U bent nu hier: Home » Flevoland » Almere Buiten

Advocaat Almere Buiten

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Almere Buiten. Ga naar advocaat Flevoland of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Flevoland. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Almere Buiten of in de buurt van Almere Buiten. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Almere Buiten. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Almere Buiten of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Almere of advocaat Almere Haven. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Almere Buiten

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Almere Buiten. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Almere Buiten, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Almere of advocatenkantoor Almere Haven.

Jurist Almere Buiten

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Almere Buiten. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Almere Buiten u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Almere, jurist Almere Haven.

Letselschade advocaat Almere Buiten

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Almere Buiten in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Almere Buiten, in plaats van een advocaat uit Almere Buiten die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Almere Buiten een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Almere of letselschade advocaat Almere Haven.

Echtscheidingsadvocaat Almere Buiten

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Almere Buiten vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Almere of echtscheidingsadvocaat Almere Haven. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Almere Buiten. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Almere Buiten

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Almere Buiten dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Almere Buiten, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Almere, strafrecht advocaat Almere Haven.

Gratis advocaat Almere Buiten (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Almere Buiten.

No cure no pay advocaat Almere Buiten

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Almere Buiten in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Almere Buiten ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Almere Buiten

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Almere Buiten en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Almere Buiten te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Almere Buiten

Bent u wonende in Almere Buiten en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Almere Buiten. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Almere Buiten zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1

Reorganisatiespreekuur Almere

Niet gevestigd in de plaats Almere Buiten, maar wel in de provincie Flevoland.
Markerkant 13-48, 1314 AN Almere (Flevoland)
Tel: 08004040403, Fax: -, KvK: -
Reorganisatiespreekuur.nl adviseert werknemers en werkgevers over ontslag
wegens reorganisatie. Indien uw functie komt te vervallen of wordt opgeheven wegens een reorganisatie, of indien u als werkgever moet besluiten het personeelsbestand aan te passen, komen er veel vragen op u af: moet ik akkoord gaan? Heeft het zin te onderhandelen? Heb ik recht op een uitkering?

Aan reorganisatiespreekuur.nl zijn ervaren arbeidsrechtadvocaten en juristen verbonden. Wij staan voor: persoonlijk contact, een goede bereikbaarheid en een adequate advisering over uw positie. Wij zijn u graag van dienst.

Reorganisatiespreekuur.nl werkt met vaste prijzen. Het eerste persoonlijke gesprek en de eerste beoordeling van door u ontvangen stukken is geheel gratis. Een afspraak voor een persoonlijk gesprek kan plaatsvinden op onze goed bereikbare locaties in Amsterdam, Almere, Den Haag, Zaandam of Landsmeer.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Reorganisatiespreekuur Almere

Hogenkamp Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Almere Buiten, maar wel in de provincie Flevoland.
De Drieslag 30, 8251 JZ Dronten (Flevoland)
Tel: 0321-336607, Fax: 0522-244317, KvK: 01139877
Hogenkamp Advocaten richt zich met name op het ondernemingsrecht,
echtscheidingsrecht, ontslagzaken, bouwrecht, huurrecht, incasso en bestuursrecht.

Bij de vestiging in Dronten treedt advocaat mr. G.A. de Boer op als contactpersoon.

De vestiging in Dronten bevindt zich in het Bedrijvencentrum dat is gevestigd op het Agripark. Het kantoor is zowel met de auto, met de fiets als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken (zie ook http://www.abcgebouw.nl).
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hogenkamp Advocaten

Zwiers Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Almere Buiten, maar wel in de provincie Flevoland.
Randstad 21-43, 1314 BG Almere Stad (Flevoland)
Tel: 036-5344895, Fax: 036-5344945, KvK: -
Civiel- en strafrechtelijke advocatenpraktijk, met specialisatie op gebied
van strafrecht en arbeidsrecht.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Zwiers Advocaten

Advocaat voor Ondernemers

Niet gevestigd in de plaats Almere Buiten, maar wel in de provincie Flevoland.
Transistorstraat 51 B, 1322 CK Almere (Flevoland)
Tel: 085-8769955, Fax: 085-8769862, KvK: -
Advocaat voor Ondernemers is een advocatenkantoor met de focus op
dienstverlening aan de ondernemer. Advocaat voor Ondernemers staat voor kwaliteit, betrokkenheid, slagvaardigheid en inzet. Uw juridische problemen worden vakkundig en vooral praktisch opgelost tegen ondernemersvriendelijke tarieven.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Advocaat voor Ondernemers

Peeters Vastgoedadvocatuur

Niet gevestigd in de plaats Almere Buiten, maar wel in de provincie Flevoland.
Krachtveld 95, 1359 KP Almere (Flevoland)
Tel: 036-8440834, Fax: 036-8450221, KvK: 32166267
Peeters Vastgoedadvocatuur is een zelfstandig advocatenkantoor in Almere,
waarbij een uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel staat. Peeters Vastgoedadvocatuur heeft zich gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Bouwrecht
Aanbestedingsrecht
Ruimtelijke ordening
Milieurecht

Daarnaast hebben wij ervaring met de behandeling van arbeidsrechtelijke geschillen voor werkgevers.

Peeters Vastgoedadvocatuur onderscheidt zich door een geïntegreerde aanpak van vastgoed gerelateerde vraagstukken tegen een scherp tarief. Hierdoor hebt u één vast en deskundig aanspreekpunt, uw vastgoedadvocaat.

De dienstverlening omvat zowel het geven van advies (zowel bij publieke-private samenwerking als daarbuiten), het opstellen van contracten, het aanvragen en begeleiden van vergunningen en het voeren van juridische procedures.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Peeters Vastgoedadvocatuur

1
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy