U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Capelle aan den IJssel

Advocaat Capelle aan den IJssel

Hieronder vindt u een overzicht van alle advocaten in Capelle aan den IJssel. Voor een overzicht van advocaten in de provincie Zuid-Holland, ga naar advocaat Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Capelle aan den IJssel of in de buurt van Capelle aan den IJssel. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Capelle aan den IJssel. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Capelle aan den IJssel of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Brielle of advocaat Carnisse. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Capelle aan den IJssel

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Capelle aan den IJssel. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Capelle aan den IJssel, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Brielle of advocatenkantoor Carnisse.

Jurist Capelle aan den IJssel

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Capelle aan den IJssel. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Capelle aan den IJssel u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Brielle, jurist Carnisse.

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Capelle aan den IJssel in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Capelle aan den IJssel, in plaats van een advocaat uit Capelle aan den IJssel die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Capelle aan den IJssel een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Brielle of letselschade advocaat Carnisse.

Echtscheidingsadvocaat Capelle aan den IJssel

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Capelle aan den IJssel vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Brielle of echtscheidingsadvocaat Carnisse. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Capelle aan den IJssel. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Capelle aan den IJssel

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Capelle aan den IJssel dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Capelle aan den IJssel, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Brielle, strafrecht advocaat Carnisse.

Gratis advocaat Capelle aan den IJssel (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Capelle aan den IJssel.

No cure no pay advocaat Capelle aan den IJssel

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Capelle aan den IJssel in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Capelle aan den IJssel ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Capelle aan den IJssel

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Capelle aan den IJssel en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Capelle aan den IJssel te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Capelle aan den IJssel

Bent u wonende in Capelle aan den IJssel en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Capelle aan den IJssel. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Capelle aan den IJssel zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Advocatenkantoor Lopes Lima

Hollandsch Diep 69, 2904 EP Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)
Tel: 010-4584043, Fax: 010-4586007, KvK: 58616748
Welkom bij Advocatenkantoor Lopes Lima.


Het advocatenkantoor is een klein, flexibel en toegankelijk kantoor dat voor een directe en persoonlijke juridische dienstverlening staat. Het kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en gericht op particulieren. Het onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door laagdrempelig te zijn en door zijn inlevingsvermogen.

Indien u een juridische vraag dan wel een juridisch probleem hebt, dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met het kantoor voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek. Het kantoor verleent ook gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) en helpt u graag bij het aanvragen daarvan. Hiervoor komt u in aanmerking als u een laag inkomen hebt.
Strafrecht, Uitkeringen, Bestuursrecht, Ontslag, Arbeidsrecht, Sociale
zekerheid, Bijstand, Juridisch advies, Pro Deo, Advocaat
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Lopes Lima

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy