U bent nu hier: Home » Gelderland » Apeldoorn

Advocaat Apeldoorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Apeldoorn. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Gelderland, ga naar advocaat Gelderland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Apeldoorn of in de buurt van Apeldoorn. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Apeldoorn. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Apeldoorn of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Angerlo of advocaat Aperlo. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Apeldoorn

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Apeldoorn. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Apeldoorn, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Angerlo of advocatenkantoor Aperlo.

Jurist Apeldoorn

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Apeldoorn. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Apeldoorn u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Angerlo, jurist Aperlo.

Letselschade advocaat Apeldoorn

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Apeldoorn in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Apeldoorn, in plaats van een advocaat uit Apeldoorn die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Apeldoorn een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Angerlo of letselschade advocaat Aperlo.

Echtscheidingsadvocaat Apeldoorn

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Apeldoorn vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Angerlo of echtscheidingsadvocaat Aperlo. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Apeldoorn. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Apeldoorn

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Apeldoorn dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Apeldoorn, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Angerlo, strafrecht advocaat Aperlo.

Gratis advocaat Apeldoorn (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Apeldoorn.

No cure no pay advocaat Apeldoorn

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Apeldoorn in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Apeldoorn ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Apeldoorn

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Apeldoorn en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Apeldoorn

Bent u wonende in Apeldoorn en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Apeldoorn. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Apeldoorn zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Helderecht advocaten

Kerklaan 37, 7311 AC Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055-5212491, Fax: 055-5214731, KvK: Oost Nederland
Advocatenkantoor met specialisten die uw business begrijpen en aan een half
woord genoeg hebben. Op nagenoeg elke juridische vraag hebben wij een passend antwoord.
Erfrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Personen & Familierecht,
Letselschade, Vastgoed, Aansprakelijkheidsrecht, Faillissementsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Helderecht advocaten

Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht

Jachtlaan 158 Apeldoorn, 7313 EG Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055 3553144, Fax: 055 3552091, KvK: 08116174
Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht te Apeldoorn is volledig gespecialiseerd
in arbeidsrecht. Advies en begeleiding van zowel bedrijven als werknemers op het gebied van Personeel & Organisatie, vindt plaats op zowel preventief als strategisch niveau en omvat de volgende terreinen:

- opstellen en wijzigen van arbeidsovereenkomsten;
- concurrentiebedingen;
- opbouwen van dossiers betreffende de disfunctionerende werknemer;
- collectieve en individuele ontslagzaken en daarmee verband houdende - - financiële voorwaarden;
- flexibele arbeidsrelaties en detacheringen;
- problematiek betreffende de zieke werknemer;
- CAO en het Medezeggenschapsrecht;
- reorganisaties;
- opstellen Sociale Plannen;
en alle voorkomende vraagstukken betreffende de arbeidsovereenkomst.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Luc Houten Advocaat Arbeidsrecht

Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn

Koninginnelaan 71, 7315 BN Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055-5261122, Fax: -, KvK: -
Houkes Letselschade Advocaten


Een ongeval op straat of op het werk, een beroepsziekte, een medische misser, er kunnen allerlei redenen zijn waardoor iemand tijdelijk of blijvend letsel heeft. Emotioneel kan dat flinke problemen geven. Daarnaast heeft het vaak ook ingrijpende financiële gevolgen zoals minder inkomsten, pensioenderving, extra ziektekosten, kosten van voorzieningen en aanpassingen, en kosten van extra hulp.

Vaak is er in dit soort gevallen een persoon of een organisatie aansprakelijk voor de financiële schade. Wij zoeken uit welke organisatie dat is, zorgen voor de aansprakelijkheidstelling en regelen daarna een rechtvaardige schadevergoeding als compensatie voor de geleden schade.

Onze advocatenteams zijn gespecialiseerd op het gebied van letselschade en overlijdensschade. We helpen slachtoffers een regeling te treffen met degene die aansprakelijk is voor het letsel. Vaak is dat een verzekeringsmaatschappij. Als het kan overleggen we met de tegenpartij; als het moet, gaan we door tot in de rechtszaal. We streven ernaar om voor onze cliënt het maximaal haalbare bedrag aan schadevergoeding te realiseren. Pas als dat naar onze overtuiging wordt aangeboden, gaan we -na overleg met de cliënt- akkoord met een voorstel.

Een schadevergoeding regelen, is meestal een lang en ingewikkeld proces. Er zijn veel procedures, regels, instellingen en instanties die hierbij een rol spelen. Uw Houkes-advocatenteam kent de weg in dit labyrint en begeleidt u tijdens de hele procedure. We doen dat zorgvuldig en deskundig en met een goed resultaat. Veel van onze cliënten krijgen uiteindelijk een uitstekende schadeloosstelling. Beter dan ze op basis van voorspellingen van ‘anderen’ hadden durven hopen.

Houkes Letselschade Advocaten is gevestigd in Emmen, Apeldoorn, Amsterdam en Groningen. Kijk voor meer informatie op www.letselschadehoukes.nl.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Houkes Letselschade Advocaten Apeldoorn

Your Incasso Company

Geen adres bekend, 1000 AA Apeldoorn (Gelderland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
op basis van no cure no pay openstaande vorderingen incasseren
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Your Incasso Company

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy