U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam

Advocaat Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Amsterdam. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Noord-Holland, ga naar advocaat Noord-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Amsterdam of in de buurt van Amsterdam. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Amsterdam. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Amsterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Amstelveen of advocaat Amsterdam Noord. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Amsterdam

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Amsterdam. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Amsterdam, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Amstelveen of advocatenkantoor Amsterdam Noord.

Jurist Amsterdam

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Amsterdam. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Amsterdam u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Amstelveen, jurist Amsterdam Noord.

Letselschade advocaat Amsterdam

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Amsterdam in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Amsterdam, in plaats van een advocaat uit Amsterdam die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Amsterdam een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Amstelveen of letselschade advocaat Amsterdam Noord.

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Amsterdam vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Amstelveen of echtscheidingsadvocaat Amsterdam Noord. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Amsterdam. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Amsterdam

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Amsterdam dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Amsterdam, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Amstelveen, strafrecht advocaat Amsterdam Noord.

Gratis advocaat Amsterdam (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Amsterdam.

No cure no pay advocaat Amsterdam

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Amsterdam in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Amsterdam ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Amsterdam en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Amsterdam

Bent u wonende in Amsterdam en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Amsterdam. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Amsterdam zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Van Dalen advocatuur

Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-27129900, Fax: -, KvK: -
Arbeidsrecht, belastingrecht en huurrecht. Hulp bij ontslag of dreigende
ontruiming van uw woning. Advocaat in centrum Amsterdam die ook 's avonds en in het weekend bereikbaar is. Voor ondernemers en particulieren. U profiteert van snelle service en persoonlijke betrokkenheid. Prijsafspraak mogelijk.
Diensten: Arbeidsrecht, belastingrecht, huurrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Van Dalen advocatuur

Rutger Heringa Immigration Lawyer

Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-7585705, Fax: 084-8315074, KvK: 37141568
Gespecialiseerd in het immigratierecht:

- verblijfsvergunning
- machtiging tot voorlopig verblijf (mvv)
- visa
- gezinshereniging
- EU-recht
- kennismigranten
- werkvergunning
migratierecht, verblijfsvergunning, mvv, toeristenvisum, gezinshereniging,
EU-route, kennismigranten, werkvergunning
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Rutger Heringa Immigration Lawyer

Kroes Advocaten Immigration Lawyers

Postbus 17186, 1001 JD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0205207050, Fax: 020-5207069, KvK: 50257889
immigratierecht, wet arbeid vreemdelingen, visa, werkvergunningen,
verblijfsvergunningen, MVV
Immigratierecht, Naturalisatie, Boete Wet arbeid vreemdelingen, Visa,
Werkvergunningen, Gezinshereniging
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Kroes Advocaten Immigration Lawyers

De Vreede, Immigration Law

De Lairessestraat, 103, 1071 NX Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6757312, Fax: -, KvK: -
De Vreede, Immigration Law is een onafhankelijk advocatenkantoor dat
gespecialiseerd is in een klein aantal rechtsgebieden: immigratierecht en daarmee samenhangende diensten voor ondernemingen en individuen en Europees en internationaal migratierecht.

De Vreede IL is a boutique law firm, highly specialized in corporate and private immigration law, European and international migration law.
Diensten: immigration law
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Vreede, Immigration Law

Reynaerde Advocaten (= kostenmaatschap, eigen naam: Figge Advocaat)

De Lairessestraat 121, 1075 HH Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-3059888, Fax: 020-3059889, KvK: 51045729
* Strafrecht:

Ik ben werkzaam als strafrechtsadvocaat. Deze zaken strekken zich uit van eenvoudige diefstallen, tot openlijke geweldplegingen, tot(gewapende) overvallen, tot grote drugs- en fraudezaken etc..

* Penitentiair recht:
Naast de strafzaken doe ik ook penitentiair recht, dus met name klachtzaken van clienten die zich in detentie bevinden.

* Jeugd(straf)recht:
Voorts sta ik minderjarigen bij die ondertoezicht worden gesteld en/of dreigen te worden uithuisgeplaatst.

* Bestuursrecht:
Tot slot krijgen clienten die met het strafrecht in aanraking zijn geweest soms geen verklaring omtrent gedrag. Tegen de afwijzing van een verzoek om een dergelijke verklaring kan bezwaar worden gemaakt. Ik help mijn clienten graag hierbij.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Reynaerde Advocaten (= kostenmaatschap, eigen naam: Figge Advocaat)

Advocatenkantoor De Baarsjes

Hoofdweg 180, 1057 DD Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 6180753, Fax: 020 6181151, KvK: -
arbeidsrecht, echtscheidingen, alimentatie, consumentenrecht, problemen met
uitkeringen, strafrecht, incasso's, algemene rechtspraktijk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor De Baarsjes

Hettema & van Bambost Juristen

Prinsengracht 783, 1017 JZ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-6723094, Fax: 020-6723045, KvK: 33250385
Website onbekend
Wij zijn gespecialiseerd in civiel recht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hettema & van Bambost Juristen

De Boorder Schoots Advocaten

Koningslaan 35, 1075 AB Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-5733730, Fax: 020-5733731, KvK: 32145383
Website onbekend
Gespecialiseerd advocaat en mediator in familierecht/echtscheidingszaken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Boorder Schoots Advocaten

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy