U bent nu hier: Home » Limburg » Baexem » Advocatenkantoor Exaten

Advocatenkantoor Exaten

Rijksweg 4
6095 NB Baexem (Limburg)
Tel: 0475-453957
Fax: 0475-453958
KvK: -
Afbeelding › Advocatenkantoor Exaten Advocatenkantoor Exaten is een klein en dynamisch kantoor, dat zich kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliënt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliënt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze, desgewenst in het dialect, te voeren.

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in het recht beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om U in iedere situatie op een passende wijze van dienst te zijn. Daarbij is oplossingsgericht werken ons speerpunt. Samen met U bespreken we Uw situatie, vragen en wensen en stellen dan een te volgen koers voor. Soms is de oplossing het voeren van een gerechtelijke procedure. Maar ook het in der minne schikken van een geschil, al dan niet door middel van mediation, behoort vaak tot de mogelijkheden en zal in veel voorkomende gevallen een snellere, goedkopere en voor alle betrokkenen meer bevredigende oplossing zijn.

Kijk op onze website voor meer informatie.
Diensten: Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Bouwrecht, Contractenrecht, Huurrecht, Hippisch recht, Asbest-problematiek, Echtscheiding, Mediation, E-commerce
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy