U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag

Advocaat Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Den Haag. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Zuid-Holland, ga naar advocaat Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Den Haag of in de buurt van Den Haag. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Den Haag. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Den Haag of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Den Bommel of advocaat Den Hoorn. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Den Haag

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Den Haag. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Den Haag, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Den Bommel of advocatenkantoor Den Hoorn.

Jurist Den Haag

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Den Haag. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Den Haag u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Den Bommel, jurist Den Hoorn.

Letselschade advocaat Den Haag

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Den Haag in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Den Haag, in plaats van een advocaat uit Den Haag die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Den Haag een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Den Bommel of letselschade advocaat Den Hoorn.

Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Den Haag vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Den Bommel of echtscheidingsadvocaat Den Hoorn. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Den Haag. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Den Haag

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Den Haag dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Den Haag, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Den Bommel, strafrecht advocaat Den Hoorn.

Gratis advocaat Den Haag (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Den Haag.

No cure no pay advocaat Den Haag

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Den Haag in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Den Haag ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Den Haag

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Den Haag en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Den Haag

Bent u wonende in Den Haag en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Den Haag. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Den Haag zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 » »»

Advocatenkantoor mr. drs. K.S. Loilargosain

Emmapark 14, 2595 ET Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3265493, Fax: 070-3265451, KvK: 27361733
Advocatenkantoor met een advies- en procespraktijk voor ondernemers en
particulieren. Maak eens gebruik van direct advies op www.ksladvocaten.nl
arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht, incasso, ondernemingsrecht,
vennootschaprecht, verbintenissenrecht, zorplicht bank en financiele instellingen, beslag en executie, kort geding
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor mr. drs. K.S. Loilargosain

Advocatenkantoor Lolcama

Koninginnegracht 66, 2514 AG Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3459486, Fax: 070-3459535, KvK: 27332456
Mr Erik Lolcama heeft een advies- en procespraktijk.


Mr Lolcama verleent daarbij advies en juridische bijstand aan vooral bedrijven in het MKB (winkeliers, aannemers, makelaars, etc.) maar nadrukkelijk ook aan particulieren.

Mr Lolcama is gespecialiseerd in het zgn. "civiele recht" en hij houdt zich voornamelijk bezig met alles wat aan juridische kwesties in het MKB passeert, zoals arbeids- en huurgeschillen, algemeen contractenrecht, het incasseren van gelden en het voeren van procedures (litigation). Erik Lolcama fungeert daarbij voor een aantal bedrijven als "externe bedrijfsjurist".

Erik Lolcama is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA), de Vereniging voor Sport en Recht en is, zoals alle advocaten in Nederland, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Erik Lolcama tracht door middel van doortastende en efficiënte bijstand een snelle en praktische oplossing voor u te bereiken, waarbij hij tracht te voorkomen dat u bij langdurige en kostbare procedures betrokken raakt.

Voelt u zich hierdoor aangesproken, neemt u dan eens contact op voor een geheel vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek!
Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht / Ontslag, Huurrecht Bedrijf en Wonen /
OG, Incasso, Procesrecht / Litigation, Bestuursrecht, Wonen / Buren
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Lolcama

Advocatenkantoor Van Wegen

Van Boetzelaerlaan 10, 2581 AH Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3464054, Fax: 070-3464829, KvK: 27359512
Het kantoor voert een algemene juridische praktijk. Alle zaken kunnen dus
in beginsel worden aangenomen.
Diensten: Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid, Strafrecht, Bestuursrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Van Wegen

Advocatenkantoor Schenkhuizen VOF

Laan Copes van Cattenburch 137, 2585 GA Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 346 91 36, Fax: 070 362 57 34, KvK: -
vakgebieden: echtscheidingsrecht, omgangsrecht, alimentatie, ontbinding
samenleving, personenrecht (o.a naamswijziging), ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, vreemdelingenrecht, nationaliteitsrecht, administratiefrecht (geschillen met de overheid, verklaringen omtrent gedrag, vergunningen),huurrecht, burenrecht, erfrecht, strafrecht (meerderjarigen en minderjarigen), arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, WUV- en WUBO-zaken, geldvorderingen, geschillen met leveranciers van goederen of diensten.
Jeugdrecht (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing), Jeugdstrafrecht,
Strafrecht, Vreemdelingenrecht, Administratierecht (geschillen met de overheid), Sociaal verzekeringsrecht, WUV- en WUBO, Huurrecht, Burenrecht, Personen- en familierecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Schenkhuizen VOF

Avond Advocaat

Huijgensstraat 16, 2515 BD Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-388 63 64, Fax: 070-388 65 79, KvK: 27377815
Advocaat voor burgerlijke en bestuurszaken. Geen strafrecht. Wel personen-,
familie- en erfrecht, geschillen inzake aansprakelijkheid, overeenkomsten en onrechtmatige daad. Hoger beroep wsnp, faillissement en incasso. Medisch tuchtrecht, auteursrecht. Afspraken overdag en 's avonds.
Arbeidsrecht, Erfrecht, Goederen- en verbintenissenrecht, Medisch
tuchtrecht, Incasso, Faillissement en schuldsanering (wsnp), Auteursrecht, Bestuursrecht (geschillen met de overheid), Bouwrecht (aanneming van werk), Personen- en familierecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Avond Advocaat

Advocatenkantoor Jansen

Zuid-Hollandlaan 7, 2596 AL Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0702400868, Fax: 0702400867, KvK: 53741838
Strafrecht- en jeugdadvocaten
Diensten: Strafrecht, Jeugdrecht, Familierecht
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Jansen

Kocabas Guler Advocatuur

Koninginnegracht 8, 2514 AA Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 – 365 61 11, Fax: 084 – 210 42 62, KvK: 55320309
Kocabas Guler Advocatuur houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk.
Daarbij liggen accenten op het personen- en familierecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en op het algemene verbintenissenrecht (contracten, geldvorderingen).
Daarnaast kunnen ook bezwaar- en beroepsprocedures gevoerd worden tegen diverse overheidsbeslissingen en wordt bijstand verleend in strafzaken.

De ervaringen en de kennis opgedaan bij de overheid en het bedrijfsleven dragen sterk bij aan resultaat.
Omdat procederen niet altijd in het belang van de cliënt is, wordt zorgvuldig bekeken wat de beste oplossing is: onderhandelen en eventueel wat water bij de wijn doen of principieel zijn en de procedure aangaan.

Op alle vragen die in het bedrijfsleven voorkomen worden uiteraard ook antwoorden gezocht, dit in samenwerking met een netwerk van deskundigen waaronder universitaire medewerkers, notarissen, accountants en fiscalisten, waardoor steeds naar de beste oplossing kan worden gezocht.

Een deel van de praktijk is dan ook specifiek gericht op de advisering aan ondernemers, zodat problemen, rechtzaken en hoge kosten voorkomen kunnen worden.
Indien u een rechtsbijstandverzekering hebt, dan kunt u uw verzekeraar verzoeken Kocabas Guler Advocatuur de procedure te laten voeren op basis van uw verzekering en op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Kocabas Guler Advocatuur is eveneens beschikbaar voor het uitbrengen van een second opinion.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kocabas Guler Advocatuur

Legaltree (Driessen Advocatuur)

Guirlande 42, 2496 VX Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 015 7370164, Fax: 015 7370165, KvK: -
Advocaat op het gebied van intellectuele eigendom (o.a. merken,
handelsnamen, modellen, auteursrecht, portretrecht, internet) en reclamerecht (misleidende en vergelijkende reclame). Zowel advies- als procespraktijk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Legaltree (Driessen Advocatuur)

Sjöcrona van Stigt Advocaten Den Haag

't Hoenstraat 5, 2596 HX Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: [+31] 70 - 346 74 72, Fax: [+31] 70 - 392 43 78, KvK: Haaglanden 27330622
Sjöcrona • Van Stigt Advocaten adviseert de cliënt hoe strafrechtelijke
problemen te voorkomen of op te lossen

Adviseren of procederen? Onze expertise op beide gebieden wordt alom geprezen

Het ondernemingsstrafrecht behoort tot de kern van onze praktijk. Op dagelijkse basis behandelen wij voor bedrijven en hun management financiële, economische, milieu- en fiscale strafzaken. Ook voor zaken van meer algemeen strafrechtelijke aard hebben wij specialisten.

Dagelijks adviseren wij daarom bedrijven en particulieren hoe zij het beste kunnen anticiperen op eventuele (of al gebleken) belangstelling van politie of justitie. Bij de voorbereiding van contacten met bijvoorbeeld FIOD-ECD of het Openbaar Ministerie trainen wij cliënten altijd ter voorbereiding op hun verhoor. Het geven van goede antwoorden tijdens verhoor kan het verschil uitmaken tussen veroordeling of vrijspraak.

Ook adviseren wij steeds vaker cliënten die nog totaal geen strafrechtelijk probleem hebben, maar ook vooral nooit willen krijgen. Aldus voorkomen wij risico’s voor strafrechtelijke aansprakelijkheid. Zo assisteren wij bedrijven bij het opstellen van interne bedrijfsrichtlijnen voor een goede Corporate Governance. Wij kunnen ook bij voorgenomen bedrijfsovernames onderdeel uitmaken van een team van juristen, notarissen, fiscalisten en andere specialisten, om te adviseren over latente strafrechtelijke valkuilen.

Zoektermen waarop wij gevonden kunnen worden zijn:

Advocaat in strafzaken
Raadsman in strafzaken
Raadsvrouw in strafzaken
Raadsman
Raadsvrouw
RC
Rechter-commissaris
Strafadvocaat
Strafpleiter
Strafprocesrecht
Strafvordering
Strafrecht
Strafrechtadvocaat
Strafverdediger
Strafzaak
Wetboek van Strafrecht
Wetboek van strafvordering
Verdediger in strafzaken
Rechtbank
Politierechter
Meervoudige Kamer
Gerechtshof
Hoge Raad
Europees Hof voor de Rechten van de Mens
Mensenrechtenhof
Piketadvocaat
Piketdienst
Verdediging
Aangifte
Aanhouding
Advocaat bij verhoor
Advocaat-Generaal
Afluisteren
Afluisteren van telecommunicatie
Aftappen van e-mail
Aftappen van telefoons
Aftappen van faxen
Afvalverwerking
A-G
Algemene Inspectiedienst
Algemene wet Rijksbelastingen
Ambtelijke corruptie
Anonieme getuige
Antwoordplicht
Appel
Appelschriftuur
Arbeidsomstandigheden
Arbo
Arbobesluit
Arbowet
Arrestatie
AWR
Banken
Bedreigde getuige
Bedrijfsongeval
Bedrijfsrecherche
Beslag
Betaald voetbal
Bewaring
Bijzondere opsporingsmethoden
Boekhoudfraude
Bouwfraude
Business Crime
Business Crime Committee IBA
Calamiteiten
Cassatie
Cautie
College van P-G’s
College van Procureurs-Generaal
Computervredebreuk
Contraexpertise
Corporate Criminal Defence
Corporate Criminal Defense
Corporate fraude
Corruptie
Deskundige
Diefstal
Doorzoeking
Economisch strafrecht
Eerlijk proces
EHRM
Energie
Europees Hof voor de Rechten van de Mens
EVRM
Fair trial
Financieel strafrecht
Fiscale strafzaak
FIOD
FIOD-ECD
Fraude
Getuige
Gevangenhouding
Gevangenis
Gevangenneming
Gratie
Haven
Herziening
Horeca
Hoger beroep
Huis van Bewaring
Huiszoeking
HvB
Inbeslagneming
Infiltrant
Infiltratie
Informant
Inkeer
Inkeerbepaling I
Insider trading
Insider dealing
Internationaal strafrecht
Interstatelijke rechtshulp
Inverzekeringstelling
Justitie
Klacht
Kleine rechtshulp
Luchtvaartpolitie
Media
Medisch strafrecht
Medische strafzaken
Mensenrechten
Milieustrafrecht
Misleiding
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Niet-ambtelijke corruptie
NVSA
Observatie
Officier van Justitie
OM
Omkoping
Onderzoeksraad voor Veiligheid
Onredelijke termijn
Onpartijdige rechter
Ongeluk
Ongeval
Openbaar Ministerie
Oplichting
Opsporingsmethoden
Opzet
Overdracht van strafexecutie
Overdracht van strafvervolging
Overdracht van tenuitvoerlegging
Overheid
Overlevering
OvJ
OVV
Partijdige rechter
Piket
Piketdienst
Pleidooi
Pleiten
Pleitnota
Politie
Pseudodienstverlening
Pseudokoop
Raadsman bij verhoor
Raffinaderijen
Recherche
Rechten van de Mens
Rechtsbijstand
Rechtshulp
Redelijke termijn
Retail
Rijbewijs
Rijksrecherche
Sanctie
Scheepsbouw
Schikking
Schuld
Seponeren
Sepot
Sigarettenfabricage
SIOD
Straf
Tappen
Tegenonderzoek
Toevoeging
Transactie
Uitlevering
Utiliteitsbouw
Valsheid in geschrift
Vastgoedfraude
Verdachte
Verdenking
Verhoor
Verhoortraining
Verschoningsrecht
Verstek
Vleesindustrie
Voorkennis
Voorlopige hechtenis
Voorwaardelijk opzet
Voorwetenschap
Wederzijdse rechtshulp
White collar crime
White-collar crime
Willens en wetens
Witteboorden
Witteboordencriminaliteit
Zwijgplicht
Zwijgrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sjöcrona van Stigt Advocaten Den Haag

Advocatenkantoor Van Veenendaal

Benoordenhoutseweg 21, 2596 BA Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 06-40875834, Fax: /, KvK: 51370492
Civiele pro deo praktijk, Arbeidsrecht, Verbintenissenrecht (algemeen),
Consumentenrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Schadevergoedingsrecht, Vermogensrecht, Huurrecht, Bestuursrecht, Incasso, Onroerende zaken, Sociaal Verzekeringsrecht, Sociaal recht, Europees en internationaal recht, Handelsrecht, Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Gezondheidsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht en Insolventierecht.

Tevens prijsafspraken mogelijk!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Van Veenendaal

1 2 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy