U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Hilversum » Berk, van Advocatenkantoor

Berk, van Advocatenkantoor

Naarderstraat 49
1223 DJ Hilversum (Noord-Holland)
Tel: 035-5882489
Fax: -
KvK: KVK 32160479
Website onbekend
Afbeelding › Berk, van Advocatenkantoor Letselschade

Iedereen kan betrokken raken bij een ongeval. Een groot ongeval, maar ook een klein ongeval kunnen vervelende en ingrijpende gevolgen hebben. Medische behandelingen, beperkingen in de huishouding, onderhoud van de woning, gederfde inkomsten, tijdelijke of gehele arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kan er schade aan de auto, reparatiekosten en overige zaakschade zijn opgetreden. Kortom, uw leven heeft onverwachts een andere wending genomen en door een ongeval kunnen grote persoonlijke belangen op het spel komen te staan.
Hoe kunt u uw belangen zo veel mogelijk veiligstellen? Door inschakeling van een goede letselschade advocaat. Bij advocatenkantoor Van Berk bent u daarvoor aan het juiste adres.
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een vraag, of een (kort) advies.

Bezoek & kosten

In principe leggen wij voor elke letselschadezaak een huisbezoek bij de cliënt af. Dit is voor u als cliënt prettig, maar zeker ook voor de advocaat want elke letselschadezaak en cliënt is anders. Bovendien worden met een huisbezoek alle schadecomponenten in beeld gebracht, zijn alle papieren bij de hand, en de advocaat kan met u direct in uw zaak de vervolgstappen bespreken. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Bijna altijd gratis

Bijstand door een advocaat in letselschade is bijna altijd gratis. Onze kosten worden bij erkenning van de aansprakelijkheid op de verzekeraar verhaald.

Contact

Advocatenkantoor Van Berk is gespecialiseerd in letselschade en vanuit de regio van Hilversum en Huizen werkzaam voor klanten in heel Nederland. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze advocaat neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail of u kunt reageren via het onderstaand contactformulier.
We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw zaak te bespreken of om uw vragen te beantwoorden.
Mr. drs. A. D. I. van Berk
advocaat & lid van LSA
24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via:
06 120 67 659
035 58 82 489
E-mail info@advocatenkantoorvanberk.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy