U bent nu hier: Home » Zeeland » Anna Jacobapolder

Advocaat Anna Jacobapolder

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Anna Jacobapolder. Ga naar advocaat Zeeland of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Zeeland. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Anna Jacobapolder of in de buurt van Anna Jacobapolder. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Anna Jacobapolder. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Anna Jacobapolder of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Absdale of advocaat Arnemuiden. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Anna Jacobapolder

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Anna Jacobapolder. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Anna Jacobapolder, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Absdale of advocatenkantoor Arnemuiden.

Jurist Anna Jacobapolder

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Anna Jacobapolder. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Anna Jacobapolder u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Absdale, jurist Arnemuiden.

Letselschade advocaat Anna Jacobapolder

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Anna Jacobapolder in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Anna Jacobapolder, in plaats van een advocaat uit Anna Jacobapolder die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Anna Jacobapolder een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Absdale of letselschade advocaat Arnemuiden.

Echtscheidingsadvocaat Anna Jacobapolder

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Anna Jacobapolder vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Absdale of echtscheidingsadvocaat Arnemuiden. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Anna Jacobapolder. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Anna Jacobapolder

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Anna Jacobapolder dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Anna Jacobapolder, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Absdale, strafrecht advocaat Arnemuiden.

Gratis advocaat Anna Jacobapolder (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Anna Jacobapolder.

No cure no pay advocaat Anna Jacobapolder

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Anna Jacobapolder in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Anna Jacobapolder ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Anna Jacobapolder

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Anna Jacobapolder en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Anna Jacobapolder te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Anna Jacobapolder

Bent u wonende in Anna Jacobapolder en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Anna Jacobapolder. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Anna Jacobapolder zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

SARAHKÖLLER | Advocaat Mediator

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Wijkhuijsweg 10, 4356 RC Oostkapelle (Zeeland)
Tel: 0118-620000, Fax: 0118-651111, KvK: 58096418
SARAHKÖLLER is een succesvol landelijk opererend advocatenkantoor
gespecialiseerd in familierecht en mediation. Vanuit de vestigingen te Vlissingen en Laren bedient Sarah cliënten en hun families, zoals ondernemers, DGA's, topsporters, medisch specialisten, expats, artiesten en vrije beroepsbeoefenaars.

Het kantoor staat bekend om haar effectieve aanpak van complexe zaken en geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie bij haar cliënten en doorverwijzers.
Diensten: Personen en Familierecht, Echtscheidingsmediation, Erfrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Uiteraard kunt u mij altijd via de mail of een van mijn socialmediakanalen bereiken.

Sociale media:
Afbeelding › SARAHKÖLLER | Advocaat Mediator

Wouters & Wouters advocaten

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Lange Noordstraat 29, 4331 CB Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118-640300, Fax: 0118-624930, KvK: 54797926
Wouters & Wouters advocaten in Middelburg staat voor zorgvuldigheid,
deskundigheid en eerlijkheid. Ons kantoor onderscheidt zich door vooraf een in korte tijd de mogelijkheden te schetsen en eerst te kijken naar mogelijk andere praktische oplossingen voor problemen die minder kosten voor u. U belang staat bij ons altijd centraal. Geen nodeloze procedures dus, maar daadkrachtig optreden met perspectief.

Bekijk ook onze website voor informatie over het recht, kosten van een advocaat en nieuws, www.woutersadvocaten.nl

Wij kunnen u bijstaan in echtscheidingen, alimentatie, omgang, strafzaken, civiele zaken, uitkeringen, bijstandzaken, bestuursrecht en arbeidsrecht. Mr. R. Wouters is naast advocaat ook fiscalist en heeft hierdoor specifieke kennis bij alimentatie's en economisch strafrecht.

Bij ons is het ook mogelijk de procederen op toevoegingsbasis of vaste prijs. Ook is het eerste half uur gratis en orienterend. Er is ook een mogelijkheid een gratis juridische vraag te stellen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Wouters & Wouters advocaten

Kalle Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Sint Pieterstraat 1, 4331 ET Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118-626401, Fax: 0118-636402, KvK: 20148608
Kalle advocatuur is een gespecialiseerd kantoor dat zich met name richt op
de navolgende rechtsgebieden:
- personen- en familierecht;
- mediation;
- strafrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kalle Advocatuur

Adriaanse van der Weel

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Blauwedijk 1, 4331 JC Middelburg (Zeeland)
Tel: (0118) 65 60 60, Fax: (0118) 63 61 78, KvK: 20163435
(eerste) hulp bij ongevallen, juridische bijstand aan slachtoffers van een
ongeval, medische fout of mishandeling, hulp aan nabestaanden van een overleden slachtoffer, second opinion.
echtscheidingsprocedures, gerechtelijke vaststelling of ontkenning van vaderschap, beëindigen samenleving.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Adriaanse van der Weel

Advocatenkantoor Maat

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Oude Rijksweg 106, 4458 AL S Heer Arendskerke (Zeeland)
Tel: 0113-561646, Fax: 0113-567170, KvK: 20148191
familierecht, hippisch recht, algemeen privaatrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Maat

Advocatenkantoor Vermeirssen

Niet gevestigd in de plaats Anna Jacobapolder, maar wel in de provincie Zeeland.
Zusterstraat 9, 4461 JA Goes (Zeeland)
Tel: 0113-233450, Fax: 0113-233899, KvK: 20149981
Strafrecht

Bestuursrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Vermeirssen

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy