U bent nu hier: Home » Utrecht » Zegveld

Advocaat Zegveld

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Zegveld. Ga naar advocaat Utrecht of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Utrecht. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Zegveld of in de buurt van Zegveld. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Zegveld. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Zegveld of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Woudenberg of advocaat Zeist. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Zegveld

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Zegveld. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Zegveld, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Woudenberg of advocatenkantoor Zeist.

Jurist Zegveld

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Zegveld. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Zegveld u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Woudenberg, jurist Zeist.

Letselschade advocaat Zegveld

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Zegveld in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Zegveld, in plaats van een advocaat uit Zegveld die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zegveld een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Woudenberg of letselschade advocaat Zeist.

Echtscheidingsadvocaat Zegveld

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Zegveld vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Woudenberg of echtscheidingsadvocaat Zeist. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Zegveld. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Zegveld

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Zegveld dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Zegveld, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Woudenberg, strafrecht advocaat Zeist.

Gratis advocaat Zegveld (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Zegveld.

No cure no pay advocaat Zegveld

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Zegveld in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Zegveld ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Zegveld

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Zegveld en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Zegveld te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Zegveld

Bent u wonende in Zegveld en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Zegveld. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Zegveld zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 » »»

Wout van Veen Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Reinder Blijstralaan 69, 3571 AS Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2513948, Fax: 030-2515730, KvK: 30152006
Zoekt u een helder advies en een daadkrachtige aanpak voor uw juridische
probleem? Dan bent u bij Wout van Veen Advocaten aan het goede adres. Wout van Veen Advocaten is een middelgroot, klantvriendelijk advocatenkantoor dat gevestigd is in Utrecht. Wij staan al jaren bekend om de prettige, transparante samenwerking met onze cliënten. Onze advocaten zijn zeer begaan met uw zaak, hebben de juridische kennis, maar uiteindelijk bent ú degene die centraal staat in onze voortvarende dienstverlening. Wout van Veen Advocaten, onverschrokken en betrokken!

Wout van Veen Advocaten is gespecialiseerd in Letselschade, Arbeidsongevallen, Beroepsziekten, Verkeersongevallen, Bedrijfsongevallen, Arbeidsrecht en medezeggenschap, Ontslag, Arbeidsongeschiktheidsuitkering, Pensioenrecht en Gevolgen van beroepsfouten
Letselschade, Arbeidsongevallen en Beroepsziekten, Pensioenrecht,
Arbeidsrecht, Gevolgen van beroepsfouten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Wout van Veen Advocaten

Cenabu BV

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Hoefijzer 33, 3833 XA Leusden (Utrecht)
Tel: 06-22279297, Fax: 084-7167360, KvK: 32158301
Cenabu is een juridisch adviesbureau.


Cenabu heeft haar vestiging in Leusden, maar werkt landelijk. Een persoonlijk gesprek is mogelijk, maar een volledige afhandeling via telefoon en internet komt ook vaak voor.

Cenabu is er met name voor de ondernemer. Heeft u een vraag of probleem met een juridisch aspect op het gebied van contracten, algemene voorwaarden, incasso, debiteurenbeheer, kredietverlening, Privacywetgeving, verzekeringsrecht, geschillen met uw leveranciers of afnemers, samenwerking etc., Cenabu staat u met raad en daad terzijde.
Juridische vragen, Opstellen van contracten en Algemene Voorwaarden, Vragen
over uw organisatiestructuur (ook voor starters), Praktijkgerichte, juridische risicoanalyse inclusief oplossing., Incassoproblemen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Cenabu BV

Tonk advocatuur & mediation

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Burgemeester de Withstraat 1A, 3732 EH De Bilt (Utrecht)
Tel: 030-2680591, Fax: 030-7440020, KvK: 51826631
Gespecialiseerd in het personen- en familierecht:


- Echtscheiding
- Snel scheiden
- Mediation
- Alimentatie
- Gezag
- Omgang
- Opstellen van ouderschapsplan
- Erkenningontkenning vaderschap
- Wijziging hoofdverblijfplaats kind
- Naamswijziging
- Second opinion
- Overige zaken personen- en familierecht
Diensten: Snel scheiden, Gezag, Alimentatie, Naamswijziging, Omgang, Mediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Tonk advocatuur & mediation

Blat advocaten

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Montaubanstraat 2A, 3701 HP Zeist (Utrecht)
Tel: 030-6982030, Fax: 030-6982039, KvK: -
Blat advocaten is een laagdrempelig, modern en professioneel
advocatenkantoor. Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening: praktisch en doeltreffend: geen problemen maken, maar oplossen. Blat advocaten is gespecialiseerd in Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Strafrecht en verbintenissenrecht. Afspraken worden altijd op korte termijn gemaakt (vaak al desgewenst dezelfde dag). Gratis intake en redelijke tarieven. Ook voor gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:15
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Tijdens openingstijden kunt u binnenlopen en kan u in bijna alle gevallen direct worden geholpen.

Sociale media:
Afbeelding › Blat advocaten

Kroon Őzyurt Juridisch Adviesbureau

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
De Kragge 32, 3823 GS Amersfoort (Utrecht)
Tel: 033-4572502, Fax: -, KvK: Amersfoort 32078312
Kroon-Özyurt Juridisch Adviesbureau is gespecialiseerd in juridische en
zakelijke dienstverlening voor buitenlandse investeerders, ondernemers en particulieren in Turkije.
Onze advocaten zijn geregistreerd bij Orde van Advocaten in Turkije en gespecialiseerd in het Bedrijfsrecht/Handelsrecht, Contractrecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Incasso en Faillissementsrecht, Vastgoed en Bouwrecht, Arbeidsrecht, Verzekeringsrecht, Echtscheiding/ Familierecht,Strafrecht en Erkenningrechtszaken.
Wij bieden een totaal dienstenpakket aan onze klanten. Dit pakket bestaat uit advies, begeleiding en de uitvoering van procedures.
Wij kunnen onze diensten verzorgen in de Nederlandse, Turkse en de Engelse taal.
Diensten: Turks Recht
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kroon Őzyurt Juridisch Adviesbureau

Advocatenkantoor Hoveijn

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-7508861, Fax: 030-2898560, KvK: 59696826
Advocatenkantoor Hoveijn is onder andere gespecialiseerd in vastgoedrecht,
aanbestedingsrecht en ondernemingsrecht.

Advocatenkantoor Hoveijn werkt oplossingsgericht en is transparant in de kosten. Wij zijn centraal gelegen in Utrecht en werken landelijk.

Op korte termijn oplossen en als het moet slim en effectief procederen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Hoveijn

B& Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Lunettenbaan 65, 3524 GA Utrecht (Utrecht)
Tel: 0302679393, Fax: -, KvK: 30280832
B& advocaten is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. De
bundeling van kennis en ervaring op dit vlak stelt B& in staat om aan u dienstverlening op hoog niveau te bieden.

B& Advocaten heeft een nationale en internationale familierechtpraktijk, waarbij cliënten worden bijgestaan zowel uit de regio Utrecht, de rest van Nederland als het buitenland.

Ons kantoor behandelt zaken op alle relevante deelgebieden van het personen- en familierecht. Vaak wordt al snel aan een echtscheiding gedacht. Het familierecht is echter veel breder.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › B& Advocaten

AHL Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Van Asch van Wijckskade 31, 3512 VR Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2302060, Fax: 030-2300576
, KvK: -
Advocatenkantoor te Utrecht met advocaten op ieder rechtsgebied.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AHL Advocaten

Utrechtse Schade Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Maliebaan 50b, 3581 CS Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2335150, Fax: -, KvK: -
Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. De ervaren Utrechtse Schade
Advocaten staan u graag bij in deze moeilijke periode. Met een doelgerichte aanpak en oog voor detail bieden zij de hulp die u nodig heeft.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Utrechtse Schade Advocaten

Advocaten.nl

Niet gevestigd in de plaats Zegveld, maar wel in de provincie Utrecht.
Wakkerendijk 32b, 3755 DC Eemnes (Utrecht)
Tel: 0355318880, Fax: 0355316662, KvK: 31049351
Online juridisch advies, bemiddeling en procesvoering - Ondernemers en
Particulieren - Rechtshulp door ervaren advocaten

Advocaten.nl biedt rechtshulp voor iedereen.

Online ad-hoc rechtshulp
Advocaten.nl geeft razendsnel antwoord op uw vragen - Binnen 3 werkdagen gratis antwoord van een advocaat.

De deskundigheid van een advocaat
Ervaring en opleiding garanderen kennis van zaken – Een advocaat, dat beslist beter.

Procesvertegenwoordiging
Advocaten.nl biedt doeltreffende rechtsingang
Advocaten.nl procedeert voor elke gerechtelijke instantie.

Juridische update en informatie
Advocaten . nl biedt informatie over de belangrijkste rechtsgebieden -
Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Doeltreffende rechtshulp voor elke beurs
Geen geld voor een advocaat? Advocaten.nl biedt Pro Deo rechtshulp.

Heldere en snelle communicatie
Bij Advocaten.nl hebt u online toegang tot uw digitale dossier – Uw dossier altijd up to date, uw advocaat altijd bereikbaar.

Een juridisch abonnement van Advocare® voor permanente rechtsbijstand.
Altijd beschikken over rechtshulp, zonder hoge kosten – 12 maanden per jaar rechtshulp voor een vast bedrag.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaten.nl

1 2 3 4 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy