U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam

Advocaat Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Amsterdam. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Noord-Holland, ga naar advocaat Noord-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Amsterdam of in de buurt van Amsterdam. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Amsterdam. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Amsterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Amstelveen of advocaat Amsterdam Noord. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Amsterdam

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Amsterdam. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Amsterdam, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Amstelveen of advocatenkantoor Amsterdam Noord.

Jurist Amsterdam

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Amsterdam. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Amsterdam u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Amstelveen, jurist Amsterdam Noord.

Letselschade advocaat Amsterdam

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Amsterdam in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Amsterdam, in plaats van een advocaat uit Amsterdam die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Amsterdam een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Amstelveen of letselschade advocaat Amsterdam Noord.

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Amsterdam vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Amstelveen of echtscheidingsadvocaat Amsterdam Noord. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Amsterdam. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Amsterdam

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Amsterdam dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Amsterdam, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Amstelveen, strafrecht advocaat Amsterdam Noord.

Gratis advocaat Amsterdam (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Amsterdam.

No cure no pay advocaat Amsterdam

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Amsterdam in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Amsterdam ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Amsterdam en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Amsterdam

Bent u wonende in Amsterdam en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Amsterdam. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Amsterdam zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 » »»

Gimbrère International Advocaten Amsterdam

Huddestraat 7, 1018 HB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0208203589, Fax: 076 521 21 31, KvK: 20146340
Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd
advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken.
Wij zijn werkzaam in de volgende rechtsgebieden;
•Aansprakelijkheidsrecht
•Arbeidsrecht
•Bestuursrecht
•Contractenrecht
•Entertainmentrecht
•Huurrecht
•Incasso
•Intellectueel eigendom
•Internationaal privaatrecht
•Letselschade en aansprakelijkheid
•Ondernemingsrecht
•Mediation
•Personen en familierecht
•Vennootschapsrecht
•Verbintenissenrecht
•Strafrecht
Internationaal erfrecht, Internationaal personen- en familierecht,
arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschade, fiscaal recht, huurrecht, intelectueel eigendomsrecht, strafrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Gimbrère International Advocaten Amsterdam

Advocatenkantoor Rikken

Keizersgracht 239, 1016 EA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 - 420 53 37, Fax: 020 - 420 89 13, KvK: 34134721
Werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, faillissementsrecht
en de algemene rechtspraktijk.
Diensten: Personen- en familierecht, Insolventierecht, Verbintenissenrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Rikken

Bovens Prins Advocaten

Van Baerlestraat 150-1, 1071 BG Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6760118, Fax: 020-6765446, KvK: 34322438
Bovens Prins Visser Advocaten is een gespecialiseerd strafrechtkantoor,
gevestigd in Oud-Zuid te Amsterdam.

Onze strafrechtadvocaten staan u graag bij indien u verdachte bent in een strafzaak, gedagvaard wordt door het Openbaar Ministerie, of indien u zich wenst te voegen als benadeelde partij in een strafzaak. Ook voor vroegtijdig juridisch advies m.b.t. een strafzaak kunt u zich tot ons kantoor wenden. Bovens Prins Visser Advocaten behandelt alle soorten strafzaken, waaronder o.a. drugszaken, zedenzaken en levensdelicten.

Voor spoedeisende strafzaken kunt u ook buiten kantoortijden telefonisch contact opnemen met Bovens Prins Advocaten op 06-48070628.
Diensten: strafrecht, penitentiair recht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Bovens Prins Advocaten

Fruytier Lawyers in Business

Keizersgracht 442, 1016 GD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +31 (0)20-5210136, Fax: +31 (0)20-5210131, KvK: 33289658
Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn.

De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Fruytier Lawyers in Business kent de wereld van de ondernemer en weet tegen welke juridische kwesties u aanloopt. Onze ervaren advocaten luisteren naar u, als ondernemer en als mens. Zij horen het probleem, zien de oplossing en handelen snel.

Fruytier Lawyers in Business is een advocatenkantoor dat al veertig jaar in oplossingen denkt (en niet in conflicten). Onze advocaten zijn gespecialiseerd in die rechtsgebieden die u als ondernemer het meest frequent tegenkomt. Voor adviezen over onderwerpen waar de advocaten niet in thuis zijn, werkt het kantoor samen met gespecialiseerde Partners in Business.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Het kantoor is geopend van 09:00 tot 17:30 uur op werkdagen. Telefonisch is ons kantoor altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sociale media:
Afbeelding › Fruytier Lawyers in Business

Van Beekhof Bouma Weenink

Willemsparkweg 94 hs, 1071 HM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 364 03 10, Fax: 084 867 21 24, KvK: 5146.3784
Wij zijn een gespecialiseerd familierechtkantoor en zijn actief op
praktisch alle deelgebieden van het familierecht zoals echtscheidingen, zowel in nationale als in internationale aangelegenheden. Wij kunnen u bijstaan als advocaat, als mediator of als overlegscheidingsadvocaat. Welk vorm van bijstand u ook kiest, u profiteert van jarenlange ervaring.
Echtscheidingen, Alimentatie, Erfrecht, Huwelijkse voorwaarden, Gezag en
omgang, Draagmoederschap
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Beekhof Bouma Weenink

Bokkes Falkena Advocaten

Strawinskylaan 501, WTC toren A, 5e verdieping, 1077 XX Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: +59994658298 of 0207780273, Fax: +59994658299, KvK: KvK Curacao
Bokkes Fontein Advocaten voert een algemene praktijk in civiel- en
strafrecht vanuit de vestigingen in de voormalig Nederlandse Antillen, thans Curacao en Bonaire alsook Amsterdam met een klein team van professionele advocaten.
Onze specialismen zijn onder andere: strafrecht, letselschade, vennootschapsrecht, arbeidsrecht en algemeen contractrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bokkes Falkena Advocaten

Advocatenkantoor Achekar

Veemarkt 150-B, 1019 DE Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-4941375, Fax: 020-4941376, KvK: -
Het kantoor is opgericht in 1997 en heeft een gevarieerde civielrechtelijke
en strafrechtelijke praktijk. Onze cliënten zijn particulieren, bedrijven en instellingen. De cliënten worden oplossingsgericht en op een daadkrachtige wijze geadviseerd en bijgestaan. De belangrijkste rechtsgebieden waarbinnen ons kantoor werkzaam is, zijn het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het sociaal zekerheidsrecht, het vreemdelingenrecht, het strafrecht, het familierecht en het aansprakelijkheidsrecht.

Het kantoor kenmerkt zich door een vernieuwende stijl van werken. Achekar Advocaten is er van overtuigd dat kennis van zaken en een daadkrachtig optreden onmisbaar is voor een efficiënte en eigentijdse beoefening van de advocatenpraktijk en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. - Betaalbare rechtsbijstand voor particulieren en bedrijven
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Achekar

Advocatenkantoor Zahi

Middenweg 57A, 1098 AD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6851715, Fax: 020-6835430, KvK: 52536904
specialisaties in oa personen-&familierecht, ondernemingsrecht,
arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, bestuursrecht, verzekeringsrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Zahi

Kranendonk Jacobs Hupkes Advocaten

Jozef Israelskade 48-b, 1072 SB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6963000, Fax: 020-6964008, KvK: 17146258
Kranendonk Jacobs Hupkes Advocaten heeft zijn oorsprong in 1981 en beoefend
een gevarieerde civielrechtelijke en strafrechtelijke praktijk. Cliënten zijn particulieren, bedrijven en instellingen. De cliënten worden oplossingsgericht en op een daadkrachtige wijze geadviseerd en bijgestaan.

De belangrijkste aandachtsgebieden van Kranendonk Jacobs Hupkes Advocaten zijn het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht, strafrecht, familierecht en letselschade.

Het kantoor kenmerkt zich door een vernieuwende stijl van werken. Kranendonk Jacobs Hupkes Advocaten is er van overtuigd dat kennis van zaken en een daadkrachtig optreden onmisbaar is voor een efficiënte en eigentijdse beoefening van de advocatenpraktijk en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

- Betaalbare rechtsbijstand voor particulieren en bedrijven
- Vrijblijvend kosteloos intakegesprek
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kranendonk Jacobs Hupkes Advocaten

Simmons & Simmons LLP

Claude Debussylaan 247, 1082 MC Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 722 2500, Fax: 020 722 2599, KvK: -
General Experience

Tessa specialises in economic, financial, tax and environmental criminal law issues, representing and advising legal entities, institutions and individuals on corporate risk management and cases relating to alleged fraud and corruption.

Background
Tessa participated in the two-year Prestige Master Legal Research at Utrecht University, focusing on criminal law. During her study, she worked as a court clerk at the Utrecht District Court. In 2008, Tessa graduated with a first class honours degree and joined the firm later that year. In 2009, she successfully completed the Law Firm School (LFS). Tessa is an active member of the Dutch Association of Young Criminal Defence Lawyers (NVJSA) and the European Criminal Bar Association (ECBA).
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Simmons & Simmons LLP

1 2 3 4 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy