U bent nu hier: Home » Utrecht » Amersfoort » Advocatenkantoor Delawi

Advocatenkantoor Delawi

Van Asch van Wijckstraat 9
3811 LP Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-2300002
Fax: 033-2300003
KvK: 52664074
Afbeelding › Advocatenkantoor Delawi Advocatenkantoor Delawi is een klein kantoor waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Aan dit kantoor is een advocaat verbonden: mr. P. Delawi

Zij oefent sinds geruime tijd de praktijk uit als advocaat. Haar deskundigheid ligt met name op het terrein van personen- en familierecht, zoals echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling en gezagkwesties, als ook op het terrein van het arbeidsrecht, zoals ontslag en loonvordering. Daarnaast houdt zij zich bezig met bijstandszaken (Wet Werk en Bijstand) en algemene verbintenisrechtelijke zaken. Zij verleent rechtsbijstand aan particulieren en het MKB. Dit kan variëren van een eenmalig advies tot het voeren van een procedure.

De meer dan 15-jarige praktijkervaring zorgt er voor dat een probleem snel geanalyseerd wordt. De prijs/kwaliteit-verhouding is daardoor gunstig. De cliënt krijgt een helder een eerlijk advies.

Het kantoorpand is gevestigd in het centrum van Amersfoort. Vanuit het kantoorpand aan de Van Asch van Wijckstraat 9 te Amersfoort wordt de dienstverlening verricht. De sfeer laat zich kenmerken als informeel.
Diensten: Personen- en familierecht, Arbeidsrecht
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy