U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag » Advocatenkantoor Lolcama

Advocatenkantoor Lolcama

Koninginnegracht 66
2514 AG Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3459486
Fax: 070-3459535
KvK: 27332456
Afbeelding › Advocatenkantoor Lolcama Mr Erik Lolcama heeft een advies- en procespraktijk.

Mr Lolcama verleent daarbij advies en juridische bijstand aan vooral bedrijven in het MKB (winkeliers, aannemers, makelaars, etc.) maar nadrukkelijk ook aan particulieren.

Mr Lolcama is gespecialiseerd in het zgn. "civiele recht" en hij houdt zich voornamelijk bezig met alles wat aan juridische kwesties in het MKB passeert, zoals arbeids- en huurgeschillen, algemeen contractenrecht, het incasseren van gelden en het voeren van procedures (litigation). Erik Lolcama fungeert daarbij voor een aantal bedrijven als "externe bedrijfsjurist".

Erik Lolcama is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA), de Vereniging voor Sport en Recht en is, zoals alle advocaten in Nederland, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Erik Lolcama tracht door middel van doortastende en efficiƫnte bijstand een snelle en praktische oplossing voor u te bereiken, waarbij hij tracht te voorkomen dat u bij langdurige en kostbare procedures betrokken raakt.

Voelt u zich hierdoor aangesproken, neemt u dan eens contact op voor een geheel vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek!
Diensten: Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht / Ontslag, Huurrecht Bedrijf en Wonen / OG, Incasso, Procesrecht / Litigation, Bestuursrecht, Wonen / Buren
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy