U bent nu hier: Home » Drenthe » Kerkenveld

Advocaat Kerkenveld

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Kerkenveld. Ga naar advocaat Drenthe of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Drenthe. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Kerkenveld of in de buurt van Kerkenveld. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Kerkenveld. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Kerkenveld of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Kalteren of advocaat Kibbelveen. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Kerkenveld

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Kerkenveld. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Kerkenveld, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Kalteren of advocatenkantoor Kibbelveen.

Jurist Kerkenveld

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Kerkenveld. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Kerkenveld u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Kalteren, jurist Kibbelveen.

Letselschade advocaat Kerkenveld

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Kerkenveld in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Kerkenveld, in plaats van een advocaat uit Kerkenveld die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Kerkenveld een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Kalteren of letselschade advocaat Kibbelveen.

Echtscheidingsadvocaat Kerkenveld

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Kerkenveld vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Kalteren of echtscheidingsadvocaat Kibbelveen. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Kerkenveld. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Kerkenveld

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Kerkenveld dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Kerkenveld, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Kalteren, strafrecht advocaat Kibbelveen.

Gratis advocaat Kerkenveld (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Kerkenveld.

No cure no pay advocaat Kerkenveld

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Kerkenveld in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Kerkenveld ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Kerkenveld

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Kerkenveld en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Kerkenveld te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Kerkenveld

Bent u wonende in Kerkenveld en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Kerkenveld. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Kerkenveld zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Advocatenkantoor Janny de Graaf

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Hoenderkamp 22F, 7812 VZ Emmen (Drenthe)
Tel: 0591 23 90 67, Fax: 0591 64 62 96, KvK: 68297963
Advocatenkantoor Janny de Graaf is gespecialiseerd in het familierecht en
scheidingsmediation. Janny de Graaf beantwoordt al uw vragen over scheiding, alimentatie, boedelscheiding, omgang, gezag en andere kwesties die te maken hebben met familiebetrekkingen. Janny is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).
Diensten: Advocaat Familierecht, Scheidingsmediation
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Janny de Graaf

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Nautilusstraat 3, 7822 HK Emmen (Drenthe)
Tel: 0591 200414, Fax: 0591 646296, KvK: 59646381
Advocatenkantoor Mariska Harbers is gespecialiseerd in arbeidsrecht en
behartigt de belangen van zowel werknemers als werkgevers. Het is een laagdrempelig kantoor dat staat voor een persoonlijke benadering, een oplossingsgerichte instelling, deskundigheid en betrokkenheid.
U kunt zich wenden tot het kantoor met vragen over ontslag, ziekte en verzuim, arbeidsvoorwaarden, CAO kwesties, reorganisatie, schorsing, verlofdagen, loondoorbetaling, en alle andere vragen die te maken hebben met de arbeidsrelatie.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: gesloten

* Het kantoor hanteert geen standaard kantoortijden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor 's avonds of in het weekend.

Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Mariska Harbers

Grollé advocaten

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Donau 5 - 12, 7908 HA Hoogeveen (Drenthe)
Tel: 0528 232303, Fax: 0528 234510, KvK: 01178563
Grollé Advocaten te Hoogeveen wil midden in de maatschappij staan en bij
het uitoefenen van de advocatenpraktijk een menselijk gezicht tonen.

Het recht moet toegankelijk zijn voor iedereen; ondernemer of particulier.

On- en minvermogenden zijn bij ons ook aan het goede adres.

Door een brede kennis van vrijwel alle rechtsgebieden, kunnen wij u één loket bieden.

burgerlijk recht (o.a. consumentenrecht, huurrecht), familierecht (echtscheiding, omgang, gezag), ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht (uitkering), (jeugd)strafrecht, bestuursrecht (geschillen met de overheid)

leg direct contact: info@grolleadvocaten.nl/ 0528- 232303

Donau 5-12, 7908 HA Hoogeveen
familierecht echtscheiding alimentatie omgang erfrecht, arbeidsrecht
sociaal zekerheidsrecht ontslag ziekte loon, ondernemingsrecht faillissementsrecht schuldsanering, burgerlijk recht consumentenrecht burengeschil incasso
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Grollé advocaten

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht BV

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Wilhelminastraat 2, 9401 NP Assen (Drenthe)
Tel: 0592 - 300 231, Fax: -, KvK: -
Wij helpen slachtoffers van letselschade aan een eerlijke schadevergoeding.
Dit doen wij gratis, cliënten hoeven ons nooit te betalen. Wij nemen uw letselschadezaak dezelfde dag nog in behandeling. 6 vaste juristen helpen u de kosten van uw letselschade zo snel mogelijk vergoed te krijgen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht BV

De ScheidingsPraktijk Drenthe

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Dopheide 10, 7841 GK Sleen (Drenthe)
Tel: 06-22 41 24 25, Fax: -, KvK: 50680668
De ScheidingsPraktijk

Specialist op het gebied van scheidingen

In de regio Drenthe,
consulent Kirsten Sanderse

* Soepel verloop van het emotionele en zakelijke scheidingsproces
* Begeleiding kinderen/ouders tijdens de scheiding
* Afwikkeling van de zakelijke/financiele stukken
* Opstellen/indienen convenant/ouderschapsplan
* Vast bedrag, ongeacht de gemaakte uren
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De ScheidingsPraktijk Drenthe

Advocatenkantoor Martens

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Oosterhoutstraat 97, 9401 ND Assen (Drenthe)
Tel: (0592) 314197, Fax: (0592) 860904, KvK: 51431882
arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht, verbintenissenrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Martens

Van Steen Pronk Zoer Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Grote Kerkstraat 42, 7902 CK Hoogeveen (Drenthe)
Tel: 0528 - 267 231, Fax: 0528 -268 102, KvK: -
Mr. Zoer is een advocaat gespecialiseerd in Familierecht en Hippisch recht.
Familierecht betekent echtscheidingen, mediation, alimentatie, omgang, gezag, voogdij etc.
Hippisch recht heeft betrekking op alle regelgeving rond een paard.
Mr. Van Asselt-Pronk is een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht met name. Daarnaast zijn er nog twee allround advocaten die bijvoorbeeld ook huurrecht- en bestuursrechtzaken doen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Steen Pronk Zoer Advocaten

Hanze Law

Niet gevestigd in de plaats Kerkenveld, maar wel in de provincie Drenthe.
Hoofdweg 290, 9765 CN Paterswolde (Drenthe)
Tel: 050-3176360, Fax: 050-3176365, KvK: 2101343
Het advocatenkantoor Hanze Law richt zich in het bijzonder op het
gezondheidsrecht en het bestuursrecht in ruime zin.

Onder het gezondheidsrecht komen aspecten aan de orde van onder andere:

- het bestuursrecht, het ambtenarenrecht, het arbeidsrecht, het civiel recht, het tuchtrecht en het strafrecht.

Onder het bestuursrecht dat bij Hanze Law wordt beoefend valt:

- het ruimtelijk bestuursrecht, het milieurecht, het omgevingsrecht, het ambtenarenrecht en het algemeen bestuursrecht.


Juridisch Opleidingsinstituut: Hanze Legal (www.hanzelegal.nl)

Door het opleidingsinstituut Hanze Legal (gelieerd aan het advocatenkantoor Hanze Law) worden voor zorginstellingen en overheden opleidingsdagen, cursussen en (individuele) trainingen op het hoogste niveau verzorgd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hanze Law

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy