Vind advocaten door heel Nederland


Of kom direct in contact met advocaten via één e-mail!
U bent nu hier: »

Advocaat Zuid-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Zuid-Holland. Voor een overzicht van advocaten per plaats in de provincie Zuid-Holland, ga naar advocaten Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Zuid-Holland of in de buurt van Zuid-Holland. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Zuid-Holland. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Zuid-Holland of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld advocaat Zeeland of advocaat Drenthe. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Zuid-Holland

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Zuid-Holland. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere provincies dan Zuid-Holland, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Zeeland of advocatenkantoor Drenthe.

Jurist Zuid-Holland

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Zuid-Holland. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere provincies dan Zuid-Holland u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Zeeland, jurist Drenthe.

Letselschade advocaat Zuid-Holland

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Zuid-Holland in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Zuid-Holland, in plaats van een advocaat uit Zuid-Holland die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Zuid-Holland een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Zeeland of letselschade advocaat Drenthe.

Echtscheidingsadvocaat Zuid-Holland

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Zuid-Holland vinden en inhuren, maar ook uit andere provincies zoals echtscheidingsadvocaat Zeeland of echtscheidingsadvocaat Drenthe. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Zuid-Holland. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Zuid-Holland

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Zuid-Holland dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere provincies dan Zuid-Holland, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Zeeland, strafrecht advocaat Drenthe.

Gratis advocaat Zuid-Holland (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Zuid-Holland.

No cure no pay advocaat Zuid-Holland

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Zuid-Holland in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Zuid-Holland ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Zuid-Holland

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Zuid-Holland en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Zuid-Holland te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Zuid-Holland

Bent u wonende in Zuid-Holland en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Zuid-Holland. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Zuid-Holland zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.
 

Advocaat-vinden.nl is een Nederlandse bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinder.nl, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Notaris in Zuid-Holland of een Accountant in Zuid-Holland dan kunnen we u ook verder helpen.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 5 » »»

Advocatenkantoor Lopes Lima

Hollandsch Diep 69, 2904 EP Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 010-4584043, Fax: 010-4586007, KvK: 58616748
Welkom bij Advocatenkantoor Lopes Lima.


Het advocatenkantoor is een klein, flexibel en toegankelijk kantoor dat voor een directe en persoonlijke juridische dienstverlening staat. Het kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en gericht op particulieren. Het onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door laagdrempelig te zijn en door zijn inlevingsvermogen.

Indien u een juridische vraag dan wel een juridisch probleem hebt, dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met het kantoor voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek. Het kantoor verleent ook gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) en helpt u graag bij het aanvragen daarvan. Hiervoor komt u in aanmerking als u een laag inkomen hebt.
Strafrecht, Uitkeringen, Bestuursrecht, Ontslag, Arbeidsrecht, Sociale
zekerheid, Bijstand, Juridisch advies, Pro Deo, Advocaat
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Lopes Lima

Scheidingsbemiddeling en mediation 2Divorce

Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft (Zuid-Holland)
Tel: 06-45260893, Fax: -, KvK: 59819618
2Divorce te Delft specialiseert zich in mediation, begeleiding en
afwikkeling van een scheiding. In samenwerking met onze vaste advocaat, verzorgen wij uw scheiding van A tot Z. U kunt rekenen op begrip, goede gesprekken, advies en de juiste procedures. 2Divorce heeft als aandachtspunt het belang van kinderen in scheidingssituaties. Naast alle verplichte zaken die nodig zijn om de scheiding te regelen, is onze visie dat afspraken die in goed overleg gemaakt zijn, stand houden.
Scheidingsconvenant, Ouderschapsplan, Mediation, Kindgesprekken, Begroting,
Nazorg
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Scheidingsbemiddeling en mediation 2Divorce

Van der Zwan Advocaten

Johan van Oldenbarneveltlaan 4, 2582 NN S Gravenhage (Zuid-Holland)
Tel: 070-7890090, Fax: 070-7890091, KvK: -
Je kunt als advocaat ingewikkeld doen over de advocatuur. Bij Van Der Zwan
Advocaten doen wij dat niet. Wij houden het graag eenvoudig. En daarin ligt onze daadkracht!

U krijgt van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid en betrokkenheid.

Heeft u nu of in de toekomst een advocaat nodig voor vakkundige juridische bijstand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek. Wij vertellen u dan graag ook meer over onze scherpe en flexibele tarieven.
Civielrecht, Arbeidsrecht, Strafrecht, Familierecht, Insolventierecht,
Sociaal Verzekeringsrecht, Huurrecht, Bestuursrecht, Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Iedere donderdagavond van 18:00 tot 19:00 gratis juridisch spreekuur bij ons op het kantoor.

Sociale media:
Afbeelding › Van der Zwan Advocaten

BSP-Mediation

Industrieweg 161, 3044 AS Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4414000, Fax: -, KvK: 24325975
BSP-Mediation is gespecialiseerd in het via mediation oplossen van
arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Daarnaast begeleiden we lastige processen en vergaderingen.
Mediation, Zakelijke conflicten, Zakelijke geschillen, Arbeidsconflicten,
Bindend advies
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Afwijkende tijden in overleg

Sociale media:
Afbeelding › BSP-Mediation

De la Fuente & Oosterveen advocaten

Van Vollenhovenstraat 15a, 3016 BE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2120273, Fax: 010-4366560, KvK: 244878070000
Het kantoor van De la Fuente & Oosterveen advocaten bevindt zich in het
scheepvaartkwartier in Rotterdam. Bij de la Fuente & Oosterveen advocaten worden zaken op diverse rechtgebieden behandeld. Onder anderen ondernemingsrecht, civielrecht, familie- en jeugdrecht en strafrecht. Ook zijn wij actief in Spanje waar wij vestigingen in Malaga en Madrid hebben. De advocaten in Spanje behandelen veel zaken die verband houden met hypotheken en onroerend goed. Daarnaast wordt ook in Spanje een algemene praktijk gevoerd.
Diensten: Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Familierecht, Strafrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* De advocaten zijn in noodgevallen ook in het weekend bereikbaar.

Sociale media:
Afbeelding › De la Fuente & Oosterveen advocaten

Advocatenkantoor mr. drs. K.S. Loilargosain

Emmapark 14, 2595 ET Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3265493, Fax: 070-3265451, KvK: 27361733
Advocatenkantoor met een advies- en procespraktijk voor ondernemers en
particulieren. Maak eens gebruik van direct advies op www.ksladvocaten.nl
arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht, incasso, ondernemingsrecht,
vennootschaprecht, verbintenissenrecht, zorplicht bank en financiele instellingen, beslag en executie, kort geding
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor mr. drs. K.S. Loilargosain

Advocatenkantoor Soytekin

Putselaan 133, 3072 CE Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2262271, Fax: 010-2262272, KvK: 58333126
Advocatenkantoor Soytekin is een jong kantoor met een frisse kijk op de
zaken. Een heldere aanpak gericht op een passende oplossing is het doel. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar de zaken tot grote tevredenheid tot een einde te brengen.

Wij staan voor:
-een persoonlijke benadering;
-een snelle en kwalitatieve aanpak;
-gericht op een adequate oplossing.

Wij houden tevens gratis inloopavonden tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt dan vrijblijvend en zonder kosten een kort gesprek aangaan met de advocaat voor advies.
Dergelijke inloopavonden zijn op iedere eerste vrijdag van de maand. Een afspraak is niet nodig.

Advocatenkantoor Soytekin heeft ervaring in de volgende rechtsgebieden:

Personen- en familierecht
U dient hierbij te denken aan allerlei kwesties die te maken hebben met de persoonlijke levenssfeer van particulieren. In echtscheidingen, beeindigingen van overige samenlevingsvormen, alimentatiezaken, omgangszaken, gezagszaken, naamswijzigingen, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, boedelverdelingen staan wij u met raad en daad bij.

Echtscheiding
Na een huwelijk kunnen er redenen zijn voor een echtscheiding. Wij begrijpen dat dit vaak veel emoties met zich meebrengt. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een adequate afhandeling van de zaak. Hier trachten wij voor te zorgen. Voor dergelijke zaken heeft u een advocaat nodig. Wij zorgen voor de indiening van het verzoek, eenzijdig of gezamenlijk, bij de Rechtbank. Hierbij zal met u worden besproken of met de partner afspraken kunnen worden gemaakt, hetgeen kan worden opgenomen in een overeenkomst, een echtscheidingsconvenant. Voorts spelen er bij een echtscheiding tevens allerlei andere zaken een rol. Te denken valt aan eventuele regeling met betrekking tot de kinderen, partneralimentatie, kinderalimentatie en boedelscheiding. Ook deze werkzaamheden verrichten wij voor u.

Kinderen: gezag en verdeling zorg- en opvoedingstaken
De kinderen spelen uiteraard een grote rol bij een voorgenomen scheidingssituatie. Bij een echtscheiding dienen ouders een ouderschapsplan op te stellen. Hierin moeten bij voorkeur afspraken staan over het gezag, de hoofdverblijfplaats van de kinderen, de zorgregeling met de niet-verzorgende ouder, waaronder verdeling van de vakanties en feestdagen en de verdeling van de kosten van de kinderen.

Partner- of kinderalimentatie: vaststellen of wijzigen
Wilt u een verzoek doen tot alimentatie of heeft u een verzoek ontvangen van de wederpartij tot een bijdrage? Wilt u de alimentatie opnieuw laten berekenen? Wij kunnen voor u beoordelen of een bijdrage aan de orde kan zijn en in hoeverre uw financiele situatie of die van de ander zich leent voor een bijdrage.


Verdeling gemeenschap
Van belang is of u in gemeenschap bent gehuwd of op huwelijkse voorwaarden. Wie gaat in de woning verblijven en betaalt tijdelijk de lasten door? Dient de woning te worden verkocht of neemt een van de partners de woning over? Hoe gaat u om met de verdeling van inboedelgoederen of de schulden? Allerlei zaken om tevens vastgelegd te worden in een overeenkomst, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook in deze zaken staan wij u bij.

Strafrecht
Bent u verdachte in een zaak en bent u opgeroepen voor verhoor of voor de rechter? Of bent u juist slachtoffer en wilt u weten wat uw rechten zijn? Of bent u veroordeeld? In deze zaken staan wij u bij. Wij hebben tevens piketdienst. Dit betekent dat wij op dienstdagen ingeschakeld worden om aangehouden verdachten op het politiebureau bij te staan. U mag als aangehouden verdachte tevens uw voorkeursadvocaat opgeven. Neem contact met ons voor advies.

Bestuursrecht
Het bestuursrecht is het rechtsgebied tussen de overheid en de burger. Indien u het niet eens bent met een beslissing van de overheid die u aangaat, dan moet u in het algemeen daartegen eerst binnen de termijn bezwaar maken bij het bestuursorgaan dat het bestreden besluit heeft genomen. Er dient een bezwaarschrift te worden opgesteld, waarin aangegeven wordt waarom u het niet eens bent. Vervolgens kunt eventueel in beroep. Het kunnen soms ingewikkelde procedures zijn. Advocatenkantoor Soytekin kan u ter zake bijstaan en dergelijke procedures voor u voeren.

Overige
Wij hebben verder ervaring op het gebied van incassoprocedures, arbeidsrecht, huurrecht. Graag bespreken wij concreet wat wij voor u kunnen betekenen.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Soytekin

Kamphuis & Rijsdam Advocaten

Lammermarkt 206, 2312 CW Leiden (Zuid-Holland)
Tel: 071 36 27 507, Fax: 071 36 27 508, KvK: 58101012
Het kantoor voert een algemene praktijk en kent tegelijkertijd een hoge
mate van specialisatie.Binnen diverse rechtsgebieden treden beide advocaten op voor zowel particulieren als voor ondernemers.
Op de pagina rechtsgebieden (website) vindt u een omschrijving daarvan. De advocaten hechten grote waarde aan persoonlijk contact met hun cliënten en stellen alles in het werk om samen met de cliënt naar de meest gunstige oplossing voor diens rechtsprobleem te zoeken.

De werkzaamheden van Kamphuis & Rijsdam Advocaten worden verricht tegen een marktconform uurtarief.
Bent u niet in staat om zelf een advocaat te betalen, dan kunt u wellicht aanspraak maken op gefinancierde
rechtsbijstand. De advocaat zal de aanvraag voor u indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand.
Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Personen- en familierecht, Bestuursrecht,
Civielrecht, Arbeidsrecht, Belastingrecht, Ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Afwijkende openingstijden op afspraak mogelijk

Sociale media:
Afbeelding › Kamphuis & Rijsdam Advocaten

Advocatenkantoor Lolcama

Koninginnegracht 66, 2514 AG Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3459486, Fax: 070-3459535, KvK: 27332456
Mr Erik Lolcama heeft een advies- en procespraktijk.


Mr Lolcama verleent daarbij advies en juridische bijstand aan vooral bedrijven in het MKB (winkeliers, aannemers, makelaars, etc.) maar nadrukkelijk ook aan particulieren.

Mr Lolcama is gespecialiseerd in het zgn. "civiele recht" en hij houdt zich voornamelijk bezig met alles wat aan juridische kwesties in het MKB passeert, zoals arbeids- en huurgeschillen, algemeen contractenrecht, het incasseren van gelden en het voeren van procedures (litigation). Erik Lolcama fungeert daarbij voor een aantal bedrijven als "externe bedrijfsjurist".

Erik Lolcama is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA), de Vereniging voor Sport en Recht en is, zoals alle advocaten in Nederland, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Erik Lolcama tracht door middel van doortastende en efficiënte bijstand een snelle en praktische oplossing voor u te bereiken, waarbij hij tracht te voorkomen dat u bij langdurige en kostbare procedures betrokken raakt.

Voelt u zich hierdoor aangesproken, neemt u dan eens contact op voor een geheel vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek!
Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht / Ontslag, Huurrecht Bedrijf en Wonen /
OG, Incasso, Procesrecht / Litigation, Bestuursrecht, Wonen / Buren
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Lolcama

Advocatenkantoor Van Wegen

Van Boetzelaerlaan 10, 2581 AH Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3464054, Fax: 070-3464829, KvK: 27359512
Het kantoor voert een algemene juridische praktijk. Alle zaken kunnen dus
in beginsel worden aangenomen.
Diensten: Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid, Strafrecht, Bestuursrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Van Wegen

1 2 3 4 5 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Zuid-Holland by JBB Media