Vind advocaten door heel Nederland


Of kom direct in contact met advocaten via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Kocabas Guler Advocatuur

Koninginnegracht 8
2514 AA Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 – 365 61 11
Fax: 084 – 210 42 62
KvK: 55320309
Afbeelding › Kocabas Guler Advocatuur Kocabas Guler Advocatuur houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk. Daarbij liggen accenten op het personen- en familierecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en op het algemene verbintenissenrecht (contracten, geldvorderingen).
Daarnaast kunnen ook bezwaar- en beroepsprocedures gevoerd worden tegen diverse overheidsbeslissingen en wordt bijstand verleend in strafzaken.

De ervaringen en de kennis opgedaan bij de overheid en het bedrijfsleven dragen sterk bij aan resultaat.
Omdat procederen niet altijd in het belang van de cliënt is, wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Op alle vragen die in het bedrijfsleven voorkomen worden uiteraard ook antwoorden gezocht, dit in samenwerking met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten, waardoor steeds naar de beste oplossing kan worden gezocht.

Een deel van de praktijk is dan ook specifiek gericht op de advisering aan ondernemers, zodat problemen, rechtzaken en hoge kosten voorkomen kunnen worden.
Indien u een rechtsbijstandverzekering hebt, dan kunt u uw verzekeraar verzoeken Kocabas Guler Advocatuur de procedure te laten voeren op basis van uw verzekering en op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Kocabas Guler Advocatuur is eveneens beschikbaar voor het uitbrengen van een second opinion.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media