U bent nu hier: Home » Noord-Brabant

Advocaat Noord-Brabant

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Noord-Brabant. Voor een overzicht van advocaten per plaats in de provincie Noord-Brabant, ga naar advocaten Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Noord-Brabant of in de buurt van Noord-Brabant. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Noord-Brabant. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Noord-Brabant of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld advocaat Limburg of advocaat Noord-Holland. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Noord-Brabant

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Noord-Brabant. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere provincies dan Noord-Brabant, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Limburg of advocatenkantoor Noord-Holland.

Jurist Noord-Brabant

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Noord-Brabant. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere provincies dan Noord-Brabant u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Limburg, jurist Noord-Holland.

Letselschade advocaat Noord-Brabant

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Noord-Brabant in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Noord-Brabant, in plaats van een advocaat uit Noord-Brabant die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Noord-Brabant een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Limburg of letselschade advocaat Noord-Holland.

Echtscheidingsadvocaat Noord-Brabant

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Noord-Brabant vinden en inhuren, maar ook uit andere provincies zoals echtscheidingsadvocaat Limburg of echtscheidingsadvocaat Noord-Holland. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Noord-Brabant. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Noord-Brabant

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Noord-Brabant dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere provincies dan Noord-Brabant, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Limburg, strafrecht advocaat Noord-Holland.

Gratis advocaat Noord-Brabant (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Noord-Brabant.

No cure no pay advocaat Noord-Brabant

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Noord-Brabant in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Noord-Brabant ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Noord-Brabant

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Noord-Brabant en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Noord-Brabant te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Noord-Brabant

Bent u wonende in Noord-Brabant en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Noord-Brabant. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Noord-Brabant zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.
 

Advocaat-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Notaris in Noord-Brabant of een Accountant in Noord-Brabant dan kunnen we u ook verder helpen.

Zoek een advocaat!
1 2 » »»

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1, 5831 PE Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 0485-581170, Fax: 0485-581177, KvK: -
Deskundigheid mag u van elk advocatenkantoor verwachten, maar bij Van
Kempen advocaten gaan we verder. Ons kantoor is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het kantoor neemt op deze rechtsgebieden een vooraanstaande plaats in.

Onze advisering is te allen tijde gericht op het voorkomen van tijdrovende en kostbare procedures. Komt het onverhoeds toch tot een procedure, dan gaan wij met de volle 100 procent de strijd voor u aan. Dit betekent dat wij zowel het voeren van procedures als het voorkomen daarvan beschouwen als de kern van onze activiteiten.
Diensten: verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Van Kempen Advocaten

BvR Advocatuur

Cereslaan 10a, 5384 VT Heesch (Noord-Brabant)
Tel: 0412-857775, Fax: 0412-857776, KvK: 64097366
BvR Advocatuur denkt in kansen en mogelijkheden en staat voor betaalbare
juridische dienstverlening binnen een kleinschalig, betrokken en laagdrempelig kantoor.

Een scherp all-in uurtarief en duidelijke taal zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten.
Diensten: Personen- en familierecht, Letselschade, Sociaal zekerheidsrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › BvR Advocatuur

AM advocatuur

Dorpstraat 173A, 5504 HE Veldhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0623835023, Fax: -, KvK: 69551561
Specialist op het gebied van Huurrecht en Algemeen Verbintenissenrecht

Heeft u een goede procesadvocaat nodig die vol vuur uw zaak bepleit? Die hoofd- van bijzaken weet te onderscheiden en de aandacht van de rechter bij uw standpunten weet te houden? Zoek dan niet verder, want in de rechtszaal voel ik mij thuis. Met de wet als leidraad en taal als mijn wapen, ga ik altijd voor maximaal resultaat.
Huurrecht, Verbintenissenrecht, Incasso, Goederenrecht, Financiering &
Zekerheden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › AM advocatuur

Advocatenkantoor Assouiki

Bisschop Zwijsenstraat, 25, 5038 VA Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 0135820300, Fax: 0135300606, KvK: 18082964
Advocatenkantoor Assouiki verleent aan zowel particulieren als bedrijven
advies en juridische bijstand in strafzaken.
Mevrouw mr. N. Assouiki is gespecialiseerd in het strafrecht en verleent rechtsbijstand op diverse strafrechtsgebieden, zoals het commune strafrecht, verkeersstrafrecht, jeugdstrafrecht, economisch strafrecht en in het bijzonder in drugszaken, fraudezaken, en ter zake kapitale delicten, geweldsdelicten, zedendelicten, vermogensdelicten, en alle andere vlakken die door het strafrecht worden geraakt.

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, bent u vervolgd, dient u voor te komen bij de Strafrechter, dan staan we u graag bij.

We komen eveneens op voor slachtoffers die zich als benadeelde partijen voor verhaal van hun schade en indiening van hun eventuele vorderingen in een strafproces wensen te voegen.

Advocatenkantoor Assouiki is gevestigd aan de Bisschop Zwijsenstraat 25 te Tilburg en biedt – op telefonische afspraak – een gratis kennismakingsgesprek aan voor nieuwe klanten.

We helpen u graag verder!
Strafrecht, Jeugd(straf)recht, Letselschade/Bijstand Slachtoffers in
Strafzaken
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Assouiki

Zomer Advocaten

Bouwlingplein 36, 4901 KZ Oosterhout (Noord-Brabant)
Tel: 0162 425 000, Fax: 0162 462 485, KvK: 20146326 / 20156558
De advocaten van Zomer Advocaten: ‘Generalisten en Specialisten’


Het kantoor is laagdrempelig en ambitieus. Zomer Advocaten voert een algemene praktijk en is gericht op het zo efficiënt, effectief en pragmatisch mogelijk oplossen van (juridische) problemen voor ondernemers en particulieren.

Door hun jarenlange ervaring zijn de advocaten van Zomer Advocaten in een zeer breed scala van juridische vraagstukken thuis. Als generalist weten zij de weg in de meeste rechtsgebieden en kunnen zij, indien nodig, met gerichte vragen of opdrachten specialisten uit hun netwerk aanspreken.

Daarnaast hebben de advocaten van Zomer hun specialismen op het gebied van:

•Arbeidsrecht (o.a. ontslagrecht, reorganisaties, pensioenrecht)
•Ondernemingsrecht (o.a. oprichting, fusies, overnames, bestuurdersaansprakelijkheid)
•Personen- en familierecht (o.a. echtscheidingen, alimentatie, ouderschapsplan)
•Erfrecht
•Huurrecht
•Appartementsrecht
•Intellectueel eigendomsrecht
•Informaticarecht
•Contractenrecht
•Internationaal privaatrecht
•Mediation
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Zomer Advocaten

ESQ Advocaten

Centraleweg 16, 4931 NB Geertruidenberg (Noord-Brabant)
Tel: 0162-523033, Fax: 0162-523148, KvK: 20166143 0000
Wanneer u een advocaat nodig heeft, wilt u er één die de zaak oplost. En
u zoekt een realistisch klankbord. Iemand die duidelijk is, over het tarief en over de haalbaarheid van uw zaak. Een betrouwbare sparringpartner.
Dat is ESQ Advocaten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › ESQ Advocaten

RechtNet Advocaten

Pettelaarpark 87, 5216 PP Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 0736154311, Fax: 0736154313, KvK: 17184109
RechtNet is een modern en allround advocatenkantoor. RechtNet maakt
optimaal gebruik van het internet en weet zo een moderne, slagvaardige en voordelige juridische dienstverlening neer te zetten. Voor bedrijven en particulieren! Als u op zoek bent naar een advocaat op het gebied van huurrecht, bestuursrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en/of, strafrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres! See more at: http://www.rechtnet.nl/
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RechtNet Advocaten

Sneep, Nuijten en Van Dijk

Stationsstraat 15, 4611 CA Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
Tel: 0164-259090, Fax: 0164-255568, KvK: 52266184
Ondernemingsrecht

- Arbeidsrecht
- Insolventierecht
- (Internationaal) Handelsrecht
- Agrarisch recht
- Vennootschapsrecht
- Bouwrecht
- Ruimtelijke ordening / planschade

Ten bate van particulieren:
- Burenrecht
- Erfrecht
- Familierecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sneep, Nuijten en Van Dijk

L.J. de Rijke Advocatuur

Lelyweg 12, 4612 PS Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
Tel: 0164-788176, Fax: 0164-788177, KvK: -
Mr. L.J. de Rijke is werkzaam als fiscaal advocaat en houdt zich bezig met
problemen tussen belastingplichtigen enerzijds en de Belastingdienst, FIOD-ECD, het UWV, SIOD of het Openbaar Ministerie anderzijds. Hij is gespecialiseerd in het formele fiscale recht (het voeren van fiscale procedures tot aan de hoogste instantie), het fiscale boete- en strafrecht en het invorderingsrecht (waaronder procedures over bestuursaansprakelijkheid). Hij heeft een bijzondere interesse voor geschillen met (inter-) nationale en Europeesrechtelijke invalshoeken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › L.J. de Rijke Advocatuur

Bierens Incasso Advocaten

Zuidkade 6, 5462 CD Veghel (Noord-Brabant)
Tel: 0413311777, Fax: 0413367865, KvK: 17114967
Bierens: incasso voor ondernemingen op ondernemingen, zowel binnen
Nederland als in het buitenland. Bierens is het grootste incasso advocaten kantoor in Nederland. Wij werken zowel voor het midden- en klein bedrijf, het grootbedrijf en multinationals op basis van ‘No Win, No Fee’. Het unieke van Bierens is dat wij zowel het minnelijke als het gerechtelijke incassotraject verzorgen. Deze aanpak is dusdanig succesvol dat we ruim 90% van de aangeleverde zaken reeds in de minnelijke fase kunnen afwikkelen. Zowel qua resultaat als vanwege de geringe kosten laten we incassobureaus en deurwaarders ver achter ons.

Bij Bierens werken ruim 100 personen waarvan 30 nationale en internationale advocaten en juristen. Wij Incasseren met onze advocaten rechtstreeks in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Polen, Portugal en Italië. In de overige landen hebben wij inmiddels langdurige samenwerkingsverbanden opgebouwd met gerenommeerde advocatenkantoren zodat wij de Bierens kwaliteit ook daar kunnen garanderen.

Kortom: Bierens is een betrouwbare incassopartij die alles in het werkt stelt om, waar mogelijk, de rente en kosten op de in gebreke blijvende debiteuren te verhalen. En dankzij de unieke combinatie van incasso, internationaal privaatrecht én procesrecht, zijn wij als geen ander in staat om het bedrijfsleven in de breedte bij te staan bij het internationaal ondernemen. Schroom dus niet als u vragen heeft op het terrein van contract- en handelsrecht in één van de Europese landen, om contact met ons op te nemen.

Naast kantoren in Veghel (HQ) en Amsterdam, heeft Bierens ook kantoren in Düsseldorf, New York, Barcelona, Antwerpen en Parijs en binnenkort ook in Shanghai.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bierens Incasso Advocaten

1 2 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy