Ik ben een advocaat

Vind advocaten door heel NederlandOf kom direct in contact met advocaten via één e-mail!


U bent nu hier: » »

Advocaat Gerven

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Gerven. Ga naar advocaat Gelderland of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Gelderland

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Gerven of in de buurt van Gerven. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Gerven. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Gerven of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Gendt of advocaat Giesbeek. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Gerven

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Gerven. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Gerven, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Gendt of advocatenkantoor Giesbeek.

Jurist Gerven

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Gerven. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Gerven u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Gendt, jurist Giesbeek.

Letselschade advocaat Gerven

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Gerven in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Gerven, in plaats van een advocaat uit Gerven die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Gerven een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Gendt of letselschade advocaat Giesbeek.

Echtscheidingsadvocaat Gerven

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Gerven vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Gendt of echtscheidingsadvocaat Giesbeek. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Gerven. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Gerven

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Gerven dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Gerven, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Gendt, strafrecht advocaat Giesbeek.

Gratis advocaat Gerven (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Gerven.

No cure no pay advocaat Gerven

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Gerven in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Gerven ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Gerven

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Gerven en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Gerven te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Gerven

Bent u wonende in Gerven en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Gerven. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Gerven zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.


1 2 3 » »»

Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso

Mededeling › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Tromplaan 20, 6881 GL Velp (Gelderland)

Telefoonnummer › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Tel: 0653534898, Fax: 026-3882357, KvK: -

Beschrijving › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Bosman Advocaten / juridische dienstverleners te Velp richt zich op de
juridische belangenbehartiging van bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties. Het kantoor maakt zich sterk voor de belangen van haar cliënten en is betrokken en oplossingsgericht. Hoewel het advocatenkantoor heel Nederland bedient heeft het ook een sterk regionaal karakter. Omdat het kantoor aan de Tromplaan is gelegen is het gemakkelijk te bereiken. U kunt op eigen terrein parkeren. Anders dan bij de meeste andere advocatenkantoren kunnen de inwoners van de gemeente Arnhem, maar ook de inwoners van Velp, Rheden, Dieren, De Steeg, Brummen, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Doetinchem, Soeren, Huissen, Angeren, Westervoort, Babberich, Didam, Duiven, Rozendaal, Zevenaar, Tolkamer, Spijk, Wehl, Nijmegen, Elst, Lent, Bemmel, Gendt, Haalderen, Doornenburg, Oosterhout, Valburg, Overbetuwe en Zetten bij een spoedeisend probleem vaak nog dezelfde dag bij een advocaat terecht.

Het kantoor is via de telefoon, de mail of het contactformulier van deze site 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens kantoortijden kunt u gratis oriënterend bellen met een advocaat van het kantoor. Op aanvraag kunt u met uw probleem ook terecht bij een gratis spreekuur. U kunt uw vraag dan aan een advocaat voorleggen.

Omdat veel mensen overdag aan werktijden gebonden zijn kunt u ook een afspraak maken tussen 17.00 en 21.30 uur. In spoedeisende zaken behoort een afspraak in de weekeinden met een van de advocaten ook tot de mogelijkheden.

De advocaten, juristen en de overige medewerkers van het kantoor hechten zeer sterk aan hun beroepsgeheim. U kunt er op vertrouwen dat uw belangen uiterst discreet behandeld worden.

Het uurtarief is concurrerend en bedraagt € 185,-- per uur voor de bijstand van een advocaat, te vermeerderen met 5% kantoorkosten en 21% BTW. Voor juridische problemen die vaak voorkomen kan vroegtijdig een prognose van de kosten worden gegeven. Zelfs een prijsafspraak behoort tot de mogelijkheden.

Het kantoor voldoet aan de kwaliteitsstandaard van de Nederlandse Orde van Advocaten. Uit gehouden onderzoeken blijkt dat meer dan 85% van alle cliënten zeer tevreden is over de dienstverlening van de advocaten van het kantoor en het kantoor bij anderen aanbeveelt.

Het kantoor behartigt, echter niet uitsluitend, de volgende rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Huurrecht
Bouwrecht
Vastgoedrecht
Strafrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Contractenrecht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Bank- en effectenrecht

Voor meer informatie over het kantoor zie onze bedrijfsfilm; http://www.dailymotion.com/video/xhsqon_advocaat-arnhem-bosman-advocatenkantoor_webcam

Diensten › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
arbeidsrecht, ambtenarenrecht, huurrecht, vastgoedrecht, bestuursrecht,
strafrecht, personen- en familierecht, huwelijksvermogenrecht, ruimtelijke ordening - en milieurecht, ondernemingsrecht

Openingstijden › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

* Bezoek aan kantoor slechts op afspraak. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar via 026 - 3882351 of via info@bosman-advocaten.nl. U kunt ons ook bereiken via het web-formulier van de site; www.bosmanadvocaten.nl.


Sociale Media › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso
Sociale media:

 
Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso

Afbeelding › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso  

Helderecht advocaten

Mededeling › Helderecht advocaten
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Helderecht advocaten
Kerklaan 37, 7311 AC Apeldoorn (Gelderland)

Telefoonnummer › Helderecht advocaten
Tel: 055-5212491, Fax: 055-5214731, KvK: Oost Nederland

Beschrijving › Helderecht advocaten
Advocatenkantoor met specialisten die uw business begrijpen en aan een half
woord genoeg hebben. Op nagenoeg elke juridische vraag hebben wij een passend antwoord.

Diensten › Helderecht advocaten
Erfrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Personen & Familierecht,
Letselschade, Vastgoed, Aansprakelijkheidsrecht, Faillissementsrecht

Openingstijden › Helderecht advocaten
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Sociale Media › Helderecht advocaten
Sociale media:

 
Helderecht advocaten

Afbeelding › Helderecht advocaten  

VSMediation

Mededeling › VSMediation
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › VSMediation
Drosteweg 4, 3881 PG Putten (Gelderland)

Telefoonnummer › VSMediation
Tel: 0341-360890, Fax: -, KvK: 08176630

Beschrijving › VSMediation
1.zakelijke geschilbemiddeling m.b.v. mediationtechnieken met als
specialisatie bouw en vastgoed
2. bouwbemiddeling met al dan niet bindend advies
3. arbitrage bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw

Diensten › VSMediation
Diensten: bouwmediation, bouwbemiddeling, (bindend) advies bouwgeschillen

Openingstijden › VSMediation
Openingstijden onbekend

Sociale Media › VSMediation
Sociale media:

 
VSMediation

Afbeelding › VSMediation  

Jules van Delft Advokaat BV

Mededeling › Jules van Delft Advokaat BV
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Jules van Delft Advokaat BV
Graafseweg 243, 6532 ZJ Nijmegen (Gelderland)

Telefoonnummer › Jules van Delft Advokaat BV
Tel: 024 3678621, Fax: 024 3781852, KvK: 09220079

Beschrijving › Jules van Delft Advokaat BV
algemene praktijk: personen- en familierecht, huur- en arbeidsrecht,
overeenkomstenrecht, bestuurs- en uitkeringsrecht, strafrecht
met of zonder gefinancierde rechtsbijstand / pro deo

Diensten › Jules van Delft Advokaat BV
algemene praktijk, familierecht, burgerlijk recht, arbeidsrecht, huurrecht,
uitkeringen, strafrecht

Openingstijden › Jules van Delft Advokaat BV
Er wordt gewerkt op afspraak.

Sociale Media › Jules van Delft Advokaat BV
Sociale media:

 
Jules van Delft Advokaat BV

Afbeelding › Jules van Delft Advokaat BV  

Succes op Maat®

Mededeling › Succes op Maat®
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Succes op Maat®
Nieuwe Stationstraat 10, 6811 KS Arnhem (Gelderland)

Telefoonnummer › Succes op Maat®
Tel: 088-2773200, Fax: 088-2773220, KvK: 09170636

Beschrijving › Succes op Maat®
Laat u vakkundig bijstaan door onze bedrijfsjuristen


De rechtspecialist voor het MKB
Iedere ondernemer krijgt er mee te maken: zakelijke conflicten. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers gemiddeld 2 keer per jaar een juridisch geschil hebben. Op zo’n moment is juridische ondersteuning onvermijdelijk en Succes op Maat® biedt de oplossing. Onze juridische afdeling is onder andere gespecialiseerd in ondernemingsrecht, huur- en arbeidsrecht.

Beter resultaat tegen lagere kosten
Natuurlijk zit u niet op een juridisch conflict te wachten. Mocht zich toch een geschil voordoen, dan wilt u vanzelfsprekend terugvallen op een deskundig team. Denkt u nog steeds aangewezen te zijn op een dure advocaat of kiest u voor een van onze betaalbare bedrijfsjuristen? Onze juristen geven u persoonlijke aandacht en we kiezen een strategie vanuit de brede bekendheid met uw bedrijf. In relatie tot de advocatuur bieden we hetzelfde, maar tegen lagere kosten en vaak zelfs met een beter resultaat gezien ons multidisciplinaire karakter.

Conflicten voorkomen en scherpe afspraken maken
U kunt de afdeling Bedrijfsjuristen inschakelen bij (dreigende) conflicten, waarbij we indien nodig procederen en een procesadvocaatinschakelen. Het voorkomen van een conflict is natuurlijk veel wenselijker en daarom helpen wij bij het versterken van uw juridische positie. We stellen verbintenissen op die u afsluit met bijvoorbeeld medewerkers, leveranciers en verhuurders en we toetsen contracten en algemene voorwaarden. We zorgen dus voor heldere en scherpe afspraken, om zo de kans op een juridisch conflict te verkleinen.

Weten waar u aan toe bent
Een bedrijfsjurist inschakelen werkt eenvoudig. U kunt uw situatie vrijblijvend aan ons voorleggen door de bijbehorende stukken in te sturen of door een afspraak te maken. We zullen uw kans van slagen eerst beoordelen alvorens een voorstel uit te brengen. Na uw goedkeuring gaan we vaak op regiebasis voor u aan de slag. Dit betekent dat u de regie hebt over werkzaamheden en kosten. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u een vraag die u wilt voorleggen aan ons team of wilt u meer informatie over onze organisatie en hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact! Laat een bericht achter, maak een afspraak of bel tijdens kantooruren naar (088) 277 32 00.

Arbeidsrecht
Bedrijfsjurist
Huurrecht
Ondernemingsrecht
Vennootschapsrecht
Verbintenissenrecht

Diensten › Succes op Maat®
Diensten onbekend

Openingstijden › Succes op Maat®
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Succes op Maat®
Sociale media:

 
Succes op Maat®

Afbeelding › Succes op Maat®  

Menouar Advocatenkantoor

Mededeling › Menouar Advocatenkantoor
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Menouar Advocatenkantoor
Eusebiusbuitensingel 8-9, 6828 HT Arnhem (Gelderland)

Telefoonnummer › Menouar Advocatenkantoor
Tel: 026-750 35 35, Fax: 026 845 07 35, KvK: 54504031

Beschrijving › Menouar Advocatenkantoor
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan rechtsgebieden. Hieronder
een overzicht.
Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht
Incassorecht
Personen- en familierecht
Strafrecht
Verbintenissenrecht/Contractenrecht
Huurrecht
Schade & aansprakelijkheid

Diensten › Menouar Advocatenkantoor
Diensten onbekend

Openingstijden › Menouar Advocatenkantoor
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Menouar Advocatenkantoor
Sociale media:

 
Menouar Advocatenkantoor

Afbeelding › Menouar Advocatenkantoor  

Succes op Maat

Mededeling › Succes op Maat
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Succes op Maat
Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem (Gelderland)

Telefoonnummer › Succes op Maat
Tel: 088-2773200, Fax: 088-2773220, KvK: 09170636

Beschrijving › Succes op Maat
Omschrijving:


Het MKB kantoor van Nederland!

Succes op Maat® ondersteunt uw onderneming bij uw bedrijfskundige, juridische en financiële vraagstukken. Wij bieden betaalbare en deskundige ondersteuning.

Huurrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht.

Diensten › Succes op Maat
Diensten onbekend

Openingstijden › Succes op Maat
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Succes op Maat
Sociale media:

 
Succes op Maat

Afbeelding › Succes op Maat  

Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht

Mededeling › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Jachtlaan 158 Apeldoorn, 7313 EG Apeldoorn (Gelderland)

Telefoonnummer › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Tel: 055 3553144, Fax: 055 3552091, KvK: 08116174

Beschrijving › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht te Apeldoorn is volledig gespecialiseerd
in arbeidsrecht. Advies en begeleiding van zowel bedrijven als werknemers op het gebied van Personeel & Organisatie, vindt plaats op zowel preventief als strategisch niveau en omvat de volgende terreinen:

- opstellen en wijzigen van arbeidsovereenkomsten;
- concurrentiebedingen;
- opbouwen van dossiers betreffende de disfunctionerende werknemer;
- collectieve en individuele ontslagzaken en daarmee verband houdende - - financiële voorwaarden;
- flexibele arbeidsrelaties en detacheringen;
- problematiek betreffende de zieke werknemer;
- CAO en het Medezeggenschapsrecht;
- reorganisaties;
- opstellen Sociale Plannen;
en alle voorkomende vraagstukken betreffende de arbeidsovereenkomst.

Diensten › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Diensten onbekend

Openingstijden › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht
Sociale media:

 
Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht

Afbeelding › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht  

Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn

Mededeling › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Koninginnelaan 71, 7315 BN Apeldoorn (Gelderland)

Telefoonnummer › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Tel: 055-5261122, Fax: -, KvK: -

Beschrijving › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Houkes Letselschade Advocaten


Een ongeval op straat of op het werk, een beroepsziekte, een medische misser, er kunnen allerlei redenen zijn waardoor iemand tijdelijk of blijvend letsel heeft. Emotioneel kan dat flinke problemen geven. Daarnaast heeft het vaak ook ingrijpende financiële gevolgen zoals minder inkomsten, pensioenderving, extra ziektekosten, kosten van voorzieningen en aanpassingen, en kosten van extra hulp.

Vaak is er in dit soort gevallen een persoon of een organisatie aansprakelijk voor de financiële schade. Wij zoeken uit welke organisatie dat is, zorgen voor de aansprakelijkheidstelling en regelen daarna een rechtvaardige schadevergoeding als compensatie voor de geleden schade.

Onze advocatenteams zijn gespecialiseerd op het gebied van letselschade en overlijdensschade. We helpen slachtoffers een regeling te treffen met degene die aansprakelijk is voor het letsel. Vaak is dat een verzekeringsmaatschappij. Als het kan overleggen we met de tegenpartij; als het moet, gaan we door tot in de rechtszaal. We streven ernaar om voor onze cliënt het maximaal haalbare bedrag aan schadevergoeding te realiseren. Pas als dat naar onze overtuiging wordt aangeboden, gaan we -na overleg met de cliënt- akkoord met een voorstel.

Een schadevergoeding regelen, is meestal een lang en ingewikkeld proces. Er zijn veel procedures, regels, instellingen en instanties die hierbij een rol spelen. Uw Houkes-advocatenteam kent de weg in dit labyrint en begeleidt u tijdens de hele procedure. We doen dat zorgvuldig en deskundig en met een goed resultaat. Veel van onze cliënten krijgen uiteindelijk een uitstekende schadeloosstelling. Beter dan ze op basis van voorspellingen van ‘anderen’ hadden durven hopen.

Houkes Letselschade Advocaten is gevestigd in Emmen, Apeldoorn, Amsterdam en Groningen. Kijk voor meer informatie op www.letselschadehoukes.nl.

Diensten › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Diensten onbekend

Openingstijden › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn
Sociale media:

 
Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn

Afbeelding › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn  

Van Vliet Advocaten

Mededeling › Van Vliet Advocaten
Niet gevestigd in de plaats Gerven, maar wel in de provincie Gelderland.

Informatie › Van Vliet Advocaten
Sint Annastraat 15, 6524 EC Nijmegen (Gelderland)

Telefoonnummer › Van Vliet Advocaten
Tel: 024-3603955, Fax: 024-3603933, KvK: 09189950

Beschrijving › Van Vliet Advocaten
Personen- en familierecht, hoger beroep WSNP, arbeidsrecht, intellectueel
eigendomsrecht, huurrecht.

Diensten › Van Vliet Advocaten
Diensten onbekend

Openingstijden › Van Vliet Advocaten
Openingstijden onbekend

Sociale Media › Van Vliet Advocaten
Sociale media:

 
Van Vliet Advocaten

Afbeelding › Van Vliet Advocaten  

1 2 3 » »»

Letselschade Contact met Advocaat-vinder.nl Contact met Advocaat-vinder.nl Contact met Advocaat-vinder.nl

Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)© Webdesign Gerven by JBB Media | Beoordeling: 9,0