U bent nu hier: Home » Noord-Holland

Advocaat Noord-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Noord-Holland. Voor een overzicht van advocaten per plaats in de provincie Noord-Holland, ga naar advocaten Noord-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Noord-Holland of in de buurt van Noord-Holland. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Noord-Holland. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Noord-Holland of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld advocaat Noord-Brabant of advocaat Overijssel. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Noord-Holland

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Noord-Holland. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere provincies dan Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Noord-Brabant of advocatenkantoor Overijssel.

Jurist Noord-Holland

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Noord-Holland. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere provincies dan Noord-Holland u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Noord-Brabant, jurist Overijssel.

Letselschade advocaat Noord-Holland

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Noord-Holland in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Noord-Holland, in plaats van een advocaat uit Noord-Holland die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Noord-Holland een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Noord-Brabant of letselschade advocaat Overijssel.

Echtscheidingsadvocaat Noord-Holland

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Noord-Holland vinden en inhuren, maar ook uit andere provincies zoals echtscheidingsadvocaat Noord-Brabant of echtscheidingsadvocaat Overijssel. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Noord-Holland. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Noord-Holland

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Noord-Holland dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere provincies dan Noord-Holland, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Noord-Brabant, strafrecht advocaat Overijssel.

Gratis advocaat Noord-Holland (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Noord-Holland.

No cure no pay advocaat Noord-Holland

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Noord-Holland in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Noord-Holland ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Noord-Holland

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Noord-Holland en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Noord-Holland te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Noord-Holland

Bent u wonende in Noord-Holland en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Noord-Holland. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Noord-Holland zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.
 

Advocaat-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Notaris in Noord-Holland of een Accountant in Noord-Holland dan kunnen we u ook verder helpen.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 5 » »»

Gimbrère International Advocaten Amsterdam

Huddestraat 7, 1018 HB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0208203589, Fax: 076 521 21 31, KvK: 20146340
Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd
advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken.
Wij zijn werkzaam in de volgende rechtsgebieden;
•Aansprakelijkheidsrecht
•Arbeidsrecht
•Bestuursrecht
•Contractenrecht
•Entertainmentrecht
•Huurrecht
•Incasso
•Intellectueel eigendom
•Internationaal privaatrecht
•Letselschade en aansprakelijkheid
•Ondernemingsrecht
•Mediation
•Personen en familierecht
•Vennootschapsrecht
•Verbintenissenrecht
•Strafrecht
Internationaal erfrecht, Internationaal personen- en familierecht,
arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschade, fiscaal recht, huurrecht, intelectueel eigendomsrecht, strafrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Gimbrère International Advocaten Amsterdam

Fruytier Lawyers in Business

Kingsfordweg 99, 1043 GP Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +31 (0)20-5210130, Fax: +31 (0)20-5210131, KvK: 33289658
Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn.

De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Fruytier Lawyers in Business kent de wereld van de ondernemer en weet tegen welke juridische kwesties u aanloopt. Onze ervaren advocaten luisteren naar u, als ondernemer en als mens. Zij horen het probleem, zien de oplossing en handelen snel.

Fruytier Lawyers in Business is een advocatenkantoor dat al veertig jaar in oplossingen denkt (en niet in conflicten). Onze advocaten zijn gespecialiseerd in die rechtsgebieden die u als ondernemer het meest frequent tegenkomt. Voor adviezen over onderwerpen waar de advocaten niet in thuis zijn, werkt het kantoor samen met gespecialiseerde Partners in Business.
Ondernemingsrecht, Intellectuele Eigendom, Privacyrecht, Fusies en
overnames, Arbeidsrecht, IT- en ICT-recht, Vastgoedrecht, Faillissement en herstructurering, Bank- en financieringsrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Het kantoor is geopend van 09:00 tot 17:30 uur op werkdagen. Telefonisch is ons kantoor altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sociale media:
Afbeelding › Fruytier Lawyers in Business

ZonFamilierechtGroep, Advocaten en Mediators

Albrechtlaan 9, 1404 AH Bussum (Noord-Holland)
Tel: 0356925925, Fax: 0847338397, KvK: -
Wij zijn gespecialiseerd in het familierecht, (echt)scheidingen,
alimentatie, adoptie, voogdij, gezag, omgangsregelingen, ouderschapsplan, erfrecht. Wij kunnen cliënten bijstaan als advocaat, mediator of collaborative divorce advocaat.
Door nauwe samenwerking met andere expertises bieden wij full service en begeleiden wij cliënten van het eerste contact tot en met inschrijving van de beschikking van de rechtbank.
Voor mensen in en rond echtscheiding hebben wij www.echtscheidingsforum.com ontwikkeld. Hier kunt u elkaar (desgewenst anoniem) ondersteunen door het uitwisselen van positieve ervaringen en tips. Verder kunt u vragen stellen aan elkaar en/of aan het team van deskundigen.
Bel ons gerust voor een gratis en vrijblijvend telefoongesprek op 035 6 925 925.
(echt)scheidingen, erfrecht, alimentatie wijzigen/beëindigen,
ouderschapsplan, huwelijksvoorwaarden, ondertoezichtstelling, gemeenschap van goederen, samenwoners, adoptie, gezag
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie en om een afspraak te maken. Zie ook www.zonmediation.nl

Sociale media:
Afbeelding › ZonFamilierechtGroep, Advocaten en Mediators

Van Dalen advocatuur

Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-27129900, Fax: -, KvK: -
Arbeidsrecht, belastingrecht en huurrecht. Hulp bij ontslag of dreigende
ontruiming van uw woning. Advocaat in centrum Amsterdam die ook 's avonds en in het weekend bereikbaar is. Voor ondernemers en particulieren. U profiteert van snelle service en persoonlijke betrokkenheid. Prijsafspraak mogelijk.
Diensten: Arbeidsrecht, belastingrecht, huurrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Van Dalen advocatuur

Van Damme Advocaten

Breestraat 95/1, 1941 EG Beverwijk (Noord-Holland)
Tel: 0251-272378, Fax: 0251-226335, KvK: -
Van Damme Advocaten staat organisaties, bedrijven en particulieren bij met
advies en procesbijstand op het gebied van:

personenrecht en familierecht;
scheidingsmediation;
arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht;
ondernemingsrecht;
jeugdrecht;
vreemdelingenrecht;
strafrecht.

Sinds 2011 zijn wij een gecertificeerd kantoor op het gebied van personen- en familierecht. Dit betekent dat wij voor u mogen optreden als vFAS-scheidingsmediator. De vFAS is de specialisatie vereniging voor familie advocaten en scheidingsmediators (www.verenigingfas.nl).

Tevens zijn wij lid van de vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (www.VNJA.nl) en de vereniging Jeugdrechtadvocaten Amsterdam (www.JRAA.nl), alsmede van de specialisatievereniging Forum (vreemdelingenrecht).

Indien u juridisch advies nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken of langskomen tijdens het gratis inloopspreekuur. Tijdens de afspraak bespreken wij uw vraag en wordt er bekeken of u eventueel in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp.
Echtscheiding, Scheidinsgmediation, Online Echtscheiding, Alimentatie,
Omgang, Ouderlijk gezag, Vaderschapskwesties, Adopie, Boedelverdeling, Arbeidsrecht
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Van Damme Advocaten

VanOlden Advocatuur

Keizersgracht 62-64, 1015 CS Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-7058777, Fax: 020-2581530, KvK: 60434740
Van Olden Advocatuur is opgericht door Max van Olden. Max heeft in 1999 aan
de Radboud Universiteit te Nijmegen zijn meesterstitel behaald met als afstudeervak auteursrecht.

In 2004 werd Max als advocaat beëdigd en sindsdien heeft hij in Haarlem en Amsterdam ruime ervaring opgebouwd in de algemene civiele advies- en procespraktijk. Hij werkt onder andere in opdracht van alle grote rechtsbijstandverzekeraars van het land en voert procedures in kort geding, bodemzaken en hoger beroep. Tijdens zijn advocatenstage was hij voorzitter van de Jonge Balie te Haarlem.

Max is gespecialiseerd in contractenrecht, auteursrecht, portretrecht en zaken over onrechtmatige (pers)publicaties en treedt op als advocaat van grote en kleine bedrijven uit de creatieve industrie.

Tot de cliënten van Van Olden Advocatuur behoren onder andere reclamebureau’s, studio’s voor videocampagnes, (film)producenten, culturele instellingen, schrijvers, regisseurs, art-directors, web-designers, ontwerpers, webshops, programmeurs, 3D-artists en modellen. Max is lid van de Vereniging voor Auteursrecht.

Max heeft veel affiniteit met de creatieve sector en schrijft zelf boeken. In 2015 verscheen bij uitgeverij Ambo/Anthos zijn debuut: 'Lieve edelachtbare', een thriller die zich afspeelt in de juridische wereld.
Contractenrecht, Auteursrecht, Portretrecht, Onrechtmatige perspublicaties,
Aansprakelijkheid
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › VanOlden Advocatuur

Hilberts Advocatuur

Herengracht 503, 1017 BV Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0208202395, Fax: 0208202396, KvK: 60737921
Deskundig, ervaren en betaalbaar. Gratis kennismaking.
Diensten: Huurrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Koop/verkoop onroerend goed
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Hilberts Advocatuur

Rutger Heringa Immigration Lawyer

Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-7585705, Fax: 084-8315074, KvK: 37141568
Gespecialiseerd in het immigratierecht:

- verblijfsvergunning
- machtiging tot voorlopig verblijf (mvv)
- visa
- gezinshereniging
- EU-recht
- kennismigranten
- werkvergunning
migratierecht, verblijfsvergunning, mvv, toeristenvisum, gezinshereniging,
EU-route, kennismigranten, werkvergunning
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Rutger Heringa Immigration Lawyer

Family First Mediation

Oostwal 2, 1747 EZ Tuitjenhorn (Noord-Holland)
Tel: 06-10581261, Fax: -, KvK: 37124565
Scheiden doe je samen zonder advocaat. Scheidingsmediation in de
Noord-Holland. Scheidingsbegeleiding van A tot Z. Opstellen convenant|opstellen ouderschapsplan|kinder-partneralimentatie|pensioen|Eigen woning|Toeslagen. Gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk.
Maak vrijblijvend kennis met onze scheidingsmethode.
mediation bij echtscheiding, Ouderschapsplan, kinder-partneralimentatie,
opstellen convenant, opstellen ouderschapsplan, communicatie, relatie apk, samengesteld gezin
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Family First Mediation

Baerle87

Van Baerlestraat 87-1, 1071 AT Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-7055185, Fax: 020-2581499, KvK: 34321696
Volledige vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators)
specialisatie in familierecht en erfrecht.
Diensten: familierecht, erfrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Buiten de openingstijden is het kantoor bereikbaar via e-mail.

Sociale media:
Afbeelding › Baerle87

1 2 3 4 5 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy