U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » Advocatenkantoor Soytekin

Advocatenkantoor Soytekin

Putselaan 133
3072 CE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2262271
Fax: 010-2262272
KvK: 58333126
Afbeelding › Advocatenkantoor Soytekin Advocatenkantoor Soytekin is een jong kantoor met een frisse kijk op de zaken. Een heldere aanpak gericht op een passende oplossing is het doel. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar de zaken tot grote tevredenheid tot een einde te brengen.

Wij staan voor:
-een persoonlijke benadering;
-een snelle en kwalitatieve aanpak;
-gericht op een adequate oplossing.

Wij houden tevens gratis inloopavonden tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt dan vrijblijvend en zonder kosten een kort gesprek aangaan met de advocaat voor advies.
Dergelijke inloopavonden zijn op iedere eerste vrijdag van de maand. Een afspraak is niet nodig.

Advocatenkantoor Soytekin heeft ervaring in de volgende rechtsgebieden:

Personen- en familierecht
U dient hierbij te denken aan allerlei kwesties die te maken hebben met de persoonlijke levenssfeer van particulieren. In echtscheidingen, beeindigingen van overige samenlevingsvormen, alimentatiezaken, omgangszaken, gezagszaken, naamswijzigingen, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, boedelverdelingen staan wij u met raad en daad bij.

Echtscheiding
Na een huwelijk kunnen er redenen zijn voor een echtscheiding. Wij begrijpen dat dit vaak veel emoties met zich meebrengt. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een adequate afhandeling van de zaak. Hier trachten wij voor te zorgen. Voor dergelijke zaken heeft u een advocaat nodig. Wij zorgen voor de indiening van het verzoek, eenzijdig of gezamenlijk, bij de Rechtbank. Hierbij zal met u worden besproken of met de partner afspraken kunnen worden gemaakt, hetgeen kan worden opgenomen in een overeenkomst, een echtscheidingsconvenant. Voorts spelen er bij een echtscheiding tevens allerlei andere zaken een rol. Te denken valt aan eventuele regeling met betrekking tot de kinderen, partneralimentatie, kinderalimentatie en boedelscheiding. Ook deze werkzaamheden verrichten wij voor u.

Kinderen: gezag en verdeling zorg- en opvoedingstaken
De kinderen spelen uiteraard een grote rol bij een voorgenomen scheidingssituatie. Bij een echtscheiding dienen ouders een ouderschapsplan op te stellen. Hierin moeten bij voorkeur afspraken staan over het gezag, de hoofdverblijfplaats van de kinderen, de zorgregeling met de niet-verzorgende ouder, waaronder verdeling van de vakanties en feestdagen en de verdeling van de kosten van de kinderen.

Partner- of kinderalimentatie: vaststellen of wijzigen
Wilt u een verzoek doen tot alimentatie of heeft u een verzoek ontvangen van de wederpartij tot een bijdrage? Wilt u de alimentatie opnieuw laten berekenen? Wij kunnen voor u beoordelen of een bijdrage aan de orde kan zijn en in hoeverre uw financiele situatie of die van de ander zich leent voor een bijdrage.


Verdeling gemeenschap
Van belang is of u in gemeenschap bent gehuwd of op huwelijkse voorwaarden. Wie gaat in de woning verblijven en betaalt tijdelijk de lasten door? Dient de woning te worden verkocht of neemt een van de partners de woning over? Hoe gaat u om met de verdeling van inboedelgoederen of de schulden? Allerlei zaken om tevens vastgelegd te worden in een overeenkomst, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook in deze zaken staan wij u bij.

Strafrecht
Bent u verdachte in een zaak en bent u opgeroepen voor verhoor of voor de rechter? Of bent u juist slachtoffer en wilt u weten wat uw rechten zijn? Of bent u veroordeeld? In deze zaken staan wij u bij. Wij hebben tevens piketdienst. Dit betekent dat wij op dienstdagen ingeschakeld worden om aangehouden verdachten op het politiebureau bij te staan. U mag als aangehouden verdachte tevens uw voorkeursadvocaat opgeven. Neem contact met ons voor advies.

Bestuursrecht
Het bestuursrecht is het rechtsgebied tussen de overheid en de burger. Indien u het niet eens bent met een beslissing van de overheid die u aangaat, dan moet u in het algemeen daartegen eerst binnen de termijn bezwaar maken bij het bestuursorgaan dat het bestreden besluit heeft genomen. Er dient een bezwaarschrift te worden opgesteld, waarin aangegeven wordt waarom u het niet eens bent. Vervolgens kunt eventueel in beroep. Het kunnen soms ingewikkelde procedures zijn. Advocatenkantoor Soytekin kan u ter zake bijstaan en dergelijke procedures voor u voeren.

Overige
Wij hebben verder ervaring op het gebied van incassoprocedures, arbeidsrecht, huurrecht. Graag bespreken wij concreet wat wij voor u kunnen betekenen.
Diensten onbekend
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy