U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam

Advocaat Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Rotterdam. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Zuid-Holland, ga naar advocaat Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Rotterdam of in de buurt van Rotterdam. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Rotterdam. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Rotterdam of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Roelofarendsveen of advocaat Rotterdam Albrands. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Rotterdam

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Rotterdam. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Rotterdam, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Roelofarendsveen of advocatenkantoor Rotterdam Albrands.

Jurist Rotterdam

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Rotterdam. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Rotterdam u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Roelofarendsveen, jurist Rotterdam Albrands.

Letselschade advocaat Rotterdam

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Rotterdam in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Rotterdam, in plaats van een advocaat uit Rotterdam die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Rotterdam een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Roelofarendsveen of letselschade advocaat Rotterdam Albrands.

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Rotterdam vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Roelofarendsveen of echtscheidingsadvocaat Rotterdam Albrands. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Rotterdam. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Rotterdam

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Rotterdam dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Rotterdam, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Roelofarendsveen, strafrecht advocaat Rotterdam Albrands.

Gratis advocaat Rotterdam (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Rotterdam.

No cure no pay advocaat Rotterdam

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Rotterdam in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Rotterdam ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Rotterdam

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Rotterdam en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Rotterdam

Bent u wonende in Rotterdam en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Rotterdam. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Rotterdam zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 » »»

BSP-Mediation

Industrieweg 161, 3044 AS Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4414000, Fax: -, KvK: 24325975
BSP-Mediation is gespecialiseerd in het via mediation oplossen van
arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Daarnaast begeleiden we lastige processen en vergaderingen.
Mediation, Zakelijke conflicten, Zakelijke geschillen, Arbeidsconflicten,
Bindend advies
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Afwijkende tijden in overleg

Sociale media:
Afbeelding › BSP-Mediation

De la Fuente & Oosterveen advocaten

Van Vollenhovenstraat 15a, 3016 BE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2120273, Fax: 010-4366560, KvK: 244878070000
Het kantoor van De la Fuente & Oosterveen advocaten bevindt zich in het
scheepvaartkwartier in Rotterdam. Bij de la Fuente & Oosterveen advocaten worden zaken op diverse rechtgebieden behandeld. Onder anderen ondernemingsrecht, civielrecht, familie- en jeugdrecht en strafrecht. Ook zijn wij actief in Spanje waar wij vestigingen in Malaga en Madrid hebben. De advocaten in Spanje behandelen veel zaken die verband houden met hypotheken en onroerend goed. Daarnaast wordt ook in Spanje een algemene praktijk gevoerd.
Diensten: Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Familierecht, Strafrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* De advocaten zijn in noodgevallen ook in het weekend bereikbaar.

Sociale media:
Afbeelding › De la Fuente & Oosterveen advocaten

Advocatenkantoor Soytekin

Putselaan 133, 3072 CE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2262271, Fax: 010-2262272, KvK: 58333126
Advocatenkantoor Soytekin is een jong kantoor met een frisse kijk op de
zaken. Een heldere aanpak gericht op een passende oplossing is het doel. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar de zaken tot grote tevredenheid tot een einde te brengen.

Wij staan voor:
-een persoonlijke benadering;
-een snelle en kwalitatieve aanpak;
-gericht op een adequate oplossing.

Wij houden tevens gratis inloopavonden tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt dan vrijblijvend en zonder kosten een kort gesprek aangaan met de advocaat voor advies.
Dergelijke inloopavonden zijn op iedere eerste vrijdag van de maand. Een afspraak is niet nodig.

Advocatenkantoor Soytekin heeft ervaring in de volgende rechtsgebieden:

Personen- en familierecht
U dient hierbij te denken aan allerlei kwesties die te maken hebben met de persoonlijke levenssfeer van particulieren. In echtscheidingen, beeindigingen van overige samenlevingsvormen, alimentatiezaken, omgangszaken, gezagszaken, naamswijzigingen, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, boedelverdelingen staan wij u met raad en daad bij.

Echtscheiding
Na een huwelijk kunnen er redenen zijn voor een echtscheiding. Wij begrijpen dat dit vaak veel emoties met zich meebrengt. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een adequate afhandeling van de zaak. Hier trachten wij voor te zorgen. Voor dergelijke zaken heeft u een advocaat nodig. Wij zorgen voor de indiening van het verzoek, eenzijdig of gezamenlijk, bij de Rechtbank. Hierbij zal met u worden besproken of met de partner afspraken kunnen worden gemaakt, hetgeen kan worden opgenomen in een overeenkomst, een echtscheidingsconvenant. Voorts spelen er bij een echtscheiding tevens allerlei andere zaken een rol. Te denken valt aan eventuele regeling met betrekking tot de kinderen, partneralimentatie, kinderalimentatie en boedelscheiding. Ook deze werkzaamheden verrichten wij voor u.

Kinderen: gezag en verdeling zorg- en opvoedingstaken
De kinderen spelen uiteraard een grote rol bij een voorgenomen scheidingssituatie. Bij een echtscheiding dienen ouders een ouderschapsplan op te stellen. Hierin moeten bij voorkeur afspraken staan over het gezag, de hoofdverblijfplaats van de kinderen, de zorgregeling met de niet-verzorgende ouder, waaronder verdeling van de vakanties en feestdagen en de verdeling van de kosten van de kinderen.

Partner- of kinderalimentatie: vaststellen of wijzigen
Wilt u een verzoek doen tot alimentatie of heeft u een verzoek ontvangen van de wederpartij tot een bijdrage? Wilt u de alimentatie opnieuw laten berekenen? Wij kunnen voor u beoordelen of een bijdrage aan de orde kan zijn en in hoeverre uw financiele situatie of die van de ander zich leent voor een bijdrage.


Verdeling gemeenschap
Van belang is of u in gemeenschap bent gehuwd of op huwelijkse voorwaarden. Wie gaat in de woning verblijven en betaalt tijdelijk de lasten door? Dient de woning te worden verkocht of neemt een van de partners de woning over? Hoe gaat u om met de verdeling van inboedelgoederen of de schulden? Allerlei zaken om tevens vastgelegd te worden in een overeenkomst, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook in deze zaken staan wij u bij.

Strafrecht
Bent u verdachte in een zaak en bent u opgeroepen voor verhoor of voor de rechter? Of bent u juist slachtoffer en wilt u weten wat uw rechten zijn? Of bent u veroordeeld? In deze zaken staan wij u bij. Wij hebben tevens piketdienst. Dit betekent dat wij op dienstdagen ingeschakeld worden om aangehouden verdachten op het politiebureau bij te staan. U mag als aangehouden verdachte tevens uw voorkeursadvocaat opgeven. Neem contact met ons voor advies.

Bestuursrecht
Het bestuursrecht is het rechtsgebied tussen de overheid en de burger. Indien u het niet eens bent met een beslissing van de overheid die u aangaat, dan moet u in het algemeen daartegen eerst binnen de termijn bezwaar maken bij het bestuursorgaan dat het bestreden besluit heeft genomen. Er dient een bezwaarschrift te worden opgesteld, waarin aangegeven wordt waarom u het niet eens bent. Vervolgens kunt eventueel in beroep. Het kunnen soms ingewikkelde procedures zijn. Advocatenkantoor Soytekin kan u ter zake bijstaan en dergelijke procedures voor u voeren.

Overige
Wij hebben verder ervaring op het gebied van incassoprocedures, arbeidsrecht, huurrecht. Graag bespreken wij concreet wat wij voor u kunnen betekenen.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Soytekin

7 Laws of Persuasion

Gedempte Zalmhaven 595, 3011 BT Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 0102600088, Fax: -, KvK: 24479967
7 Laws of Persuasion is een kantoor dat zich volledig toelegt op
arbeidsrecht. Het opereert vanuit een strategische alliantie met 4 Eye Principle, een kantoor dat op urenbasis werkzaamheden verricht op het gebied van Human Resources Management. Hierdoor bent u desgewenst verzekerd van de bijstand van een advocaat én een HRM professional. Dit heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

Voor werkgevers kan 4 Eye Principle bijvoorbeeld zorg dragen voor de reïntegratie van een arbeidsongeschikte werknemer of een verbetertraject voor een onvoldoende functionerende werknemer, zodat u snel weer een goed functionerende werknemer hebt of klaar bent voor ontslag.

Voor werknemers kan 4 Eye Principle interveniëren als de reïntegratie door de werkgever niet goed wordt opgepakt, zodat dit alsnog goed wordt opgepakt. Als de werkgever ontslag nastreeft kan 7 Laws of Persuasion vanwege haar alliantie met 4 Eye Principle naast juridische argumenten ook aanvoeren wat de werkgever anders/beter had kunnen doen om op die manier het ontslag te voorkomen of een zo hoog mogelijke vergoeding te bewerkstelligen.

7 Laws of Persuasion heeft ook kennis van grensoverschrijdend arbeidsrecht, zodat zij zowel kan optreden in situaties waarin de werknemer in Nederland woont en werkt als in situaties waarin de werknemer buiten Nederland woont en/of werkt.
Ontslag, Arbeidsongeschiktheid, Ontslag gecombineerd met
arbeidsongeschiktheid, Werknemers die in het buitenland wonen/werken
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Tijdens bovenstaande openingstijden is het kantoor telefonisch bereikbaar. Bezoek is slechts mogelijk op afspraak.

Sociale media:
Afbeelding › 7 Laws of Persuasion

Avinci Advocaten

Mathenesserlaan 224, 3021 HM Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4777755, Fax: 010-4780909, KvK: -
Avinci Advocaten - staat particulieren en bedrijven bij. Met een
Rotterdamse hands-on wijze van aanpak. Wij behandelen arbeidszaken (ontslag), contracten opstellen, wanbetalers aanpakken (en beslag leggen), familiezaken. En alle procedures die hierbij horen.
Kijkt u op onze website: www.avinci.nl en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
ontslag / arbeidsrecht, bedrijfsrecht / ondernemingsrecht, merkrecht /
merkinbreuk, handelsnaamrecht / handelsnaaminbreuk, contracten en overeenkomsten, incasso, procederen, beslag, echtscheiding
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Avinci Advocaten

Bannenberg & Van Breukelen Advocaten

Westblaak 31, 3012 KD Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2800265, Fax: 010-4134199, KvK: -
Bannenberg & Van Breukelen is gevestigd in het centrum van Rotterdam.
Het kantoor bestaat uit twee advocaten. Mr. Bannenberg houdt zich bezig met personen- en familierecht en is gespecialiseerd in echtscheidingen.

Mr. Van Breukelen houdt zich uitsluitend bezig met strafrecht en is gespecialiseerd in zaken die gaan over hennepkwekerijen en alles wat daarmee te maken heeft.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bannenberg & Van Breukelen Advocaten

Smeets Van den Hoek Advocaten

Postbus 25239, 3001 HE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2601657, Fax: -, KvK: 54529794
Smeets Van den Hoek Advocaten is werkzaam op o.a. de volgende
rechtsgebieden:Privacyrecht,Arbeidsrecht,Aansprakelijkheidsrecht,Gezondheidsrecht,Personen en Familierecht,Algemeen Civiel Recht,Bestuursrecht en Strafrecht.Smeets Van den Hoek Advocaten hanteert een scherp en aantrekkelijk tarief voor zowel particulieren als bedrijven.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Smeets Van den Hoek Advocaten

Rischen & Nijhuis Advocaten

Haringvliet 86, 3011 TG Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06-31660881, Fax: 010-4047959, KvK: -
strafrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rischen & Nijhuis Advocaten

Sjöcrona van Stigt Advocaten Rotterdam

Oostmaaslaan 71 (3e etage), 3063 AN Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: [+31] 10 - 436 43 11, Fax: [+31] 10 - 436 67 00, KvK: Haaglanden 27330622
Sjöcrona • Van Stigt Advocaten adviseert de cliënt hoe strafrechtelijke
problemen te voorkomen of op te lossen

Adviseren of procederen? Onze expertise op beide gebieden wordt alom geprezen

Het ondernemingsstrafrecht behoort tot de kern van onze praktijk. Op dagelijkse basis behandelen wij voor bedrijven en hun management financiële, economische, milieu- en fiscale strafzaken. Ook voor zaken van meer algemeen strafrechtelijke aard hebben wij specialisten.

Dagelijks adviseren wij daarom bedrijven en particulieren hoe zij het beste kunnen anticiperen op eventuele (of al gebleken) belangstelling van politie of justitie. Bij de voorbereiding van contacten met bijvoorbeeld FIOD-ECD of het Openbaar Ministerie trainen wij cliënten altijd ter voorbereiding op hun verhoor. Het geven van goede antwoorden tijdens verhoor kan het verschil uitmaken tussen veroordeling of vrijspraak.

Ook adviseren wij steeds vaker cliënten die nog totaal geen strafrechtelijk probleem hebben, maar ook vooral nooit willen krijgen. Aldus voorkomen wij risico’s voor strafrechtelijke aansprakelijkheid. Zo assisteren wij bedrijven bij het opstellen van interne bedrijfsrichtlijnen voor een goede Corporate Governance. Wij kunnen ook bij voorgenomen bedrijfsovernames onderdeel uitmaken van een team van juristen, notarissen, fiscalisten en andere specialisten, om te adviseren over latente strafrechtelijke valkuilen.

Zoektermen waarop wij gevonden kunnen worden zijn:

Advocaat in strafzaken
Raadsman in strafzaken
Raadsvrouw in strafzaken
Raadsman
Raadsvrouw
RC
Rechter-commissaris
Strafadvocaat
Strafpleiter
Strafprocesrecht
Strafvordering
Strafrecht
Strafrechtadvocaat
Strafverdediger
Strafzaak
Wetboek van Strafrecht
Wetboek van strafvordering
Verdediger in strafzaken
Rechtbank
Politierechter
Meervoudige Kamer
Gerechtshof
Hoge Raad
Europees Hof voor de Rechten van de Mens
Mensenrechtenhof
Piketadvocaat
Piketdienst
Verdediging
Aangifte
Aanhouding
Advocaat bij verhoor
Advocaat-Generaal
Afluisteren
Afluisteren van telecommunicatie
Aftappen van e-mail
Aftappen van telefoons
Aftappen van faxen
Afvalverwerking
A-G
Algemene Inspectiedienst
Algemene wet Rijksbelastingen
Ambtelijke corruptie
Anonieme getuige
Antwoordplicht
Appel
Appelschriftuur
Arbeidsomstandigheden
Arbo
Arbobesluit
Arbowet
Arrestatie
AWR
Banken
Bedreigde getuige
Bedrijfsongeval
Bedrijfsrecherche
Beslag
Betaald voetbal
Bewaring
Bijzondere opsporingsmethoden
Boekhoudfraude
Bouwfraude
Business Crime
Business Crime Committee IBA
Calamiteiten
Cassatie
Cautie
College van P-G’s
College van Procureurs-Generaal
Computervredebreuk
Contraexpertise
Corporate Criminal Defence
Corporate Criminal Defense
Corporate fraude
Corruptie
Deskundige
Diefstal
Doorzoeking
Economisch strafrecht
Eerlijk proces
EHRM
Energie
Europees Hof voor de Rechten van de Mens
EVRM
Fair trial
Financieel strafrecht
Fiscale strafzaak
FIOD
FIOD-ECD
Fraude
Getuige
Gevangenhouding
Gevangenis
Gevangenneming
Gratie
Haven
Herziening
Horeca
Hoger beroep
Huis van Bewaring
Huiszoeking
HvB
Inbeslagneming
Infiltrant
Infiltratie
Informant
Inkeer
Inkeerbepaling I
Insider trading
Insider dealing
Internationaal strafrecht
Interstatelijke rechtshulp
Inverzekeringstelling
Justitie
Klacht
Kleine rechtshulp
Luchtvaartpolitie
Media
Medisch strafrecht
Medische strafzaken
Mensenrechten
Milieustrafrecht
Misleiding
Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Niet-ambtelijke corruptie
NVSA
Observatie
Officier van Justitie
OM
Omkoping
Onderzoeksraad voor Veiligheid
Onredelijke termijn
Onpartijdige rechter
Ongeluk
Ongeval
Openbaar Ministerie
Oplichting
Opsporingsmethoden
Opzet
Overdracht van strafexecutie
Overdracht van strafvervolging
Overdracht van tenuitvoerlegging
Overheid
Overlevering
OvJ
OVV
Partijdige rechter
Piket
Piketdienst
Pleidooi
Pleiten
Pleitnota
Politie
Pseudodienstverlening
Pseudokoop
Raadsman bij verhoor
Raffinaderijen
Recherche
Rechten van de Mens
Rechtsbijstand
Rechtshulp
Redelijke termijn
Retail
Rijbewijs
Rijksrecherche
Sanctie
Scheepsbouw
Schikking
Schuld
Seponeren
Sepot
Sigarettenfabricage
SIOD
Straf
Tappen
Tegenonderzoek
Toevoeging
Transactie
Uitlevering
Utiliteitsbouw
Valsheid in geschrift
Vastgoedfraude
Verdachte
Verdenking
Verhoor
Verhoortraining
Verschoningsrecht
Verstek
Vleesindustrie
Voorkennis
Voorlopige hechtenis
Voorwaardelijk opzet
Voorwetenschap
Wederzijdse rechtshulp
White collar crime
White-collar crime
Willens en wetens
Witteboorden
Witteboordencriminaliteit
Zwijgplicht
Zwijgrecht
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sjöcrona van Stigt Advocaten Rotterdam

Advocatenkantoor Mr Drs H.J. Ruysendaal

Claes de Vrieselaan 86, 3021 JT Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4770574, Fax: 010-4773840, KvK: 24460698
Persoonlijk en recht-door-zee, dat is de benadering van advocatenkantoor Mr
Drs H.J. Ruysendaal. Het daadkrachtig oplossen van juridische problemen en het vakkundig begeleiden van rechtsgeschillen maken dit kantoor tot een begrip in de regio Rotterdam. Algemene rechtspraktijk met accent op strafrecht, personen- en familierecht (echtscheiding), arbeidsrecht (ontslag), huurrecht, faillissementsrecht, erfrecht en verbintenissenrecht. Ook voor gefinancierde rechtshulp. Daarnaast legt het kantoor zich toe op incasso-procedures. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij dit Rotterdamse kantoor.
Lid van de NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten), NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Mr Drs H.J. Ruysendaal

1 2 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy