U bent nu hier: Home » Flevoland » Swifterbant

Advocaat Swifterbant

Advocaat-vinder.nl bevat helaas nog geen advocaten in Swifterbant. Dit geldt ook voor de gehele provincie Flevoland (advocaat Flevoland). Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde advocaten of ga naar direct contact met advocaten om via één e-mail in contact te komen met meerdere advocaten tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond. Lees meer...

Advocaat-vinden.nl kan u in contact brengen met een jurist of advocaat uit Swifterbant of in de buurt van Swifterbant. Ligt u in een scheiding / echtscheiding? Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u letselschade opgelopen? Via onze website kunt u advocaten vinden die u van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld fiscaalrecht, strafrecht, familierecht, staatsrecht, bestuursrecht, huurrecht of vermogensrecht.

Bedenk van te voren goed onder welk recht uw zaak valt en of er eventueel specialistische kennis nodig is. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u wonende bent in Swifterbant. In dat geval kunt u het beste een advocaat inhuren die ook afkomstig is uit Swifterbant of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook advocaten vinden uit andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld advocaat Rutten of advocaat Tollebeek. Iedere Nederlandse advocaat is wettelijk verplicht om deel uit te maken van de beroepsorganisatie: Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Wij raden u dan ook aan om dit te checken, voordat u iemand inhuurt uit de advocatuur.

Advocatenkantoor Swifterbant

Uiteraard zijn er advocaten die werkzaam zijn als zelfstandige, maar u kunt er ook voor kiezen om een advocaat in te huren die binnen een advocatenkantoor werkzaam is. Bij ziekte of uitval kan dat net wat meer zekerheid bieden. U hoeft dan niet direct op zoek te gaan naar andere advocaten in Swifterbant. In het kantoor zijn meerdere advocaten werkzaam die het werk kunnen overnemen zonder dat u dat hoeft te regelen. Het is ook van belang of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een strafrecht advocaat, letselschade advocaat of echtscheiding advocaat. In de advocatuur zijn er verschillende specialismen en het is zo goed als onmogelijk dat een persoon gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden. Uiteraard kunt u via Advocaat-vinden.nl ook advocatenkantoren vinden uit andere plaatsen dan Swifterbant, zoals bijvoorbeeld advocatenkantoor Rutten of advocatenkantoor Tollebeek.

Jurist Swifterbant

Elke advocaat is een jurist, maar dat geldt niet andersom. Indien u bijvoorbeeld rechtshulp of juridisch advies wilt inwinnen, kunt u prima op zoek gaan naar een jurist in Swifterbant. In tegenstelling tot advocaten mogen juristen op "no cure, no pay" basis werken. Het uurtarief van een jurist ligt doorgaans lager dan die van een advocaat, wat niet hoeft te betekenen dat ze over minder juridische kennis beschikken. In sommige gevallen kan het dus ook volstaan om een jurist in te huren. Neem gerust een kijkje op Advocaat-vinden.nl en misschien spreken juristen uit een andere plaatsen dan Swifterbant u meer aan, enkele suggesties zijn jurist Rutten, jurist Tollebeek.

Letselschade advocaat Swifterbant

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, gebrekkig product of ander ongeval en ligt de aansprakelijkheid niet bij u dan is het raadzaam om de geleden schade zo spoedig mogelijk te verhalen op degene die aansprakelijk is. In de meeste gevallen heeft u recht op gratis rechtsbijstand, waardoor u zelf geen kosten hoeft te maken. Zowel lichamelijke als geestelijke schade kunnen worden verhaald op de "dader". Bent u van plan om een letselschade advocaat uit Swifterbant in te huren dan helpen wij u graag verder om u in contact te brengen met de juiste advocaten en juristen. Letselschade valt onder het burgerlijk recht, ook wel bekend als civiel recht en privaatrecht, maar is een specialisme apart, dus het is raadzaam om te zoeken naar een letselschade specialist Swifterbant, in plaats van een advocaat uit Swifterbant die gespecialiseerd is in het burgerlijk recht. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Swifterbant een letselschade advocaat in te huren, zie bijvoorbeeld letselschade advocaat Rutten of letselschade advocaat Tollebeek.

Echtscheidingsadvocaat Swifterbant

Een echtscheiding valt onder het personen- en familierecht, maar vaak specialiseren advocaten zich puur in echtscheidingen. Ligt u in een scheiding en komt u er samen of via een mediator niet uit dan kunt u er voor kiezen om een scheidingsadvocaat in te huren. Via ons bestand van advocaten kunt u gemakkelijk goede echtscheidingsadvocaten uit Swifterbant vinden en inhuren, maar ook uit andere plaatsen zoals echtscheidingsadvocaat Rutten of echtscheidingsadvocaat Tollebeek. Vaak spelen de kosten ook een belangrijke rol en wilt u een goede en goedkope advocaat vinden uit de buurt van Swifterbant. Wij raden u aan om verschillende offertes aan te vragen om uiteindelijk een goede keus te maken, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze.

Strafrecht advocaat Swifterbant

Een strafrechter houdt zich onder andere bezig met mishandeling, fraude, diefstal, moord, doodslag en verkrachtingen. Wordt u door de staat, overheid, openbaar ministerie (OM) verdacht van een strafbaar feit dan blijft u onschuldig tot dat het tegendeel bewezen is. Een strafrecht advocaat is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u helpen om het bewijs van het openbaar ministerie te weerleggen. Stel u wordt verdacht van een misdrijf in Swifterbant dan kunt u uiteraard ook strafrecht advocaten inhuren uit andere plaatsen dan Swifterbant, zie bijvoorbeeld strafrecht advocaat Rutten, strafrecht advocaat Tollebeek.

Gratis advocaat Swifterbant (Pro Deo advocaat)

De overheid heeft een systeem van gesubsidieerde rechtsbijstand bedacht, waarbij u afhankelijk van uw inkomen minder of niets betaalt voor een advocaat. Hoe weet u of u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand? Het Juridisch Loket kan deze vraag gratis voor u beantwoorden. U kunt telefonisch contact met ze opnemen of u kunt kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging van het Juridisch Loket gevestigd is in Swifterbant.

No cure no pay advocaat Swifterbant

Staat u op het punt om een no cure no pay advocaat uit Swifterbant in te huren, pas dan wel op! We maken dit duidelijk aan de hand van het volgende voorbeeld. Stel u heeft letselschade opgelopen en u heeft een advocaat in Swifterbant ingehuurd op no cure no pay basis. De afspraak is dat de no cure no pay advocaat 10% krijgt van het bedrag als er geïncasseerd wordt. De verzekeraar wil 100.000 Euro uitkeren voor de geleden letselschade. Stel dat de advocaat weet dat het best mogelijk is om er 110.000 Euro uit te slepen met wat extra moeite en tijd. In het eerste geval krijgt hij 10% van 100.000 Euro = 10.000 Euro en in het tweede geval krijgt hij 10% van 110.000 = 11.000 Euro, maar voor die 1.000 Euro extra moet ie relatief veel meer moeite en tijd in de zaak steken, dus zal hij eerder voor de relatief snelle en makkelijke 10.000 Euro gaan.

Arbeidsrecht advocaat Swifterbant

Het arbeidsrecht regelt de onderlinge betrekking tussen een werkgever en een werknemer. Werkt u voor een bedrijf in Swifterbant en zijn er conflicten ontstaan waar u onderling niet uit kunt komen dan kunt u er voor kiezen om naar een arbeidsrecht advocaat in Swifterbant te stappen. Voorbeelden van waar een conflict betrekking op kan hebben zijn: arbeidsovereenkomst / arbeidscontracten (bepaald of onbepaalde tijd), cao, proeftijd, flexibele arbeidsvormen, concurrentiebeding, pensioen, loon, vakantiedagen, vakantiebijslag, werkuren, arbeidstijden etc.

Familierecht advocaat Swifterbant

Bent u wonende in Swifterbant en heeft u problemen of conflicten in de familie waar u onderling of via een mediator niet uitkomt dan kunt u beroep doen op een familierecht advocaat uit Swifterbant. Het familierecht is in Nederland vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Daarnaast zijn er nog allerlei internationale verdragen, waar Nederland zich aan moet houden, waaronder het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) en het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Onder het familierecht vallen onderwerpen als: echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, boedelverdelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, erkenning en ontkenning van kind, adoptie, leerplicht, naamswijzigingen en ouderlijk gezag.

 
Wat mag een advocaat kosten? De kosten van advocaten in Swifterbant zijn moeilijk in te schatten. Het uurtarief en de prijzen kunnen erg uiteen lopen. De prijs kan afhangen van het specialisme of rechtsgebied, maar ook van hoe de advocaat staat aangeschreven en zijn of haar bekendheid. Het kan ook voorkomen dat het u uiteindelijk niets kost. In bepaalde gevallen kunt u de aansprakelijkheid en dus de kosten verhalen op de tegenpartij. Ook kan de Nederlandse overheid in sommige gevallen bijstand verlenen en u financieel te hulp schieten. Informeer altijd vooraf naar de kosten en wie uiteindelijk verantwoordelijk is voor de betaling hiervan.

Zoek een advocaat!
1 2 3 4 5 » »»

Grebbe advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Herenstraat 94, 3911 JH Rhenen (Utrecht)
Tel: 0317740249, Fax: 0317740545, KvK: -
✔ Strafrecht


Bent u aangehouden, gedetineerd of gedagvaard en wilt u hierbij een advocaat? Dan kan ik u bijstaan, bij zowel betalende als pro deo-zaken. Ik bereid u zo goed mogelijk voor en samen bepalen we de juiste strategie.

✔ Verbintenissenrecht

Bij het opstellen van diverse overeenkomsten, zoals huurovereenkomsten, algemene voorwaarden en onderhoudscontracten – als in conflicten die voortkomen uit gesloten overeenkomsten, kan ik u bijstaan.

✔ Huurrecht
Grebbe advocatuur kan u helpen als u als huurder of verhuurder een huurgeschil heeft en daarbij een huurrecht advocaat wenst, bijvoorbeeld bij ontruimingen.
Diensten: Strafrecht, Huurrecht, Verbintenissenrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Grebbe advocatuur

Triple A Attorneys

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Pietermaai 1-7, Willemstad, Curacao, 6666 AG Arnhem (Gelderland)
Tel: 0059994658298, Fax: 0059994658299, KvK: 135600
Advocatenkantoor op Curacao en de andere (voormalig) Nederlandse Antillen.
Juridische dienstverlening op Triple A niveau!
familierecht, strafrecht, incasso, arbeidsrecht, vastgoedrecht,
contractenrecht, letselschade, ondernemingsrecht, intellectueel eigendom, insolventie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Triple A Attorneys

Van Kempen Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Bereklauw 1, 5831 PE Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 0485-581170, Fax: 0485-581177, KvK: -
Deskundigheid mag u van elk advocatenkantoor verwachten, maar bij Van
Kempen advocaten gaan we verder. Ons kantoor is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het kantoor neemt op deze rechtsgebieden een vooraanstaande plaats in.

Onze advisering is te allen tijde gericht op het voorkomen van tijdrovende en kostbare procedures. Komt het onverhoeds toch tot een procedure, dan gaan wij met de volle 100 procent de strijd voor u aan. Dit betekent dat wij zowel het voeren van procedures als het voorkomen daarvan beschouwen als de kern van onze activiteiten.
Diensten: verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Van Kempen Advocaten

Advocatenkantoor Exaten

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Rijksweg 4, 6095 NB Baexem (Limburg)
Tel: 0475-453957, Fax: 0475-453958, KvK: -
Advocatenkantoor Exaten is een klein en dynamisch kantoor, dat zich
kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliënt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliënt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze, desgewenst in het dialect, te voeren.

Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in het recht beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om U in iedere situatie op een passende wijze van dienst te zijn. Daarbij is oplossingsgericht werken ons speerpunt. Samen met U bespreken we Uw situatie, vragen en wensen en stellen dan een te volgen koers voor. Soms is de oplossing het voeren van een gerechtelijke procedure. Maar ook het in der minne schikken van een geschil, al dan niet door middel van mediation, behoort vaak tot de mogelijkheden en zal in veel voorkomende gevallen een snellere, goedkopere en voor alle betrokkenen meer bevredigende oplossing zijn.

Kijk op onze website voor meer informatie.
Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Bouwrecht, Contractenrecht,
Huurrecht, Hippisch recht, Asbest-problematiek, Echtscheiding, Mediation, E-commerce
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor Exaten

Mr Regter Strafadvocaat

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Akerstraat 106, 6417 BN Heerlen (Limburg)
Tel: 045-5273043 of 06-30622592, Fax: 045-2080505, KvK: 14128061
Mr Regter is specialist in strafzaken, groot en klein. Mr Regter doet
alleen strafzaken en staat zowel verdachten als slachtoffers bij. Mr Regter is als enige strafadvocaat in Heerlen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten.
Bent u verdachte en uitgenodigd voor verhoor door de politie? Gedagvaard? Wilt u in hoger beroep? Bent u slachtoffer geworden van een misdrijf en wilt u uw schade verhalen. Mr Regter staat u bij.
strafrecht, strafprocesrecht, strafbeschikking, politierechter, meervoudige
kamer, bijstand aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Mr Regter Strafadvocaat

BvR Advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Cereslaan 10a, 5384 VT Heesch (Noord-Brabant)
Tel: 0412-857775, Fax: 0412-857776, KvK: 64097366
BvR Advocatuur denkt in kansen en mogelijkheden en staat voor betaalbare
juridische dienstverlening binnen een kleinschalig, betrokken en laagdrempelig kantoor.

Een scherp all-in uurtarief en duidelijke taal zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten.
Diensten: Personen- en familierecht, Letselschade, Sociaal zekerheidsrecht
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › BvR Advocatuur

Wetting & de Roode Advocaten

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Sisalbaan 5e, 2352 AZ Leiderdorp (Zuid-Holland)
Tel: +31 (0) 71 203 21 66, Fax: +31 (0) 71 203 21 67, KvK: 64414272
Wij zijn Maaike Wetting en Lorien de Roode: de oprichters van Wetting &
De Roode Advocaten. Sinds onze ontmoeting tijdens de beroepsopleiding voor de advocatuur delen wij de passie om een eigen kantoor te starten. Na negen jaar ervaring in ons vakgebied hebben we ons hart gevolgd en bent u op onze website beland.

Wij zijn twee enthousiaste vakidioten met passie voor ons werk die u graag helpen met onze kennis en ervaring. Onze hulp vraagt maatwerk, omdat iedere vraag uniek is en wij ook unieke cliënten bedienen. Wij zijn gedreven, daadkrachtig en pro-actief en zoeken graag met u naar de juiste en praktische oplossingen.

Kenmerkend daarbij is onze laagdrempeligheid. Wij hebben tijd voor onze cliënten en bieden waar nodig ook een luisterend oor. Persoonlijk contact is een voorwaarde om uw belangen goed te kunnen behartigen. Voor ons staat uw belang voorop en wij zetten ons steeds in om het door u gewenste scenario te bereiken. Soms betekent dit dat wij juist op de achtergrond meekijken, adviseren en beoordelen. Maar wij nemen het voortouw als dat de manier is om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Twijfel dus niet en bezoek onze website.
Arbeidsrecht, Ontslag, Reorganisatie, Ziekte- en arbeidsongeschiktheid, CAO
kwesties, Familierecht, Echtscheiding, Kinder- & partneralimentatie, Ouderschapsplan, Mediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Wetting & de Roode Advocaten

AM advocatuur

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Dorpstraat 173A, 5504 HE Veldhoven (Noord-Brabant)
Tel: 0623835023, Fax: -, KvK: 69551561
Specialist op het gebied van Huurrecht en Algemeen Verbintenissenrecht

Heeft u een goede procesadvocaat nodig die vol vuur uw zaak bepleit? Die hoofd- van bijzaken weet te onderscheiden en de aandacht van de rechter bij uw standpunten weet te houden? Zoek dan niet verder, want in de rechtszaal voel ik mij thuis. Met de wet als leidraad en taal als mijn wapen, ga ik altijd voor maximaal resultaat.
Huurrecht, Verbintenissenrecht, Incasso, Goederenrecht, Financiering &
Zekerheden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › AM advocatuur

Butijn Mediation Advocate

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Keulenstraat 12, 7418 ET Deventer (Overijssel)
Tel: 0570605553, Fax: -, KvK: 08080638
echtscheidings mediation;personen- en familierecht;
echtscheiding, familieverhoudingen, omgangsregelingen, boedelverdelingen,
alimentatie, omgangsvormen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* ik werk op afspraak

Sociale media:
Afbeelding › Butijn Mediation Advocate

Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso

Niet gevestigd in de plaats Swifterbant en in de provincie Flevoland.
Tromplaan 20, 6881 GL Velp (Gelderland)
Tel: 0653534898, Fax: 026-3882357, KvK: -
Bosman Advocaten / juridische dienstverleners te Velp richt zich op de
juridische belangenbehartiging van bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties. Het kantoor maakt zich sterk voor de belangen van haar cliënten en is betrokken en oplossingsgericht. Hoewel het advocatenkantoor heel Nederland bedient heeft het ook een sterk regionaal karakter. Omdat het kantoor aan de Tromplaan is gelegen is het gemakkelijk te bereiken. U kunt op eigen terrein parkeren. Anders dan bij de meeste andere advocatenkantoren kunnen de inwoners van de gemeente Arnhem, maar ook de inwoners van Velp, Rheden, Dieren, De Steeg, Brummen, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Doetinchem, Soeren, Huissen, Angeren, Westervoort, Babberich, Didam, Duiven, Rozendaal, Zevenaar, Tolkamer, Spijk, Wehl, Nijmegen, Elst, Lent, Bemmel, Gendt, Haalderen, Doornenburg, Oosterhout, Valburg, Overbetuwe en Zetten bij een spoedeisend probleem vaak nog dezelfde dag bij een advocaat terecht.

Het kantoor is via de telefoon, de mail of het contactformulier van deze site 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens kantoortijden kunt u gratis oriënterend bellen met een advocaat van het kantoor. Op aanvraag kunt u met uw probleem ook terecht bij een gratis spreekuur. U kunt uw vraag dan aan een advocaat voorleggen.

Omdat veel mensen overdag aan werktijden gebonden zijn kunt u ook een afspraak maken tussen 17.00 en 21.30 uur. In spoedeisende zaken behoort een afspraak in de weekeinden met een van de advocaten ook tot de mogelijkheden.

De advocaten, juristen en de overige medewerkers van het kantoor hechten zeer sterk aan hun beroepsgeheim. U kunt er op vertrouwen dat uw belangen uiterst discreet behandeld worden.

Het uurtarief is concurrerend en bedraagt € 195,-- per uur voor de bijstand van een advocaat, te vermeerderen met 5% kantoorkosten en 21% BTW. Voor juridische problemen die vaak voorkomen kan vroegtijdig een prognose van de kosten worden gegeven. Zelfs een prijsafspraak behoort tot de mogelijkheden.

Het kantoor voldoet aan de kwaliteitsstandaard van de Nederlandse Orde van Advocaten. Uit gehouden onderzoeken blijkt dat meer dan 85% van alle cliënten zeer tevreden is over de dienstverlening van de advocaten van het kantoor en het kantoor bij anderen aanbeveelt.

Het kantoor behartigt, echter niet uitsluitend, de volgende rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Huurrecht
Bouwrecht
Vastgoedrecht
Strafrecht
Bestuursrecht
Consumentenrecht
Contractenrecht
Ondernemingsrecht
Personen- en familierecht
Bank- en effectenrecht

Voor meer informatie over het kantoor zie onze bedrijfsfilm; http://www.dailymotion.com/video/xhsqon_advocaat-arnhem-bosman-advocatenkantoor_webcam
arbeidsrecht, ambtenarenrecht, huurrecht, vastgoedrecht, bestuursrecht,
strafrecht, personen- en familierecht en erfrecht, huwelijksvermogenrecht, ruimtelijke ordening - en milieurecht, ondernemingsrecht
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

* Bezoek aan kantoor slechts op afspraak. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar via 026 - 3882351 of via info@bosman-advocaten.nl. U kunt ons ook bereiken via het web-formulier van de site; www.bosmanadvocaten.nl.

Sociale media:
Afbeelding › Bosman Advocaten / Juridisch adviseurs en incasso

1 2 3 4 5 » »»
Vind een advocaat!LetselschadeOnline casinoUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy