U bent nu hier: Home » Noord-Holland

Advocaat Noord-Holland (4)

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Noord-Holland. Voor een overzicht van advocaten per plaats in de provincie Noord-Holland, ga naar advocaten Noord-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk.

Zoek een advocaat!
«« « 2 3 4 5 6 » »»

Houkes Letselschade Advocaten Amsterdam

Spuistraat 104A, 1012 VA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6222151, Fax: 020-6222626, KvK: -
Houkes Letselschade Advocaten


Een ongeval op straat of op het werk, een beroepsziekte, een medische misser, er kunnen allerlei redenen zijn waardoor iemand tijdelijk of blijvend letsel heeft. Emotioneel kan dat flinke problemen geven. Daarnaast heeft het vaak ook ingrijpende financiële gevolgen zoals minder inkomsten, pensioenderving, extra ziektekosten, kosten van voorzieningen en aanpassingen, en kosten van extra hulp.

Vaak is er in dit soort gevallen een persoon of een organisatie aansprakelijk voor de financiële schade. Wij zoeken uit welke organisatie dat is, zorgen voor de aansprakelijkheidstelling en regelen daarna een rechtvaardige schadevergoeding als compensatie voor de geleden schade.

Onze advocatenteams zijn gespecialiseerd op het gebied van letselschade en overlijdensschade. We helpen slachtoffers een regeling te treffen met degene die aansprakelijk is voor het letsel. Vaak is dat een verzekeringsmaatschappij. Als het kan overleggen we met de tegenpartij; als het moet, gaan we door tot in de rechtszaal. We streven ernaar om voor onze cliënt het maximaal haalbare bedrag aan schadevergoeding te realiseren. Pas als dat naar onze overtuiging wordt aangeboden, gaan we -na overleg met de cliënt- akkoord met een voorstel.

Een schadevergoeding regelen, is meestal een lang en ingewikkeld proces. Er zijn veel procedures, regels, instellingen en instanties die hierbij een rol spelen. Uw Houkes-advocatenteam kent de weg in dit labyrint en begeleidt u tijdens de hele procedure. We doen dat zorgvuldig en deskundig en met een goed resultaat. Veel van onze cliënten krijgen uiteindelijk een uitstekende schadeloosstelling. Beter dan ze op basis van voorspellingen van ‘anderen’ hadden durven hopen.

Houkes Letselschade Advocaten is gevestigd in Emmen, Apeldoorn, Amsterdam en Groningen. Kijk voor meer informatie op www.letselschadehoukes.nl.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Houkes Letselschade Advocaten Amsterdam

Wintertaling Ondernemingsrecht B.V.

De Boelelaan 7, 1083 HJ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-330 59 58, Fax: 020-330 59 57, KvK: 33299006
Wintertaling Ondernemingsrecht richt zich op de strategisch juridische
begeleiding van (familie-)bedrijven, fondsen, aandeelhouders en investeerders.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Wintertaling Ondernemingsrecht B.V.

PHAROS advocaten

Lambertus Hortensiuslaan 74, 1412 GX Naarden (Noord-Holland)
Tel: 035-7110844, Fax: 084-220 50 49, KvK: -
PHAROS advocaten levert juridisch maatwerk aan de professionele
vastgoedmarkt en aan ondernemingen.
Kiezen voor PHAROS advocaten betekent kiezen voor bevlogen advocaten met jarenlange ervaring en expertise. Aan de onderhandelingstafel, als sparringpartner of in de rechtszaal, onze aanpak is persoonlijk en recht op het doel af.
PHAROS advocaten staat voor een bewezen formule: hoogwaardige dienstverlening maar geen 'zuidas-tarieven'. Onze bewuste keuze voor vestiging buiten - maar wel dichtbij - de grotere steden maakt dit ook mogelijk.
Wij bedienen (inter)nationaal en regionaal opererende ondernemingen, beleggers, overheden, bouwers, (ver)huurders, ontwikkelaars en financiele instellingen. Ook treden wij op voor verenigingen van eigenaars en incidenteel voor particulieren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › PHAROS advocaten

Pontius Advocaten

Westerdoksdijk 1, 1013 AD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 - 421 2145, Fax: 020 - 421 7410, KvK: 34230326
Pontius Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in de
binnenstad van Amsterdam. Wij richten ons op MKB ondernemers en particulieren.

U kunt bij ons terecht voor zowel het voeren van procedures als gedegen advies op alle gangbare rechtsgebieden voor particulieren en MKB-ers, waaronder arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, strafrecht, bestuursrecht, vreemdelingenrecht en familierecht. Per rechtsgebied hebben wij gespecialiseerde en gedreven advocaten die u met raad en daad bijstaan. Wij pakken uw zaak altijd doelgericht, praktisch en voortvarend aan. Bij Pontius Advocaten telt maar één belang en dat is uw belang!

In samenwerking met Digicasso Incasso B.V. (www.incassobureau.nl) verrichten wij incassodiensten voor ondernemers. Inmiddels behoren wij daarmee tot de top juridische dienstverleners in Nederland.

Voor vragen of een kosteloos kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u onze website bezoeken voor verdere informatie (www.pontius.nl).

Ons kantoor is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het kantoor is gelegen op loopafstand van station Amsterdam Centraal en bus 48 (busverbinding tussen Amsterdam Centraal en Sloterdijk) stopt voor de deur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Pontius Advocaten

Korver en van Essen advocaten

Herengracht 462, 1017 CA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 31 (0) 20 535 75 65, Fax: 31 (0) 20 535 75 60, KvK: -
Juridische dienstverlening
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Korver en van Essen advocaten

Gooische Meesters, advocaten

Lindelaan 18, 1405 AK Bussum (Noord-Holland)
Tel: 035-6912932, Fax: 035-6912993, KvK: gooi en vechtstreek
arbeidsrecht, personen- en familierecht, jeugd- en strafrecht!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gooische Meesters, advocaten

Mr. V. Shamdas advocaat

Leidsegracht 94, 1016 CS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-4206402, Fax: 084-8389179, KvK: 34359325
Algemene advocatenpraktijk met bijzondere aandacht voor:


- strafrecht
- vreemdelingenrecht
- familierecht (echtscheidingen)
- sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen)
- intellectueel eigendomsrecht

Er wordt rechtsbijstand verleend op basis van toevoegingen (gefinancierde rechtsbijstand) of op basis van zeer lage uurtarieven.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mr. V. Shamdas advocaat

Advocatenkantoor Zeeburgerdijk

Zeeburgerdijk 116-118, 1094 AJ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-3623199, Fax: 020-6656611, KvK: -
Personen- en Familierecht:

Als u vragen heeft,of een procedure wilt voeren over onder meer echtscheiding, ouderlijk gezag, omgangsregeling en alimentatie;

Sociaal zekerheidsrecht:
Als u problemen heeft over een uitkering, zoals bijstand, WW, ZW of kinderbijslag;

Arbeidsrecht:
Als u ontslagen wordt, of indien u als werknemer of werkgever een conflict heeft over werk, ziekte, loon, als u vragen heeft over een arbeidscontract, als u bemiddeling wilt in uw arbeidsrelatie;

Mediation begeleiding:
Als u heeft gekozen voor mediation bij een juridisch conflict en u in dat proces een persoonlijk adviseur wenst, die u al of niet begeleidt bij gesprekken met de mediator.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Zeeburgerdijk

VMW Taxand N.V.

Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-3016633, Fax: 020-3016622, KvK: 24436729
VMW Taxand heeft sinds 1991 talloze cliënten uitstekende diensten bewezen.
Zeer kenmerkend aan ons kantoor: "persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit van dienstverlening en een geïntegreerde aanpak" op diverse vakgebieden zoals strafrecht, bestuursrecht en ondernemingsrecht. Bij ons werken ook de civiele praktijk, de fiscale praktijk en het notariaat naast en vooral mét elkaar. Ook op internationaal gebied heeft ons kantoor een groot netwerk bereikt met behulp van onze German desk, Japan desk, de Turkish desk en de USA desk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › VMW Taxand N.V.

Kuijpers&Van der Biezen Advocaten

Prinsengracht 706hs, 1017 LA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0204202042, Fax: 0206236836, KvK: 34359273
Bijstandinstrafzaken.nl wordt geleid door mr. Johan Keizer. Johan Keizer
is, zoals zijn naam al doet vermoeden, een geboren en getogen Volendammer. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) en studeerde af in Strafrecht. Daarna ging hij als advocaat aan de slag bij De Vilder & Van Oosten Advocaten.

Zijn opleiding genoot hij bij Geertjan van Oosten, een bekende Amsterdamse strafpleiter. Per 1 november 2009 is hij als partner verbonden aan het kantoor Kuijpers & Van der Biezen Advocaten aan de Prinsengracht 706hs, 1017 LA te Amsterdam.

Mr. J.M. Keizer behandelt uitsluitend strafzaken en hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kuijpers&Van der Biezen Advocaten

«« « 2 3 4 5 6 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy