U bent nu hier: Home » Friesland » Aekinga

Advocaat Aekinga

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Aekinga. Ga naar advocaat Friesland of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Friesland. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Aekinga of in de buurt van Aekinga. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Aekinga. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Aekinga of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Aegum of advocaat Akkerwoude. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Aekinga

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Aekinga. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Aekinga, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Aegum of advocatenkantoor Akkerwoude.

Jurist Aekinga

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Aekinga. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Aekinga u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Aegum, jurist Akkerwoude.

Letselschade advocaat Aekinga

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Aekinga in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Aekinga, in plaats van een advocaat uit Aekinga die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Aekinga een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Aegum of letselschade advocaat Akkerwoude.

Echtscheidingsadvocaat Aekinga

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Aekinga vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Aegum of echtscheidingsadvocaat Akkerwoude. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Aekinga. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Aekinga

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Aekinga dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Aekinga, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Aegum, strafrecht advocaat Akkerwoude.

Gratis advocaat Aekinga (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Aekinga.

No cure no pay advocaat Aekinga

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Aekinga in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Aekinga ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Aekinga

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Aekinga en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Aekinga te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Aekinga

Bent u wonende in Aekinga en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Aekinga. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Aekinga zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Bomhof Van Uitert Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
Stationsweg 51, 9201 GH Drachten (Friesland)
Tel: 0512 - 544473, Fax: -, KvK: -
Bomhof Van Uitert Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en
contractenrecht.
Voor ondernemers werken wij met speciale abonnementen. U schakelt ons onbeperkt in, terwijl u qua kosten weet waar u aan toe bent.
Particulieren kunnen bij ons ook op basis van een toevoeging terecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bomhof Van Uitert Advocaten

Molenkrite Letselschade Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
Molenkrite 151, 8606 WD Sneek (Friesland)
Tel: 0515 - 43 30 22, Fax: 0515 - 74 01 54, KvK: Leeuwarden nr. 27346234
Lichamelijk en/of geestelijk letsel door een bedrijfsongeval,
verkeersongeval of medische fout? Molenkrite Letselschade Advocatuur in Sneek helpt u graag bij uw schadeclaim. Eerste afspraak is gratis!

Wij houden ons in hoofdzaak bezig met letselschaderecht en daarnaast ook met arbeidsrecht en dan met name ambtenarenrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Molenkrite Letselschade Advocatuur

Advocatenkantoor Riemersma

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
Uiterdijksterweg 63, 8931 BL Leeuwarden (Friesland)
Tel: 0582884111, Fax: 0582881756, KvK: 01177497
arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, personen - en familierecht,
strafrecht, WSNP, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Riemersma

Groenewegen Advocaten en Notarissen

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
Postbus 612, 8440 AP Heerenveen (Friesland)
Tel: 0513655555, Fax: 0513655552, KvK: -
Rechtsgebied: Strafrecht


Specialisaties:
- Strafrecht
- Jeugdstrafrecht
- Ondertoezichtstelling / Uithuisplaatsing
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Groenewegen Advocaten en Notarissen

BosAdvocatuur

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
It Heechhout 16, 8831 ZR Winsum (Friesland)
Tel: 0517 342400, Fax: 0517 342433, KvK: 01175411
Zakelijk en betrokken is het uitgangspunt.


Te hoge declaraties onaanvaardbaar.

Vaardig en snel met uw zaak omgaan een vereiste.

------------------------------------------------------------------------

Bos Advocatuur kenmerkt zich door haar universeel karakter, laagdrempeligheid en specialistisch aspecten.
Het advocatenkantoor is centraal - te Winsum Friesland - gevestigd in de NW Friese regio en is daardoor eenvoudig bereikbaar vanuit Leeuwarden, Het Bildt, Heerenveen, Sneek, Bolsward, Harlingen, Makkum, Workum, Grouw, Joure en Franeker.

In de door Bos Advocatuur voorgestane juridische diensten staat de relatie tussen cliënt en advocaat centraal. Deze vertrouwensrelatie is de basis voor het succes in de samenwerking tussen de advocaat - of advocate - en zijn - of haar - cliënt/cliënte.

Bos Advocatuur hecht aan betrokkenheid, snelheid en gematigde rechtsbijstandskosten.
Binnen de bestaande advocatuur en gevestigde advocaten lijkt Bos Advocatuur zich tot een groeiende groep van advocaten te kunnen rekenen waarbinnen veelal dezelfde kwalitatieve uitgangspunten tegen gematigde kosten gelden.
Mr Bos werd in 1989 te Rotterdam beëdigd als advocaat en beschikt daarmee over ruim 22 jaar ervaring in procesvoering, advisering en settlements (schikkingen).
Sedert 2006 houdt Mr Bos - binnen Bos Advocatuur - kantoor te Winsum, Friesland.
Bos Advocatuur is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten te 's-Gravenhage en staat daarnaast ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand te Leeuwarden, mede ten behoeve van die rechtszoekende die (vooralsnog) niet - geheel - in staat kunnen worden gesteld rechtsijstandskosten te maken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BosAdvocatuur

Speel Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Aekinga, maar wel in de provincie Friesland.
Eineflecht 22, 9244 EN Beetsterzwaag (Friesland)
Tel: 0512-385804, Fax: 0842-151569, KvK: -
specialist personen- en familierecht. hieronder vallen zaken als
echtscheiding, omgang, alimentatie, boedelscheiding, erkenning, gezag, naamswijziging etc.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Speel Advocatuur

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy