U bent nu hier: Home » Groningen » Arwerd

Advocaat Arwerd

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Arwerd. Ga naar advocaat Groningen of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Groningen. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Arwerd of in de buurt van Arwerd. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Arwerd. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Arwerd of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Appingedam of advocaat Baamsum. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Arwerd

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Arwerd. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Arwerd, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Appingedam of advocatenkantoor Baamsum.

Jurist Arwerd

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Arwerd. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Arwerd u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Appingedam, jurist Baamsum.

Letselschade advocaat Arwerd

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Arwerd in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Arwerd, in plaats van een advocaat uit Arwerd die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Arwerd een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Appingedam of letselschade advocaat Baamsum.

Echtscheidingsadvocaat Arwerd

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Arwerd vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Appingedam of echtscheidingsadvocaat Baamsum. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Arwerd. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Arwerd

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Arwerd dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Arwerd, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Appingedam, strafrecht advocaat Baamsum.

Gratis advocaat Arwerd (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Arwerd.

No cure no pay advocaat Arwerd

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Arwerd in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Arwerd ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Arwerd

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Arwerd en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Arwerd te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Arwerd

Bent u wonende in Arwerd en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Arwerd. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Arwerd zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Advocatenkantoor Familierecht 050

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen (Groningen)
Tel: 0502115140, Fax: 0502115142, KvK: -
Advocatenkantoor Familierecht 050 is gespecialiseerd op het gebied van
personen- en familierecht. Ik adviseer u graag en sta u u bij in familierechtelijke kwesties, zoals
echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, boedelverdeling, opstellen convenant enz.
Ik ben een doortastende advocaat met ruim 18 jaar proceservaring. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis.
Diensten: adviseren, bemiddelen, procederen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* op afspraak bespreking op zaterdag mogelijk

Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Familierecht 050

Slinkman | De Graaf advocaten

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Nassaustraat 30A, 9671 BW Winschoten (Groningen)
Tel: 0597-433999, Fax: 0597-433362, KvK: 011442173
Slinkman | De Graaf advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met
vestigingen in Hoogezand, Winschoten en Appingedam.

Wij richten ons op het verlenen van juridische diensten aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten kunnen dan ook rekenen op een professionele en creatieve aanpak, waarbij ook de praktische kant niet uit het oog wordt verloren. Het resultaat staat altijd voorop.

Een goed persoonlijk contact speelt naar onze mening een belangrijke rol bij het succesvol oplossen van uw juridisch probleem. Klanten moeten zich op hun gemak voelen. Wij investeren dan ook in een duurzame en professionele relatie met onze klanten. Openheid en laagdrempeligheid staan daarbij centraal.
Familierecht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Strafrecht, Sociale
Zekerheidsrecht, Schuldsanering, Mediation, Echtscheidingsbemiddeling, Incasso, Huurrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek op 1 van onze vestigingen of, in overleg, een andere locatie. Tijdens kantooruren kunt u op onze vestigingen in Winschoten, Hoogezand en Appingedam vrijblijvend binnen lopen. Voor een bespreking buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt.

Sociale media:
Afbeelding › Slinkman | De Graaf advocaten

Advocatenkantoor Wagenaar

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Noorderhaven 70, 9712 VM Groningen (Groningen)
Tel: 050 3119930, Fax: 050 3119931, KvK: 56879415
Avocatenkantoor gespecialiseerd in het jeugdrecht, jeugdzorg, familierecht
en personenrecht, echtscheiding, mediation, arbeidsrecht en bestuursrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Wagenaar

Strafrechtadvocaat Groningen

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Lopende Diep NZ 1, 9712 NV Groningen (Groningen)
Tel: 050-3113001, Fax: 050-3113013, KvK: -
Het kantoor is volledig gespecialiseerd in strafzaken en heeft een
landelijke praktijk. Dit betekent dat door heel Nederland verdachten worden bijgestaan in strafzaken. Rechtshulp wordt verleend op betalende basis, maar ook op toegevoegde (pro deo) basis.

Wij staan verdachten bij in alle soorten strafzaken, zoals bijvoorbeeld rijden onder invloed, handel in drugs, diefstal, heling, mishandeling, maar ook als het gaat om zeer ernstige zaken zoals moord, doodslag of verkrachting. Ook voor deskundige rechtsbijstand op specialistische gebieden, zoals economisch strafrecht, milieudelicten, jeugdstrafrecht of cassatiezaken kunt u bij ons terecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Strafrechtadvocaat Groningen

Martini Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Ubbo Emmiussingel 27, 9711 BC Groningen (Groningen)
Tel: 050-2030504, Fax: 050-2030503, KvK: 01168788
Ons kantoor is in het bijzonder gericht op het arbeidsrecht en het
ambtenarenrecht. Daarbij treden wij op voor zowel werkgevers en werknemers, als voor ambtenaren en overheden alsook voor ondernemingsraden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mediation.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Martini Advocaten

Stad Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Arwerd, maar wel in de provincie Groningen.
Oude Boteringestraat 75, 9712 GG Groningen (Groningen)
Tel: 050-2303277, Fax: 050-3115919, KvK: 52132595
Stad Advocaten is specialist in arbeidsrecht. Of u nu gedwongen ontslagen
wordt, ontslag krijgt wegens slecht functioneren of ontslag wegens een verstoorde arbeidsrelatie, een gespecialiseerde advocaat kan u in al die gevallen bijstaan. Wij maken graag tijd voor vrij.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stad Advocaten

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy