Vind een advocaat bij u in de buurt!

Zoek & vind advocaten door heel Nederland

 

Letselschade opgelopen?

Klik hier voor GRATIS hulp bij letselschade of bel: (078) 737 00 09.

Direct contact met advocaten!

Advocaat-vinder.nl biedt de mogelijkheid om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

Hierbij kunt u zelf de selectiecriteria opgeven. Dit bespaart u een enorme zoektocht op het internet en u betaalt niets extra's.

Ga naar direct contact om hier gebruik van te maken.


Kocabas Guler Advocatuur

Hier vindt u informatie over Kocabas Guler Advocatuur uit Den Haag, provincie Zuid-Holland.

Voor een overzicht van alle advocaten in Den Haag, klikt u op advocaat Den Haag. Voor alle advocaten in de provincie Zuid-Holland, klikt u op advocaat Zuid-Holland.

Bovenstaand bedrijf heeft geen volledige vermelding meer, waardoor gegevens zijn weggelaten. Ook is dit bedrijf niet meer te vinden in de overzichten op onze website. Indien u eigenaar van dit bedrijf bent, kunt u uw vermelding verlengen door in te loggen op uw account.

Als bezoeker van deze website kunt u echter nog wel contact opnemen met bovenstaand bedrijf.

Kocabas Guler Advocatuur
Koninginnegracht 8
2514 AA Den Haag

E-mail: Verstuur een e-mail aan Kocabas Guler Advocatuur

Ik vind dit bedrijf "leuk" (social media):


Omschrijving Kocabas Guler Advocatuur

Kocabas Guler Advocatuur houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk. Daarbij liggen accenten op het personen- en familierecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en op het algemene verbintenissenrecht (contracten, geldvorderingen).
Daarnaast kunnen ook bezwaar- en beroepsprocedures gevoerd worden tegen diverse overheidsbeslissingen en wordt bijstand verleend in strafzaken.

De ervaringen en de kennis opgedaan bij de overheid en het bedrijfsleven dragen sterk bij aan resultaat.
Omdat procederen niet altijd in het belang van de cliƫnt is, wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Op alle vragen die in het bedrijfsleven voorkomen worden uiteraard ook antwoorden gezocht, dit in samenwerking met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten, waardoor steeds naar de beste oplossing kan worden gezocht.

Een deel van de praktijk is dan ook specifiek gericht op de advisering aan ondernemers, zodat problemen, rechtzaken en hoge kosten voorkomen kunnen worden.
Indien u een rechtsbijstandverzekering hebt, dan kunt u uw verzekeraar verzoeken Kocabas Guler Advocatuur de procedure te laten voeren op basis van uw verzekering en op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Kocabas Guler Advocatuur is eveneens beschikbaar voor het uitbrengen van een second opinion.

Sluiten