U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Breda

Advocaat Breda

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Breda. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Noord-Brabant, ga naar advocaat Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Breda of in de buurt van Breda. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Breda. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Breda of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Braambosch of advocaat Breedschot. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Breda

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Breda. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Breda, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Braambosch of advocatenkantoor Breedschot.

Jurist Breda

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Breda. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Breda u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Braambosch, jurist Breedschot.

Letselschade advocaat Breda

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Breda in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Breda, in plaats van een advocaat uit Breda die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Breda een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Braambosch of letselschade advocaat Breedschot.

Echtscheidingsadvocaat Breda

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Breda vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Braambosch of echtscheidingsadvocaat Breedschot. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Breda. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Breda

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Breda dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Breda, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Braambosch, strafrecht advocaat Breedschot.

Gratis advocaat Breda (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Breda.

No cure no pay advocaat Breda

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Breda in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Breda ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Breda

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Breda en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Breda te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Breda

Bent u wonende in Breda en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Breda. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Breda zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

LSG Legal Advocatuur

Parkstraat 4, 4818 SJ Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5606560, Fax: 076-5651927, KvK: 20165605
Betrokkenheid, no nonsense, vasthoudendheid en helderheid in kosten en
verwachtingen kenmerken LSG Legal.

Kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend en werken daarom alleen in rechtsgebieden waarin ruime ervaring en expertise bestaat: Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Spreekt dit u aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 076-5606560
Diensten: Arbeidsrecht, Contracten, Algemene voorwaarden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › LSG Legal Advocatuur

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Paardeweide 18D, 4824 EH Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-2030010, Fax: 076-2030015, KvK: 52791386
Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is een jong en
laagdrempelig kantoor voor al uw juridische vragen, problemen en procedures op het gebied van het familierecht en het strafrecht.

Ons kantoor is gevestigd in de wijk de Haagse Beemden in Breda en is makkelijk te bereiken. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij werken met een transparant all-in uurtarief. In tegenstelling tot andere kantoren wordt u bij ons dus niet achteraf verrast door een verhoging door btw of kantoorkosten. Ook is het mogelijk om bij ons op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro deo/ op toevoeging) een advies te krijgen of te procederen.

Om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer (076-2030010), per email (info@v-advocaten.nl) of via het contactformulier op onze website (www.v-advocaten.nl).
Diensten: mediation, familierecht, jeugdrecht, strafrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Wij zijn niet alleen geopend tijdens de reguliere kantoortijden, maar u kunt ook 's avonds op afspraak komen (niet in pro deo zaken).

Sociale media:
Afbeelding › Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Gimbrère International Advocaten Breda

Baronielaan 1, 4818 PA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0765140505, Fax: 0765212131, KvK: 20146340
Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd
advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken.
Wij zijn werkzaam in de volgende rechtsgebieden;
•Aansprakelijkheidsrecht
•Arbeidsrecht
•Bestuursrecht
•Contractenrecht
•Entertainmentrecht
•Huurrecht
•Incasso
•Intellectueel eigendom
•Internationaal privaatrecht
•Letselschade en aansprakelijkheid
•Ondernemingsrecht
•Mediation
•Personen en familierecht
•Vennootschapsrecht
•Verbintenissenrecht
•Strafrecht
Internationaal erfrecht, Internationaal personen- en familierecht,
arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschade, fiscaal recht, huurrecht, intelectueel eigendomsrecht, strafrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Gimbrère International Advocaten Breda

Advocaatkosten Tarief

Postbus 1045, 4801 BA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 06-41283986, Fax: -, KvK: -
Advocaat strafrecht voor een vaste prijs. Deskundige strafrechtadvocaten.
gratis contact.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaatkosten Tarief

LenaertsVoorvaart Advocaten

Van Coothplein 18, 4801 BA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5244444, Fax: -, KvK: 20144279
LenaertsVoorvaart Advocaten richt zich op particulieren en bedrijven in
binnen- en buitenland. Wij streven naar betaalbare en resultaatgerichte juridische dienstverlening op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, onderwijsrecht en letselschade in Breda.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › LenaertsVoorvaart Advocaten

Drenth Strafrechtadvocaten

Duivelsbruglaan 22, 4835 JE Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-560 19 53, Fax: 076- 560 2735, KvK: 20118663
Algemeen strafrecht

•Opiumwet (Bijv. harddrugs en hennepteelt)
•Zedenmisdrijven (Bijv. verkrachting, ontucht, kinderporno, vrouwenhandel)
•Geweldzaken (Bijv. moord en doodslag, openlijk geweld, mishandeling)
•Verkeersstrafrecht (Bijv. dood door schuld, rijden onder invloed, invordering rijbewijs)
•Jeugdstrafrecht en civiele ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing
•Criminele organisaties ( 140 Sr )
•Internationaal strafrecht (Bijv. uitlevering, overlevering ene wederzijdse rechtshulp)
•Ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel (Plukze)
•Strafcassatie en herzieningBijzonder strafrecht
•Fraudezaken(Bijv. faillissementsfraude, oplichting, valsheid in geschrifte)
•Economisch strafrecht
•Fiscaal strafrecht
•Financieel strafrecht
•Milieustrafrecht
•Medisch strafrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Drenth Strafrechtadvocaten

Van der Hoeven Advocatuur

Etnastraat 20, 4814 AA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-5201455, Fax: 076-5201099, KvK: 20142531
Advocaat en specialist in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van der Hoeven Advocatuur

Van Cooth Advocatuur

Dirk Hartogstraat 203, 4812 GE Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076 5236780, Fax: 076 5236789, KvK: 20088542
Van Cooth Advocatuur staat zowel particulieren als ondernemers terzijde in
kwesties die te maken hebben met overeenkomsten, variërend van de totstandkoming van overeenkomsten en de overname van ondernemingen tot geschillen over de (correcte) uitvoering van de overeenkomst en/of de betalingsverplichting (incasso). Het kantoor beschikt over specifieke deskundigheid op het gebied van het burgerlijk procesrecht, waaronder het beslag- en executierecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Cooth Advocatuur

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy