U bent nu hier: Home » Utrecht » Amersfoort

Advocaat Amersfoort

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Amersfoort. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Utrecht, ga naar advocaat Utrecht. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Amersfoort of in de buurt van Amersfoort. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Amersfoort. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Amersfoort of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Amerongen of advocaat Amstelhoek. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Amersfoort

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Amersfoort. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Amersfoort, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Amerongen of advocatenkantoor Amstelhoek.

Jurist Amersfoort

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Amersfoort. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Amersfoort u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Amerongen, jurist Amstelhoek.

Letselschade advocaat Amersfoort

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Amersfoort in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Amersfoort, in plaats van een advocaat uit Amersfoort die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Amersfoort een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Amerongen of letselschade advocaat Amstelhoek.

Echtscheidingsadvocaat Amersfoort

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Amersfoort vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Amerongen of echtscheidingsadvocaat Amstelhoek. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Amersfoort. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Amersfoort

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Amersfoort dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Amersfoort, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Amerongen, strafrecht advocaat Amstelhoek.

Gratis advocaat Amersfoort (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Amersfoort.

No cure no pay advocaat Amersfoort

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Amersfoort in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Amersfoort ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Amersfoort

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Amersfoort en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Amersfoort te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Amersfoort

Bent u wonende in Amersfoort en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Amersfoort. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Amersfoort zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Kroon Őzyurt Juridisch Adviesbureau

De Kragge 32, 3823 GS Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-4572502, Fax: -, KvK: Amersfoort 32078312
Kroon-Özyurt Juridisch Adviesbureau is gespecialiseerd in juridische en
zakelijke dienstverlening voor buitenlandse investeerders, ondernemers en particulieren in Turkije.
Onze advocaten zijn geregistreerd bij Orde van Advocaten in Turkije en gespecialiseerd in het Bedrijfsrecht/Handelsrecht, Contractrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Incasso en Faillissementsrecht, Vastgoed en Bouwrecht, Arbeidsrecht, Verzekeringsrecht, Echtscheiding/ Familierecht,Strafrecht en Erkenningrechtszaken.
Wij bieden een totaal dienstenpakket aan onze klanten. Dit pakket bestaat uit advies, begeleiding en de uitvoering van procedures.
Wij kunnen onze diensten verzorgen in de Nederlandse, Turkse en de Engelse taal.
Diensten: Turks Recht
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kroon Őzyurt Juridisch Adviesbureau

Israels Van Kessel Advocaten & Adviseurs

Stadsring 181, 3817 BA Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-4617600, Fax: 033-4637006, KvK: 123456789
Een team van tien advocaten en adviseurs houdt zich bezig met advisering en
procesvoering voor bedrijven en particulieren. Aan ons kantoor is tevens een juridisch adviseur bestuursrecht en ruimtelijke ordening verbonden, twee NMI mediators en twee bewindvoerders. Samen met een professionele en servicegerichte staf van bureaumedewerkers bieden zij een complete, geïntegreerde dienstverlening. Voor alle juridische kwesties kunt u bij ons terecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Israels Van Kessel Advocaten & Adviseurs

Van 't Westende Meeder advocatenkantoor

De Rode Leeuw 49, 3824 CZ Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-4550675, Fax: 0334550691, KvK: 32160732 0000
In het bijzonder houd ik mij bezig met personen- en familierecht, ben
gespecialiseerd jeugdrechtadvocaat, gespecialiseerd bopz-advocaat en NMI-mediator. Te denken valt aan:
* echtscheidingen, ontbinding geregistreerd partnerschap,
ontbinden van samenlevingsovereenkomst, omgangsregeling
kinderalimentatie, partneralimentatie, boedelverdeling, pensioenen
* gezagzaken, erkenning, ontkenning vaderschap
* ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing van minderjarigen
* belangen van pleegkinderen en pleegouders
* gedwongen opname van psychiatrische patiënten (bopz-zaken)
* naamswijziging
* kinderstrafrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van 't Westende Meeder advocatenkantoor

Kouwenaar Advocatuur

Computerweg 37, 3821 AA Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-4553177, Fax: 033-4553180, KvK: 32144905
Wij zijn een laagdrempelig, klein advocatenkantoor. Wij ondersteunen en
denken met de ondernemer mee ten aanzien van voorkomende juridische problematiek, op het gebied van contractenrecht, zoals bijvoorbeeld algemene voorwaarden, ingewikkeldere incasso's en het arbeidsrecht: opstellen of redigeren van arbeidscontracten of reglementen, het oplossen van arbeidsgeschillen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kouwenaar Advocatuur

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy