Vind advocaten door heel Nederland


Of kom direct in contact met advocaten via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Succes op Maat®

Nieuwe Stationstraat 10
6811 KS Arnhem (Gelderland)
Tel: 088-2773200
Fax: 088-2773220
KvK: 09170636
Afbeelding › Succes op Maat® Laat u vakkundig bijstaan door onze bedrijfsjuristen

De rechtspecialist voor het MKB
Iedere ondernemer krijgt er mee te maken: zakelijke conflicten. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers gemiddeld 2 keer per jaar een juridisch geschil hebben. Op zo’n moment is juridische ondersteuning onvermijdelijk en Succes op Maat® biedt de oplossing. Onze juridische afdeling is onder andere gespecialiseerd in ondernemingsrecht, huur- en arbeidsrecht.

Beter resultaat tegen lagere kosten
Natuurlijk zit u niet op een juridisch conflict te wachten. Mocht zich toch een geschil voordoen, dan wilt u vanzelfsprekend terugvallen op een deskundig team. Denkt u nog steeds aangewezen te zijn op een dure advocaat of kiest u voor een van onze betaalbare bedrijfsjuristen? Onze juristen geven u persoonlijke aandacht en we kiezen een strategie vanuit de brede bekendheid met uw bedrijf. In relatie tot de advocatuur bieden we hetzelfde, maar tegen lagere kosten en vaak zelfs met een beter resultaat gezien ons multidisciplinaire karakter.

Conflicten voorkomen en scherpe afspraken maken
U kunt de afdeling Bedrijfsjuristen inschakelen bij (dreigende) conflicten, waarbij we indien nodig procederen en een procesadvocaatinschakelen. Het voorkomen van een conflict is natuurlijk veel wenselijker en daarom helpen wij bij het versterken van uw juridische positie. We stellen verbintenissen op die u afsluit met bijvoorbeeld medewerkers, leveranciers en verhuurders en we toetsen contracten en algemene voorwaarden. We zorgen dus voor heldere en scherpe afspraken, om zo de kans op een juridisch conflict te verkleinen.

Weten waar u aan toe bent
Een bedrijfsjurist inschakelen werkt eenvoudig. U kunt uw situatie vrijblijvend aan ons voorleggen door de bijbehorende stukken in te sturen of door een afspraak te maken. We zullen uw kans van slagen eerst beoordelen alvorens een voorstel uit te brengen. Na uw goedkeuring gaan we vaak op regiebasis voor u aan de slag. Dit betekent dat u de regie hebt over werkzaamheden en kosten. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan ons team of wilt u meer informatie over onze organisatie en hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact! Laat een bericht achter, maak een afspraak of bel tijdens kantooruren naar (088) 277 32 00.

Arbeidsrecht
Bedrijfsjurist
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Vennootschapsrecht
Verbintenissenrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media