U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Leiderdorp » Wetting & de Roode Advocaten

Wetting & de Roode Advocaten

Sisalbaan 5e
2352 AZ Leiderdorp (Zuid-Holland)
Tel: +31 (0) 71 203 21 66
Fax: +31 (0) 71 203 21 67
KvK: 64414272
Afbeelding › Wetting & de Roode Advocaten Wij zijn Maaike Wetting en Lorien de Roode: de oprichters van Wetting & De Roode Advocaten. Sinds onze ontmoeting tijdens de beroepsopleiding voor de advocatuur delen wij de passie om een eigen kantoor te starten. Na negen jaar ervaring in ons vakgebied hebben we ons hart gevolgd en bent u op onze website beland.

Wij zijn twee enthousiaste vakidioten met passie voor ons werk die u graag helpen met onze kennis en ervaring. Onze hulp vraagt maatwerk, omdat iedere vraag uniek is en wij ook unieke cliënten bedienen. Wij zijn gedreven, daadkrachtig en pro-actief en zoeken graag met u naar de juiste en praktische oplossingen.

Kenmerkend daarbij is onze laagdrempeligheid. Wij hebben tijd voor onze cliënten en bieden waar nodig ook een luisterend oor. Persoonlijk contact is een voorwaarde om uw belangen goed te kunnen behartigen. Voor ons staat uw belang voorop en wij zetten ons steeds in om het door u gewenste scenario te bereiken. Soms betekent dit dat wij juist op de achtergrond meekijken, adviseren en beoordelen. Maar wij nemen het voortouw als dat de manier is om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Twijfel dus niet en bezoek onze website.
Diensten: Arbeidsrecht, Ontslag, Reorganisatie, Ziekte- en arbeidsongeschiktheid, CAO kwesties, Familierecht, Echtscheiding, Kinder- & partneralimentatie, Ouderschapsplan, Mediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy