U bent nu hier: Home » Overijssel » Deventer » SchoeBroek advocaten & mediators

SchoeBroek advocaten & mediators

Hoge Rij 11
7413 WT Deventer (Overijssel)
Tel: 0570-633399
Fax: 0570-630908
KvK: 08188810
Afbeelding › SchoeBroek advocaten & mediators SchoeBroek advocaten & mediators zijn gespecialiseerd in Letselschade zaken en Personen en- familierecht. Wij zijn lid van de specialisatievereningen LetselSchade Advocaten (LSA) en de vereniging voor familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars (vFAS). Voorts maken wij deel uit van het Landelijk Advocatennetwerk Zeden Slachtoffers (LANZS).

Wij staan u bij in geschillen en procedures, maar voorzien u uiteraard ook graag van advies ter voorkoming van geschillen en procedures. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Letselschade
Aansprakelijkstelling van de veroorzaker van een verkeersongeval, de werkgever bij een bedrijfsongeval, de arts na een medische fout, de dader van een gewelds- of zedenmisdrijf. De afwikkeling van de letselschade voor het slachtoffer en de afwikkeling van loonschade van de werkgever.

Personen- en familierecht
Echtscheiding, ouderschapsplan, vaststelling of wijziging van alimentatie, gezag, omgangsregeling, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, naamswijziging, verdeling, maar ook echtscheidingsbemiddeling.

Huurrecht
Bijstand in een geschil met uw huurder dan wel verhuurder, bijvoorbeeld over de huurprijs, achterstallige huurpenningen, het onderhoud, beëindiging en ontruiming, maar ook het opstellen van een huurovereenkomst.

Incasso’s
Aanmanen, in gebreke stellen, dagvaarden, beslag leggen, faillissementsaanvraag.

Strafrecht
Bijstaan van de verdachte (kind, volwassene) in een strafzaak, bezwaar maken tegen het niet verder vervolgen van een verdachte, indienen van een gratie verzoek, hoger beroep.

Verbintenissenrecht
Opstellen of beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, nakoming vorderen, in gebreke stellen, schadevergoeding vorderen, ontbinding van een overeenkomst.
Diensten: Familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang, verdeling), Letselschade (verkeersongeval. arbeidsongeval, zedenzaken), Ondernemingsrecht voor het MKB
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Iedere maandagmiddag houden wij en gratis spreekuur op ons kantoor in Deventer. Tweewekelijks is er op maandagavond een spreekuur in Olst ten kantore van Notariaat Roelofs. U dient van te voren een afspraak te maken voor het spreekuur.

Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy