U bent nu hier: Home » Utrecht » Utrecht

Advocaat Utrecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Utrecht. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Utrecht, ga naar advocaat Utrecht. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Utrecht of in de buurt van Utrecht. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Utrecht. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Utrecht of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Uitweg of advocaat Veenendaal. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Utrecht

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Utrecht. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Utrecht, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Uitweg of advocatenkantoor Veenendaal.

Jurist Utrecht

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Utrecht. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Utrecht u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Uitweg, jurist Veenendaal.

Letselschade advocaat Utrecht

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Utrecht in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Utrecht, in plaats van een advocaat uit Utrecht die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Utrecht een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Uitweg of letselschade advocaat Veenendaal.

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Utrecht vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Uitweg of echtscheidingsadvocaat Veenendaal. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Utrecht. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Utrecht

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Utrecht dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Utrecht, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Uitweg, strafrecht advocaat Veenendaal.

Gratis advocaat Utrecht (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Utrecht.

No cure no pay advocaat Utrecht

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Utrecht in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Utrecht ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Utrecht

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Utrecht en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Utrecht

Bent u wonende in Utrecht en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Utrecht. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Utrecht zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 » »»

Wout van Veen Advocaten

Reinder Blijstralaan 69, 3571 AS Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2513948, Fax: 030-2515730, KvK: 30152006
Zoekt u een helder advies en een daadkrachtige aanpak voor uw juridische
probleem? Dan bent u bij Wout van Veen Advocaten aan het goede adres. Wout van Veen Advocaten is een middelgroot, klantvriendelijk advocatenkantoor dat gevestigd is in Utrecht. Wij staan al jaren bekend om de prettige, transparante samenwerking met onze cliënten. Onze advocaten zijn zeer begaan met uw zaak, hebben de juridische kennis, maar uiteindelijk bent ú degene die centraal staat in onze voortvarende dienstverlening. Wout van Veen Advocaten, onverschrokken en betrokken!

Wout van Veen Advocaten is gespecialiseerd in Letselschade, Arbeidsongevallen, Beroepsziekten, Verkeersongevallen, Bedrijfsongevallen, Arbeidsrecht en medezeggenschap, Ontslag, Arbeidsongeschiktheidsuitkering, Pensioenrecht en Gevolgen van beroepsfouten
Letselschade, Arbeidsongevallen en Beroepsziekten, Pensioenrecht,
Arbeidsrecht, Gevolgen van beroepsfouten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Wout van Veen Advocaten

Advocatenkantoor Hoveijn

Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-7508861, Fax: 030-2898560, KvK: 59696826
Advocatenkantoor Hoveijn is onder andere gespecialiseerd in vastgoedrecht,
aanbestedingsrecht en ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor Hoveijn werkt oplossingsgericht en is transparant in de kosten. Wij zijn centraal gelegen in Utrecht en werken landelijk.

Op korte termijn oplossen en als het moet slim en effectief procederen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Hoveijn

B& Advocaten

Lunettenbaan 65, 3524 GA Utrecht (Utrecht)
Tel: 0302679393, Fax: -, KvK: 30280832
B& advocaten is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. De
bundeling van kennis en ervaring op dit vlak stelt B& in staat om aan u dienstverlening op hoog niveau te bieden.

B& Advocaten heeft een nationale en internationale familierechtpraktijk, waarbij cliënten worden bijgestaan zowel uit de regio Utrecht, de rest van Nederland als het buitenland.

Ons kantoor behandelt zaken op alle relevante deelgebieden van het personen- en familierecht. Vaak wordt al snel aan een echtscheiding gedacht. Het familierecht is echter veel breder.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › B& Advocaten

AHL Advocaten

Van Asch van Wijckskade 31, 3512 VR Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2302060, Fax: 030-2300576
, KvK: -
Advocatenkantoor te Utrecht met advocaten op ieder rechtsgebied.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AHL Advocaten

Utrechtse Schade Advocaten

Maliebaan 50b, 3581 CS Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2335150, Fax: -, KvK: -
Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. De ervaren Utrechtse Schade
Advocaten staan u graag bij in deze moeilijke periode. Met een doelgerichte aanpak en oog voor detail bieden zij de hulp die u nodig heeft.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Utrechtse Schade Advocaten

Dolderman Letselschade Advocaat

Van Asch van Wijckskade 31, 3512 VR Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2302060, Fax: 030-2300576, KvK: 50128760
Betrokken geraakt bij een ongeluk in het verkeer? Lichamelijke klachten,
kneuzingen, botbreuken? Indien u letselschade heeft opgelopen heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding.

Alle kennis in huis om het claimen van een letselschadevergoeding compleet voor u uit handen te nemen. Wij regelen de schadevergoeding, zodat u zich kunt richten op het herstel.

- Start vandaag met het claimen van letselschade op kantoor in Utrecht of thuis bij u in de woonkamer
- nu per e-mail of per telefoon bereikbaar voor juridisch advies over lichamelijke klachten, toegebracht door een ander
- ervaren letselschade advocaat in Utrecht (werkzaam in heel Nederland)
- onduidelijkheid over de aansprakelijkheid? Laat het een letseladvocaat uitzoeken

Werkzaamheden
- Letselschade claimen
- Procederen bij de rechtbank
- Brieven schrijven
- Onderhandelen met de verzekeraar
- Tegenpartij aansprakelijk stellen
- Geheel dossier uit handen nemen (zodat u zorgeloos weer verder kunt gaan)

Start vandaag nog met het behandelen van uw dossier. Laat het een letselschade advocaat van de DLA regelen. Wij zetten alles op alles om te krijgen waar u recht op heeft. Stel een vraag via de website of bel ons direct even op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dolderman Letselschade Advocaat

Van Slagmaat Advocaten

Maliesingel 30, 3581 BJ Utrecht (Utrecht)
Tel: 030 2313523, Fax: 030 2312754, KvK: -
Van Slagmaat Advocaten Utrecht is een no-nonsens advocatenkantoor met oog
en oor voor de juridische problemen waar u tegenaan loopt in het leven. Of het nu gaat om scheidingsproblematiek, letselschade, ontslag of het incasseren van uw openstaande facturen, Van Slagmaat advocaten Utrecht is de juiste juridische gesprekspartner voor u.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek inventariseren wij de problematiek en lopen de verschillende opties met u door. Van het treffen van een minnelijke regeling tot de kansen in een gerechtelijke procedure. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.

Van Slagmaat advocaten: Advocaten voor het leven!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Slagmaat Advocaten

Advocaat mr. L.W. Plantenga

Van Bijnkershoeklaan 391, 3527 XK Utrecht (Utrecht)
Tel: 0302626660, Fax: 0302625834, KvK: 30244087
Strafrecht, Civiel jeugdrecht (ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen)
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaat mr. L.W. Plantenga

Cooman Advocaten

Ivor Novellostraat 3, 3543 EE Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-6662446, Fax: 030-6664264, KvK: 30254099
Familiezaken: echtscheiding, ouderschapsplan, alimentatie

Problemen met overeenkomsten: arbeid, huur, koop etc.
Stopzetten / weigeren van uitkeringen (WW, WWB, Wajong etc.)
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Cooman Advocaten

On Point Legal

Narcisstraat 3bis, 3551 EP Utrecht (Utrecht)
Tel: 064 925 6192, Fax: -, KvK: 30287322
Juridische onderzoek en advies over Europees en internationale
mensenrechten. We zijn zeer gespecialiseerd in zaken met een argument gebaseerd op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, international recht, en Europese Unie recht, zowel op het nationale niveau als op het niveau van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens of het Europese Hof van Justitie.

Onze diensten zijn aangeboden zowel in het Nederlands als in het Engels.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › On Point Legal

1 2 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy