U bent nu hier: Home » Zuid-Holland

Advocaat Zuid-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Zuid-Holland. Voor een overzicht van advocaten per plaats in de provincie Zuid-Holland, ga naar advocaten Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Zuid-Holland of in de buurt van Zuid-Holland. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Zuid-Holland. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Zuid-Holland of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld advocaat Zeeland of advocaat Drenthe. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Zuid-Holland

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Zuid-Holland. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere provincies dan Zuid-Holland, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Zeeland of advocatenkantoor Drenthe.

Jurist Zuid-Holland

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Zuid-Holland. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere provincies dan Zuid-Holland u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Zeeland, jurist Drenthe.

Letselschade advocaat Zuid-Holland

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Zuid-Holland in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Zuid-Holland, in plaats van een advocaat uit Zuid-Holland die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zuid-Holland een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Zeeland of letselschade advocaat Drenthe.

Echtscheidingsadvocaat Zuid-Holland

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Zuid-Holland vinden en inhuren, maar ook uit andere provincies zoals echtscheidingsadvocaat Zeeland of echtscheidingsadvocaat Drenthe. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Zuid-Holland. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Zuid-Holland

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Zuid-Holland dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere provincies dan Zuid-Holland, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Zeeland, strafrecht advocaat Drenthe.

Gratis advocaat Zuid-Holland (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Zuid-Holland.

No cure no pay advocaat Zuid-Holland

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Zuid-Holland in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Zuid-Holland ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Zuid-Holland

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Zuid-Holland en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Zuid-Holland te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Zuid-Holland

Bent u wonende in Zuid-Holland en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Zuid-Holland. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Zuid-Holland zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.
 

Advocaat-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Notaris in Zuid-Holland of een Accountant in Zuid-Holland dan kunnen we u ook verder helpen.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 5 » »»

Minerva Advocaten

Meent 106, 3011 JR Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-3076677, Fax: 010-3076678, KvK: -
Minerva Advocaten is een in 2019 opgericht advocatenkantoor van de 21ste
eeuw. Moderne ICT, opgerolde mouwen, deskundigheid en professionaliteit vormen de basis van een frisse nieuwe organisatie. Ons motto: 'Uw probleem, onze zorg.'
Ondernemingsrecht, Litigation en arbitrage, Cassatie, Transport, Haven en
Handel, Aansprakelijkheid en Verzekering, Arbeidsrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Minerva Advocaten

De Jonge Advocaten & advocaat belastingkundigen Schiedam, Maassluis, Rotterdam

Hoogstraat 83, 3131 BM Vlaardingen (Zuid-Holland)
Tel: 010-2343220, Fax: 010-2343221, KvK: -
Bent u op zoek naar een advocaat in de gemeente Vlaardingen, Schiedam,
Maassluis, Rotterdam of de directe omgeving?

Bij De Jonge Advocaten – Belastingkundigen te Vlaardingen (sinds 1997) zijn zowel advocaten als fiscalisten werkzaam. Het samenwerkingsverband De Jonge Advocaten is een uitvloeisel van het “Advokatenkollektief Vlaardingen”. Het kantoor is natuurlijk wel met de tijd meegegaan, de sociale inslag en betrokkenheid is gebleven. De grondgedachte van het kantoor is dat iedereen, ongeacht de hoogte van het inkomen, recht heeft op dezelfde kwalitatieve rechtsbijstand. De nadruk van het kantoor ligt op het bestuursprocesrecht.

Openingstijden:

maandag: 09:00–16:00
dinsdag: 09:00–16:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 09:00–16:00
vrijdag: 09:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten
BESTUURSRECHT, UWV ( WW, ZW, WIA/WAO, Wajong ), Wajong ( Wet werk en
arbeidsondersteuning jonggehandicapten), Fiscaal procesrecht, Arbeidscontracten, Letselschade, Echtscheiding, Strafbeschikking, Politieverhoren, Belastingdienst
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › De Jonge Advocaten & advocaat belastingkundigen Schiedam, Maassluis, Rotterdam

Wetting & de Roode Advocaten

Sisalbaan 5e, 2352 AZ Leiderdorp (Zuid-Holland)
Tel: +31 (0) 71 203 21 66, Fax: +31 (0) 71 203 21 67, KvK: 64414272
Wij zijn Maaike Wetting en Lorien de Roode: de oprichters van Wetting &
De Roode Advocaten. Sinds onze ontmoeting tijdens de beroepsopleiding voor de advocatuur delen wij de passie om een eigen kantoor te starten. Na negen jaar ervaring in ons vakgebied hebben we ons hart gevolgd en bent u op onze website beland.

Wij zijn twee enthousiaste vakidioten met passie voor ons werk die u graag helpen met onze kennis en ervaring. Onze hulp vraagt maatwerk, omdat iedere vraag uniek is en wij ook unieke cliënten bedienen. Wij zijn gedreven, daadkrachtig en pro-actief en zoeken graag met u naar de juiste en praktische oplossingen.

Kenmerkend daarbij is onze laagdrempeligheid. Wij hebben tijd voor onze cliënten en bieden waar nodig ook een luisterend oor. Persoonlijk contact is een voorwaarde om uw belangen goed te kunnen behartigen. Voor ons staat uw belang voorop en wij zetten ons steeds in om het door u gewenste scenario te bereiken. Soms betekent dit dat wij juist op de achtergrond meekijken, adviseren en beoordelen. Maar wij nemen het voortouw als dat de manier is om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Twijfel dus niet en bezoek onze website.
Arbeidsrecht, Ontslag, Reorganisatie, Ziekte- en arbeidsongeschiktheid, CAO
kwesties, Familierecht, Echtscheiding, Kinder- & partneralimentatie, Ouderschapsplan, Mediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Wetting & de Roode Advocaten

Beers Advocatenkantoor

Olijfgaarde 10, 3344 RP Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland)
Tel: 0786823626, Fax: 0786823627, KvK: -
advocatenkantoor gespecialiseerd in Familierecht, Mediation en
Echtscheidingen. Ook voor opnieuw berekenen van alimentatie, Omgang en Gezag en het opstellen van een ouderschapsplan.
Mediation, Samen Scheiden, Alleen Scheiden, Familierecht, Alimentatie,
Omgang en Gezag, Stiefplan
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Beers Advocatenkantoor

Ooms Advocatuur

Marten Meesweg 25G, 3068 AV Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06-43720346, Fax: -, KvK: 69656452
Ooms Advocatuur heeft haar deuren geopend op 1 oktober 2017.


Mw Mr M.J.J.A. Ooms is reeds sinds 1999 advocate, voorheen te Nieuwerkerk aan den IJssel en nu in Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in personen- en familierecht (echtscheiding, alimentatie, gezag, uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling, naamswijziging etc.), maar is ook goed thuis is allerlei andere rechtsgebieden, zoals huurrecht, arbeidsrecht, overeenkomstenrecht, hippisch recht, burenrecht etc.etc.

Maakt u gerust een afspraak voor een eerste gratis orienterend gesprek, zodat uw mogelijkheden met u kunnen worden doorgesproken.

Het kantoor is goed bereikbaar, aangezien het naast treinstation Rotterdam Alexander ligt, waar ook het metrostation Rotterdam Alexander ligt en uiteraard het winkelcentrum Alexandrium.
personen- en familierecht, huurrecht, arbeidsrecht, hippisch recht,
consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, sociale voorzieningen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Ooms Advocatuur

Scheidingsbemiddeling en mediation 2Divorce

Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-45260893, Fax: -, KvK: 59819618
2Divorce te Delft specialiseert zich in mediation, begeleiding en
afwikkeling van een scheiding. In samenwerking met onze vaste advocaat, verzorgen wij uw scheiding van A tot Z. U kunt rekenen op begrip, goede gesprekken, advies en de juiste procedures. 2Divorce heeft als aandachtspunt het belang van kinderen in scheidingssituaties. Naast alle verplichte zaken die nodig zijn om de scheiding te regelen, is onze visie dat afspraken die in goed overleg gemaakt zijn, stand houden.
Scheidingsconvenant, Ouderschapsplan, Mediation, Kindgesprekken, Begroting,
Nazorg
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Scheidingsbemiddeling en mediation 2Divorce

Van der Zwan Advocaten

Johan van Oldenbarneveltlaan 4, 2582 NN S Gravenhage (Zuid-Holland)
Tel: 070-7890090, Fax: 070-7890091, KvK: -
Je kunt als advocaat ingewikkeld doen over de advocatuur. Bij Van Der Zwan
Advocaten doen wij dat niet. Wij houden het graag eenvoudig. En daarin ligt onze daadkracht!

U krijgt van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid en betrokkenheid.

Heeft u nu of in de toekomst een advocaat nodig voor vakkundige juridische bijstand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek. Wij vertellen u dan graag ook meer over onze scherpe en flexibele tarieven.
Civielrecht, Arbeidsrecht, Strafrecht, Familierecht, Insolventierecht,
Sociaal Verzekeringsrecht, Huurrecht, Bestuursrecht, Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Iedere donderdagavond van 18:00 tot 19:00 gratis juridisch spreekuur bij ons op het kantoor.

Sociale media:
Afbeelding › Van der Zwan Advocaten

BSP-Mediation

Industrieweg 161, 3044 AS Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4414000, Fax: -, KvK: 24325975
BSP-Mediation is gespecialiseerd in het via mediation oplossen van
arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Daarnaast begeleiden we lastige processen en vergaderingen.
Mediation, Zakelijke conflicten, Zakelijke geschillen, Arbeidsconflicten,
Bindend advies
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Afwijkende tijden in overleg

Sociale media:
Afbeelding › BSP-Mediation

Brokking & Jessurun Juristen | Letselschade Expertise

Newtonlaan 115, 3584 BH Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 085 - 877 17 74, Fax: -, KvK: -
Letselschade opgelopen en woonachtig in Rotterdam? Dan kunt u voor gratis
rechtsbijstand terecht bij ons kantoor.

Onze ervaringen letselschadejuristen en -experts staan bij met raad en daad.
Diensten: Aansprakelijkheid beoordelen, Letselschade berekenen, Letselschade claimen
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Brokking & Jessurun Juristen | Letselschade Expertise

Sarikas & Agayev

Mathenesserplein 99b, 3023 LA Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010 3138944, Fax: -, KvK: -
Sarikas & Agayev Advocaten is gespecialiseerd in de volgende
rechtsgebieden: letselschade, huurrecht, personen-en familierecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, asiel- en vluchtelingenrecht, sociale zekerheidsrecht en bestuursrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Sarikas & Agayev

1 2 3 4 5 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy