U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Berg

Advocaat Berg

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Berg. Ga naar advocaat Noord-Brabant of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Noord-Brabant. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Berg of in de buurt van Berg. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Berg. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Berg of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Benthem of advocaat Bergeijk. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Berg

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Berg. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Berg, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Benthem of advocatenkantoor Bergeijk.

Jurist Berg

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Berg. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Berg u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Benthem, jurist Bergeijk.

Letselschade advocaat Berg

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Berg in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Berg, in plaats van een advocaat uit Berg die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Berg een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Benthem of letselschade advocaat Bergeijk.

Echtscheidingsadvocaat Berg

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Berg vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Benthem of echtscheidingsadvocaat Bergeijk. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Berg. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Berg

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Berg dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Berg, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Benthem, strafrecht advocaat Bergeijk.

Gratis advocaat Berg (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Berg.

No cure no pay advocaat Berg

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Berg in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Berg ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Berg

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Berg en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Berg te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Berg

Bent u wonende in Berg en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Berg. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Berg zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 » »»

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Paardeweide 18D, 4824 EH Breda (Noord-Brabant)
Tel: 076-2030010, Fax: 076-2030015, KvK: 52791386
Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is een jong en
laagdrempelig kantoor voor al uw juridische vragen, problemen en procedures op het gebied van het familierecht en het strafrecht.

Ons kantoor is gevestigd in de wijk de Haagse Beemden in Breda en is makkelijk te bereiken. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij werken met een transparant all-in uurtarief. In tegenstelling tot andere kantoren wordt u bij ons dus niet achteraf verrast door een verhoging door btw of kantoorkosten. Ook is het mogelijk om bij ons op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro deo/ op toevoeging) een advies te krijgen of te procederen.

Om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer (076-2030010), per email (info@v-advocaten.nl) of via het contactformulier op onze website (www.v-advocaten.nl).
Diensten: mediation, familierecht, jeugdrecht, strafrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Wij zijn niet alleen geopend tijdens de reguliere kantoortijden, maar u kunt ook 's avonds op afspraak komen (niet in pro deo zaken).

Sociale media:
Afbeelding › Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Gimbrère International Advocaten Breda

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Baronielaan 1, 4818 PA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0765140505, Fax: 0765212131, KvK: 20146340
Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd
advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken.
Wij zijn werkzaam in de volgende rechtsgebieden;
•Aansprakelijkheidsrecht
•Arbeidsrecht
•Bestuursrecht
•Contractenrecht
•Entertainmentrecht
•Huurrecht
•Incasso
•Intellectueel eigendom
•Internationaal privaatrecht
•Letselschade en aansprakelijkheid
•Ondernemingsrecht
•Mediation
•Personen en familierecht
•Vennootschapsrecht
•Verbintenissenrecht
•Strafrecht
Internationaal erfrecht, Internationaal personen- en familierecht,
arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschade, fiscaal recht, huurrecht, intelectueel eigendomsrecht, strafrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Gimbrère International Advocaten Breda

Claassen Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Vondellaan 12, 5611 NX Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040-2448970, Fax: 040-2453080, KvK: 17237620
letselschadeadvocaat alleen voor slachtoffers, ook overlijdensschade
letselschade, overlijdensschade, verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische
fout
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Claassen Advocaten

Advocatenkantoor Swart

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Vughtstraat 3, 4701 NJ Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0165 743 105, Fax: 0165 743 106, KvK: 51522225
Advocatenkantoor Swart voert een algemene praktijk waarbij diverse
rechtsgebieden worden behandeld zoals: personen- en familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht, ondernemings- en contractenrecht,aansprakelijkheidsrecht, sociale zekerheidsrecht, huurrecht.

Het zwaartepunt ligt bij het personen- en familierecht, jeugdrecht en arbeidsrecht.

U kunt met al uw juridische vraagstukken terecht en ook voor bijvoorbeeld klachtenprocedures bij Jeugdzorg en procedures voor het Tuchtcollege voor de gezondheidszorg.

Mr. Swart is naast advocaat, ook mediator. U kunt dus ook voor mediation bij Advocatenkantoor Swart terecht!

Advocatenkantoor Swart kenmerkt zich in de persoonlijke benadering van de zaak en de korte lijnen.
personen- en familierecht, jeugdrecht (civiel), jeugdrecht (straf),
arbeidsrecht, mediation, bestuursrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Swart

Advocatenkantoor Van Beers

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Vughtstraat 3, 4701 NJ Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0165-743105, Fax: 0165-743106, KvK: 20147419
familierecht (waaronder echtscheidingen), strafrecht, jeugd(straf)recht,
sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, incasso.
-Gefinancierde rechtshulp
-Gratis kennismakingsgesprek
-Incassotarief
-Rechtshulp op maat
-Aangesloten bij Geschillencommissie Advocatuur
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Van Beers

ESQ Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Centraleweg 16, 4931 NB Geertruidenberg (Noord-Brabant)
Tel: 0162-523033, Fax: 0162-523148, KvK: 20166143 0000
Wanneer u een advocaat nodig heeft, wilt u er één die de zaak oplost. En
u zoekt een realistisch klankbord. Iemand die duidelijk is, over het tarief en over de haalbaarheid van uw zaak. Een betrouwbare sparringpartner.
Dat is ESQ Advocaten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › ESQ Advocaten

RechtNet Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Pettelaarpark 87, 5216 PP Den Bosch (Noord-Brabant)
Tel: 0736154311, Fax: 0736154313, KvK: 17184109
RechtNet is een modern en allround advocatenkantoor. RechtNet maakt
optimaal gebruik van het internet en weet zo een moderne, slagvaardige en voordelige juridische dienstverlening neer te zetten. Voor bedrijven en particulieren! Als u op zoek bent naar een advocaat op het gebied van huurrecht, bestuursrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en/of, strafrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres! See more at: http://www.rechtnet.nl/
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › RechtNet Advocaten

L.J. de Rijke Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Lelyweg 12, 4612 PS Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
Tel: 0164-788176, Fax: 0164-788177, KvK: -
Mr. L.J. de Rijke is werkzaam als fiscaal advocaat en houdt zich bezig met
problemen tussen belastingplichtigen enerzijds en de Belastingdienst, FIOD-ECD, het UWV, SIOD of het Openbaar Ministerie anderzijds. Hij is gespecialiseerd in het formele fiscale recht (het voeren van fiscale procedures tot aan de hoogste instantie), het fiscale boete- en strafrecht en het invorderingsrecht (waaronder procedures over bestuursaansprakelijkheid). Hij heeft een bijzondere interesse voor geschillen met (inter-) nationale en Europeesrechtelijke invalshoeken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › L.J. de Rijke Advocatuur

Advocaatkosten Tarief

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Postbus 1045, 4801 BA Breda (Noord-Brabant)
Tel: 06-41283986, Fax: -, KvK: -
Advocaat strafrecht voor een vaste prijs. Deskundige strafrechtadvocaten.
gratis contact.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaatkosten Tarief

Van Kempen Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Berg, maar wel in de provincie Noord-Brabant.
Bereklauw 1, 5831 PE Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 0485-581170, Fax: 0485-581177, KvK: -
Deskundigheid mag u van elk advocatenkantoor verwachten, maar bij Van
Kempen advocaten gaan we verder. Ons kantoor is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en het arbeidsrecht. Het kantoor neemt op deze rechtsgebieden een vooraanstaande plaats in.

Onze advisering is te allen tijde gericht op het voorkomen van tijdrovende en kostbare procedures. Komt het onverhoeds toch tot een procedure, dan gaan wij met de volle 100 procent de strijd voor u aan. Dit betekent dat wij zowel het voeren van procedures als het voorkomen daarvan beschouwen als de kern van onze activiteiten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Kempen Advocaten

1 2 3 4 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy