U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Hilversum

Advocaat Hilversum

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Hilversum. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Noord-Holland, ga naar advocaat Noord-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Hilversum of in de buurt van Hilversum. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Hilversum. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Hilversum of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Het Woud of advocaat Hippolytushoef. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Hilversum

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Hilversum. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Hilversum, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Het Woud of advocatenkantoor Hippolytushoef.

Jurist Hilversum

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Hilversum. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Hilversum u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Het Woud, jurist Hippolytushoef.

Letselschade advocaat Hilversum

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Hilversum in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Hilversum, in plaats van een advocaat uit Hilversum die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Hilversum een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Het Woud of letselschade advocaat Hippolytushoef.

Echtscheidingsadvocaat Hilversum

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Hilversum vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Het Woud of echtscheidingsadvocaat Hippolytushoef. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Hilversum. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Hilversum

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Hilversum dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Hilversum, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Het Woud, strafrecht advocaat Hippolytushoef.

Gratis advocaat Hilversum (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Hilversum.

No cure no pay advocaat Hilversum

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Hilversum in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Hilversum ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Hilversum

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Hilversum en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Hilversum te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Hilversum

Bent u wonende in Hilversum en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Hilversum. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Hilversum zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Beks & Beks advocaten

Marathon 3C, 1213 PB Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 0356722018, Fax: 0356216058, KvK: -
Het advocatenkantoor Beks & Beks, opgericht in 1945, is één van de
grotere zelfstandige advocatenkantoren in 't Gooi. Een kantoor met ervaring op veel uiteenlopende rechtsgebieden. Een kantoor dat van oudsher staat voor hoogwaardige dienstverlening aan zowel het bedrijfsleven als particulieren. Een kantoor met enthousiaste advocaten, die op slagvaardige en deskundige wijze bij de zaak en de cliënt betrokken zijn, met als doel het bereiken van het beste resultaat!

De rechtsgebieden waarvoor u o.a. bij dit kantoor terecht kunt zijn:
- Ondernemersrecht;
- Arbeidsrecht;
- Vastgoed- en bouwrecht;
- Insolventierecht;
- Huurrecht.
Diensten: Arbeidsrecht, Insolventierecht, Huurrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur. De advocaten werken op afspraak.

Sociale media:
Afbeelding › Beks & Beks advocaten

Advocatenkantoor Van Berk, gespecialiseerd in letselschade.

Naarderstraat 49, 1211 AJ Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 035-5882489 /06-12067659, Fax: -, KvK: -
Eerste advies letselschade gratis. Heeft u een verkeersongeval,
bedrijfsongeval of medische fout opgelopen en wilt u de schade verhalen op de aansprakelijke partij?

Advocatenkantoor mr Anita van Berk, gespecialiseerd in letselschade en aangesloten bij de LSA, biedt kosteloos advies en juridische bijstand bij het verhalen van letselschade veroorzaakt door een auto ongeval, medische fout, bedrijfsongeval, motor ongeval, scooterongeval, fietsongeval etc.

Bel vrijblijvend tel. 035-58 82489 / 06-120 67 659 voor advies op maat of een kennismakingsgesprek.

www.advocatenkantoorvanberk.nl

Of mail vrijblijvend uw vraag naar: avanberk@dutch.nl

Landelijk werkzaam.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Van Berk, gespecialiseerd in letselschade.

Berk, van Advocatenkantoor

Naarderstraat 49, 1223 DJ Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 035-5882489, Fax: -, KvK: KVK 32160479
Website onbekend
Letselschade


Iedereen kan betrokken raken bij een ongeval. Een groot ongeval, maar ook een klein ongeval kunnen vervelende en ingrijpende gevolgen hebben. Medische behandelingen, beperkingen in de huishouding, onderhoud van de woning, gederfde inkomsten, tijdelijke of gehele arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kan er schade aan de auto, reparatiekosten en overige zaakschade zijn opgetreden. Kortom, uw leven heeft onverwachts een andere wending genomen en door een ongeval kunnen grote persoonlijke belangen op het spel komen te staan.
Hoe kunt u uw belangen zo veel mogelijk veiligstellen? Door inschakeling van een goede letselschade advocaat. Bij advocatenkantoor Van Berk bent u daarvoor aan het juiste adres.
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een vraag, of een (kort) advies.

Bezoek & kosten

In principe leggen wij voor elke letselschadezaak een huisbezoek bij de cliënt af. Dit is voor u als cliënt prettig, maar zeker ook voor de advocaat want elke letselschadezaak en cliënt is anders. Bovendien worden met een huisbezoek alle schadecomponenten in beeld gebracht, zijn alle papieren bij de hand, en de advocaat kan met u direct in uw zaak de vervolgstappen bespreken. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Bijna altijd gratis

Bijstand door een advocaat in letselschade is bijna altijd gratis. Onze kosten worden bij erkenning van de aansprakelijkheid op de verzekeraar verhaald.

Contact

Advocatenkantoor Van Berk is gespecialiseerd in letselschade en vanuit de regio van Hilversum en Huizen werkzaam voor klanten in heel Nederland. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze advocaat neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail of u kunt reageren via het onderstaand contactformulier.
We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw zaak te bespreken of om uw vragen te beantwoorden.
Mr. drs. A. D. I. van Berk
advocaat & lid van LSA
24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via:
06 120 67 659
035 58 82 489
E-mail info@advocatenkantoorvanberk.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Berk, van Advocatenkantoor

Letselschade-Claim

Regentesselaan 5, 1217 EG Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 0357110484, Fax: -, KvK: -
Een letselschade advocaat van Letselschade-Claim is gericht op het verhalen
van letselschade. Als slachtoffer van een verkeersongeval of bedrijfsongeval heeft u recht op schadevergoeding.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Letselschade-Claim

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy