U bent nu hier: Home » Limburg » Gennep

Advocaat Gennep

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Gennep. Ga naar advocaat Limburg of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Limburg. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Gennep of in de buurt van Gennep. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Gennep. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Gennep of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Geloo of advocaat Geulhem. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Gennep

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Gennep. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Gennep, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Geloo of advocatenkantoor Geulhem.

Jurist Gennep

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Gennep. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Gennep u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Geloo, jurist Geulhem.

Letselschade advocaat Gennep

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Gennep in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Gennep, in plaats van een advocaat uit Gennep die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Gennep een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Geloo of letselschade advocaat Geulhem.

Echtscheidingsadvocaat Gennep

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Gennep vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Geloo of echtscheidingsadvocaat Geulhem. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Gennep. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Gennep

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Gennep dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Gennep, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Geloo, strafrecht advocaat Geulhem.

Gratis advocaat Gennep (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Gennep.

No cure no pay advocaat Gennep

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Gennep in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Gennep ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Gennep

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Gennep en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Gennep te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Gennep

Bent u wonende in Gennep en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Gennep. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Gennep zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 3 » »»

Mr Regter Strafadvocaat

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Akerstraat 106, 6417 BN Heerlen (Limburg)
Tel: 045-5602208 of 06-30622592, Fax: 045-5472652, KvK: 14128061
Mr Regter is specialist in strafzaken, groot en klein. Mr Regter doet
alleen strafzaken. Wordt u uitgenodigd voor verhoor door de politie omdat u verdacht wordt van een strafbaar feit? Bent u gedagvaard voor politierechter of Rechtbank? Neem contact op met een echte specialist en krijg deskundige bijstand. Als enige in Heerlen lid van de specialistenvereniging NVSA. Mr Regter werkt ook op basis van toevoeging (door de overheid gefinancieerde rechtsbijstand). Ook second opinions.
strafrecht, strafprocesrecht, strafbeschikking, politierechter, meervoudige
kamer
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Mr Regter Strafadvocaat

Advocatenkantoor Exaten

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Rijksweg 4, 6095 NB Baexem (Limburg)
Tel: 0475-453957, Fax: 0475-453958, KvK: -
Advocatenkantoor Exaten is een klein en dynamisch kantoor, dat zich
kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliënt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliënt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze, desgewenst in het dialect, te voeren.

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in het recht beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om U in iedere situatie op een passende wijze van dienst te zijn. Daarbij is oplossingsgericht werken ons speerpunt. Samen met U bespreken we Uw situatie, vragen en wensen en stellen dan een te volgen koers voor. Soms is de oplossing het voeren van een gerechtelijke procedure. Maar ook het in der minne schikken van een geschil, al dan niet door middel van mediation, behoort vaak tot de mogelijkheden en zal in veel voorkomende gevallen een snellere, goedkopere en voor alle betrokkenen meer bevredigende oplossing zijn.

Kijk op onze website voor meer informatie.
Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Bouwrecht, Contractenrecht,
Huurrecht, Hippisch recht, Asbest-problematiek, Echtscheiding, Mediation, E-commerce
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Exaten

Advocatenkantoor Reijnen Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Vouersweg 112, 1e etage, 6161 AG Geleen (Limburg)
Tel: 06-10758767, Fax: 043-3030156, KvK: KvK 51966476
advocatenkantoor te Geleen


Laagdrempelig kantoor, rechtstreeks contact. Gratis intake gesprek of spreekuur
omgang, gezag, echtscheiding, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing,
incasso, aansprakelijk stellen en schadevergoeding, verborgen gebreken, terugvorderen van lening
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00
Zondag: gesloten

* Ook buiten openingstijden kunt u contact opnemen via whats app of e-mail

Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Reijnen Advocatuur

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Koninginnesingel 30a, 5911 KC Venlo (Limburg)
Tel: 077-356 11 00, Fax: 077-356 11 01, KvK: 14122152
Gratis binnenloopspreekuur op maandag tot en met donderdag van 15.00 uur
tot 16.30 uur.

Gratis kennismakingsgesprek op afspraak ook mogelijk.

Wij zijn u van dienst bij:

Arbeidsrecht, Uitkeringen, Personen- en familierecht, Contracten, Huurrecht, Strafrecht, Faillissementen, Bestuursrecht, Erfrecht.
Scheiden en Familie, Arbeid en Uitkering, Strafrecht, Jeugd(straf)recht,
Wonen, Contracten, Schulden, Erven, Overheid en Omgeving
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Het Wetshuys Advocaten en Mediators

Advocatenkantoor Schyns

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Guliksebaan 3b, 5912 PR Venlo (Limburg)
Tel: 077-3523536, Fax: 077-3544188, KvK: 14117954
Personenschade ( letsel- en overlijdensschade), personen- en familierecht,
strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, jeugdrecht, arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en incassorecht.
Personenschade ( letsel- en overlijdensschade), Bijstand aan slachtoffers
van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven, Personen- en familierecht, Strafrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Wij werken ook op afspraak vóór 08.30 uur en na 18.00 uur en desgewenst op zaterdag en zondag.

Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Schyns

Weening strafrechtadvocaten

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Wilhelminasingel 97, 6221 BH Maastricht (Limburg)
Tel: 043-3500262, Fax: 043-3500568, KvK: 14054304
Gedreven strafrechtadvocaten die gaan voor uw zaak.

Wij treden op in heel Nederland.
Diensten onbekend
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Weening strafrechtadvocaten

Advocatenkantoor Gijzen

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Ruys de Beerenbroucklaan 28, 6411 GB Heerlen (Limburg)
Tel: 045-5790556, Fax: 045-5790557, KvK: 14108179
Advocatenkantoor Gijzen is werkzaam voor bedrijven, instellingen en
particulieren. Kwaliteit, integriteit en deskundigheid kenmerken het kantoor.

De advocaten en medewerkers volgen permanente bijscholing, maar er wordt ook actief juridisch onderwijs gegeven.

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het voeren van procedures, maar ook uit het adviseren en begeleiden van cliënten bij verschillende vragen op tal van rechtsgebieden.

De hoofdgebieden waarop ons kantoor werkzaam is:

Arbeidsrecht
Bedrijfsrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Contracten
Familierecht
Huurrecht
Incasso’s
Insolventierecht / Saneringen
Procedures / Arbitrages / Conflictbemiddeling

Ons kantoor verzorgt daarnaast Second Opinions.
Arbeidsrecht, Bedrijfsrecht, Bestuursrecht / Sociale zekerheid,
Consumentenrecht, Contracten, Familierecht / Erfrecht, Huurrecht, Incasso's, Insolventierecht / Saneringen, Procedures / Arbitrages / Conflictbemiddeling
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Gijzen

Advocatenkantoor Kempen

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Augustinusstraat 47, 6161 AJ Geleen (Limburg)
Tel: 046-4759090 / 06-10758767, Fax: 046-4755144, KvK: -
juridische dienstverlening
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Kempen

Amadeus Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Herungerweg 170, 5913 HD Venlo (Limburg)
Tel: 0773030463, Fax: 0773030129, KvK: 58397213
Amadeus Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat zowel
particulieren als bedrijven bijstaat op vrijwel alle rechtsgebieden.

Amadeus Advocatuur is met name werkzaam op de rechtsgebieden Strafrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en de Algemene civiele praktijk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Amadeus Advocatuur

Ray Van Duyl Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Gennep, maar wel in de provincie Limburg.
Minderbroederssingel 13A, 6041 KG Roermond (Limburg)
Tel: 0475-387270, Fax: 0475-387271, KvK: 14124862
Juridische dienstverlening voor particulieren en zakelijke cliënten op het
gebied van onder andere arbeidsrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ray Van Duyl Advocaten

1 2 3 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy